Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorunları Çözüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2021, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Günün enerjisi ile hayal gücünüzü bir süre serbest bırakmak isteyebilirsiniz. Bu, içsel benliğinize bağlanacağınız için size gerçek bir moral sağlayabilir. Hayal gücünüzü, yaratıcı ve sanatsal yetenekleriniz için kullanın. Zihniniz çalıştıkça, problem çözme becerileriniz de ön plana çıkabilir. Bu yönünüz, en az kalbiniz kadar önemli, bu yüzden onu sonuna kadar kullandığınızdan emin olun.

Bugün güçlü fedakarlık duygunuz devreye giriyor. Kendinizi başkalarına nasıl yardım edebileceğiniz konusunda hayal kurarken bulacaksınız. Bu dünyada bir fark yaratmak için yanıp tutuşuyorsunuz. Uzun bir süre boyunca kariyerinizin bu ihtiyacınızı karşıladığını düşündünüz, ancak artık durum böyle görünmüyor. İnsani bir seviyede doğrudan bir fark yaratmak istiyorsunuz. Bugün bunu soyut anlamda düşünmeyi bırakıp gerçek bir adım atabilirsiniz. En sevdiğiniz hayır kurumuna bir çek yazın veya daha iyisi orada çalışmak için gönüllü olun.

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Duyguların, çevrendeki dünyayla bugün çok daha uyumlu gidiyor olacak. Hatta bir derece psişik hissediyorsun. İçgüdülerine güven. Şu anda rasyonel düşünce işleri çözmenin en verimli yolu olmayabilir. Eyleme geçmeden önce hislerini dinleyen kişi ol. Daha kuvvetli sonuçlar için insanlarla güçlerini birleştir.Bugün, daha önce fark etmemiş olabileceğiniz yeni bir psişik yeteneğinizi keşfedebilirsiniz: maddelerin üzerindeki zihin gücünü. Bu aynı zamanda ruhsal iyileşmeyi de içerebilir. Bir kişinin zihninin altında yatan şeyin ne olduğunu görme yeteneği de olabilir bu. Bu yetenekler eğitilmemişlerse biraz rahatsız edici olabilir, bu yüzden bölgenizde bir ruhsal gelişim kursu bulmaya çalışın. Benzer bir şey yapan bir arkadaş, bu konuda yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

26 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Haftaya başlarken kontrol duygunuz ön planda olabilir. Dış koşulları, insanları ve şartları daha iyi gözlemleme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Beklemediğiniz kişilerden iyilik görebilir, beklemediklerinizden ise mesafeli tavırlar görebilirsiniz.

26 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında el becerilerini konuşturman gereken konular gündemine gelebilir. Şartlar nasıl olursa olsun, yeteneklerini göstermeyi başarıyorsun. Uzun süredir devam eden bir ilişkin varsa, evliliğe dair atacağın ilk adımlar seni heyecanlandırabilir. Dışardan gelen etkileri azaltarak kendi hayatına entegre ediyorsun. Sorun çözme yetin aile hayatında da arabuluculuk görevini üstlenmene neden olabilir.

26 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda gergin tavırlar içinde olabileceğiniz bir gün. Hataları affetmeyip ufak şeyleri bile büyütüp eleştiriyor olabilirsiniz. Öncelikle sakinleşmeyi denemeli ondan sonra konuşmalısınız. Unutmayın ekip arkadaşlarınızla ne kadar iyi olursanız onlarda o ölçüde sizinle iyi olacaklardır. Kalp kırmak yerine yapıcı olmak için uğraşın.

26 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılma ve özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde akademik konulara zaman ayırarak değişik konularla ilgilenebilirsiniz. Gitmek istediğiniz yolculuklar için plan program yapmak için imkânlar doğabilir. Kendinizi geliştirmek için uygun bir gündesiniz. Bitirmek istediğiniz işlerinize yoğunlaşmanızda fayda var.

26 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinizi gerçekleştirecek istikrar ve cesarete sahip olsanız da kendinizi yorgun ve bir şeyler yapmak istemezken bulabilirsiniz.

26 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özellikle ilginizi çeken bir şeyle ilgili aydınlanmak için konunun derinliklerine dalabilirsiniz. Doğuştan gelen sezginiz her ne kadar size yardımcı olsa da bugün elle tutulur kanıtlar aramaya meyillisiniz. Aradığınızı ummadığınız bir yerde, alışılmadık bir şekilde bulabilirsiniz. Dolayısıyla bugün yanınızda hep bir kağıt kalem bulundursanız iyi olur, hatta köşedeki dükkana giderken bile!

26 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bağımsızlık hakkındaki fikirlerinizin şu anda size fayda edip etmediğine bakmanız gerekebilir. Her şeyi kendi başınıza yapmanız gerektiğine inanıyor olsanız da, ailenizin veya diğer destekçilerinizin size perde arkasında biraz yardımcı olduğu kabul edebilirsiniz. Hediyelerine bağlı kısıtlayıcı ipler olmadığı sürece, sizin için işe yarayan bir şey için kendinizi kötü hissetmenize gerek yok.

26 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararsızlıklar içindesiniz. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişliyor. Sizi yaşam boyunca mantığınızdan ayrılamayan bir yapınız olduğu için içinizde uyduğunuz kıpırdamalara bir anlam vermekte zorlanabilirsiniz.

26 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şeye başlamamak senin için daha iyi olacak. İşlerin istediğin gibi gitmemesi seni genel olarak etkileyebilir. Başladığın işleri bitirmek için uğraşmak seni yeterince meşgul edecek. İşleri istediğin gibi sonuçlandırmak senin için önemli olacak.

26 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortaya koyacak olduğunuz yaklaşımlar konusunda daha dengeli olmanız gerekiyor. Aksaklıklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Her şeyden önce kendinize güvenmeli ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Ayrıca, bulunduğunuz ortamlarda da gözlerin sizin üzerinize dönme ihtimali var.

26 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sinirleriniz biraz gergin. Özel hayatınızla ilgili kararlar almaktan uzak durmalısınız. Önemsemez bir tavırda çalışmanıza rağmen, işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor. Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince gerginlik yaşıyorsunuz. Küçük birikiminizi, yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Sağlığınızla ilgili duyduğunuz endişeler, bunu yalnızca eş, dostla paylaşıp bir uzmana görünmemenizden kaynaklanıyor olabilir.

26 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 54' 12" R
Ay
Başak
10° 33' 55"
Merkür
Koç
17° 29' 20"
Venüs
Koç
17° 40' 40"
Mars
Balık
21° 22' 20"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 35"
Satürn
Balık
15° 33' 49"
Uranüs
Boğa
21° 44' 28"
Neptün
Balık
28° 33' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 13"
Lilith
Başak
22° 08' 20"
True Node
Koç
15° 36' 45"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:37

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>