Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kırgınlıklar Bitiyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve romantizmle ilgili meseleler bugün oldukça kafa karıştırıcı olabilir ve şu anki durumda güçlü kuvvetlerin bir zorluk oluşturduğunun farkında olmalısınız. Bu enerjinin sonucunda ortaya çıkan olayların hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Unutmayın ki, bu da geçecek ve işler yine netleşecek. Şu an sadece arkanıza yaslanıp bir şeyleri derinlemesine incelemelisiniz.

Bugün bazı yenilikçi düşünceleriniz olabilir. Bunlar kariyeriniz ve profesyonel yaşamınız açısından geçerli olabilir. Farklı bir yol izlemeye karar verebilirsiniz. Daha fazla tanınma ve finansal bir ödül için hazır olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin yollarını düşünmek için iyi bir zaman. Olağandışı, riskli veya cüretkar bir strateji ortaya çıkarabilir ve bu çok başarılı olabilir!

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

Bırak bugün ipleri senin adına bir başkası eline alsın; otobüsün ise ne yöne gittiği konusunda hiç kaygılanma. Aklında bir rota olmaması iyi olacaktır; böylece beklentisizlik ve tahminsizlik seni hayal kırıklıklarından uzak tutacaktır. Bugün biraz veri toplama günü. Sonrasında bunları konuşma kürsüne çıkıp dünyaya duyurabilirsin.Bugün sabrınız sınanacak. Hayatınızda bazı büyük değişiklikler yapmaya başladınız. Başkalarının olumsuz tepkileri sizi şaşırtabilir. Elbette hayatınızın olumlu yönde değiştiğini görebiliyorlar. Başkalarının destek ve cesaretini almak zor değil ancak sizi yolunuzdan etmelerine izin vermemelisiniz. Başarılı olmak zorundasınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar sinirinizi bozabilir. Sanki hiçbir şey yeterince iyi değil ve hiçkimse de ne istediğini tam olarak bilmiyor gibi. Bu aleni karmaşa ve hoşnutsuzluk ortamında hakimiyet sizde olacak. Hatta sorumluluk alıp düzeni yeniden sağlamanız bile talep edilebilir. Eğer çatışma ev içindeyse, hiç durmayın. Fakat polis rolünü dikkatli oynayın.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerliyor. Güneş ise artık sizin burcunuzda ilerliyor. Finansal konular ön planda olmaya başlayabilir. Enerjinizi korumak, enerjinizi düşüren konular ve konuşmalardan uzaklaşmak bugünlerde daha iyi olacaktır. Takıntılı durumlar içine girmeyin.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Problem yaşadığın kişilerle aranı düzeltmek için atacağın adımlar, aynı şekilde karşılık bulacak. Aranızdaki buzları eriteceğin arkadaşlarınla hızlı bir plan yapmak isteyebilirsin. Güneş, bugünden itibaren burcunda hareket etmeye başlayacak. Eğer uzun süredir devam eden bir ilişkin varsa, evlilik konusu gündeme gelebilir. Cumartesi gününü kendine ayırmak isteyebilirsin.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda yoğun tempolu çalışmak sizi fazlasıyla yıpratıyor olabilir. Bugün kendinize zaman yaratarak dinlenmeyi tercih edin. Sosyal medyadan kendinizi soyutlamak size iyi gelecektir. İnanç sorgulamaları içinde olmanız zihninizi hareketli kılabilir.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında karşılıklı konulara, eşinizle ilgili durumlara daha odaklı olabilirsiniz. Öğle sonrasında da düşüncelerinize dikkat etmeli ve akılcı davranmalısınız.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Memnuniyet için aşırı talepleriniz diğerlerini yabancılaştırıyor. Aşk arayışında kendinizi rezil etmeyin.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün doğa anayla bir olmak için mükemmel bir gün bu yüzden açık havada etkinlikler planlayın. Güzel bir parkta ya da koruda koşuya çıkmak, kırsalda bisiklet sürmek ya da evinizin yakınlarında kısa bir yürüyüşe çıkmak düşünmek istediğiniz tek şey olabilir. Derin bir nefes alın ve meditasyon yaparken doğayla olan bağlantınızı tazeleyin.

23 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilgi üzerinde kontrol sahibi olmanın güvenliği sağlamanın bir yolu olduğunu düşünebilirsiniz. Ne yazık ki, çok fazla sır saklamanın zorluğu, aksi takdirde farklı şeyler için kullanabileceğiniz enerjiyi tüketebilir. Güvendiğiniz birine açılma riskini alarak farklı bir güvenlik arayın. Bunun size iyi geldiğini gördükçe devamını getirmek isteyebilirsiniz, bu konuda dikkatli olun.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalıştığınızyerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise; değişiktekliflerini değerlendirebilirsiniz. Azimli yapınız sizi agresif yapabilir. Enerjinizi doğru kullanmalı, çevrenize baskıcı davranmamalısınız.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dengeleri zorlayabilecek herhangi bir adım atmaktan kaçınmanız gerekiyor. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizin tam da istediğiniz gibi olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Problem yaşadığınız sevgiliniz, aranızdaki buzları eritmek için size bir jest yapabilir. Ona bağlılığınız ileri boyutlarda, fakat karşılık verip vermemek de kararsız kalacaksınız. Rekabet halinde olduğunuz biri var. Bu kişi bencil, düşünmeden karar veren, tartışmacı hükmeden, kıskanç, baskı yapan, sert birisi. Sizinle daima rekabet halinde. Ona karşı dikkatli ve temkinli olmalısınız. Çünkü sizin hareketleriniz karşısında, bencilce öfkeleniyor. Parasal açıdan şanslı bir dönem, değerlendirin!

23 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 30' 19" R
Ay
Başak
05° 45' 06"
Merkür
Koç
17° 41' 34"
Venüs
Koç
17° 10' 29"
Mars
Balık
21° 03' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 00"
Satürn
Balık
15° 31' 24"
Uranüs
Boğa
21° 43' 08"
Neptün
Balık
28° 32' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 48"
Lilith
Başak
22° 05' 37"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>