Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İsteklerini Tartıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2021, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Evinize karşı aniden bir sevgi besleyebilir bu da sizi biraz tadilat yapmaya zorlayabilir. Ayrıca, telefon, faks veya e-posta yolu ile ailenizden biriyle ilgili beklenmedik güzel bir haber alabilirsiniz. Bu haberin tüm aileyi bir şekilde etkilemesi muhtemel, bu nedenle hem bu kişi için hem de kendiniz için mutlu olun. Bir kıskançlık ya da imrenme duygusu hissederseniz şaşırmayın! Sonuçta siz de bir insansınız.

Endişeleriniz hakkında konuşmak çoğu zaman en iyi ilaçtır. Bugün sizin için çok verimli bir gün olabilir. Bugünarkadaşlarınızla ciddi konular konuşacağınızdan ya da onların size gösterdiği saygıdanyerindeki ilişkilerinizi daha sağlam bulabilirsiniz. Hatta kendinizi eski günlerden konuşurken bile bulabilirsiniz.

Bugün bitirmeyi umduğunuz bir şey konusunda kafanız karışabilir. Sersem bir halde, ne yaptığını bilmeden yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmaya çalışın: Her zamanki objektif ve pratik halinize dönün. Her zamanki gibi kolay gelmeyebilir fakat siz busunuz. Oturun, bir kahve için ve yapmanız gerekenlerin listesini çıkarın. Bazen ihtiyacınız olabilir.

Bir Akrep olarak, gerçekten yoğun bir yapıya sahipsin. Derinden hisseden ve düşüncelere dalarak saatler geçiren birisin. Yine de fazla yoğunluk ve derinlik sağlığına ve refahına zarar verebilir ki şu aralar dışarı çıkıp eğlenmek için en uygun zamanlar! Öyleyse oturduğun yerden kalk ve dolaş. Biriyle öğle yemeği buluşması ayarla, alışveriş yap. Günlük rutininin monotonluğunu kırmak için aktif uğraşlar edin.An itibariyla çeneniz düşmüş olabilir. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız sizi ele geçirebilir. Birisiyle uzun bir muhabbete girdiğinizi görebilirsiniz. Yalnız sazı elinize almadığınızdan emin olun! O kadar enerjik hissediyorsunuz ki bir gevezeye dönüşmüş olabilirsiniz. Diğer kişiye de kendisini ifade edebilmesi için zaman ve alan tanıyın. Ona da konuşma hakkı tanırsanız, keyifli bir sohbet yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın arkadaşlarınız ya da partneriniz uçağa atlayıp uzak bir yerlere seyahat etmeyi önerebilir. Plansız hareket etmeyi sevdiğiniz için kapıyı farklı olasılıklara da net tasarılara da açık tutuyorsunuz. Ancak apar topar işe koyulmadan önce diğerlerinin bu konuda ciddi olduğundan emin olmaya bakın. Akşam ise: Bir konferansa, konsere ya da oyuna gidin.

19 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 13.03'e kadar Ay Boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar kararlarınız daha çok gözlem ve sezgiye dayanabilir. Günün geri kalanında isehayatınız adına yeni işler, yeni çalışma arkadaşları veya yeni projeler gündeme gelebilir.

19 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerini yeniden gözden geçiriyorsun. Hayatında eksikliğini duyduğun konuları belirleyerek, sıfırdan başlamak isteyebilirsin. Hayatının değişmeye başlayacağını içten içe hissetmen, kendini daha özgüvenli ve huzurlu hissetmene yardımcı olacak. Kariyerine daha çok odaklanıyorsun. Yakın çevren onları ihmal ettiğini belirtmek isteyebilir. Vereceğin karşılığın, alevleri körüklemediğine emin olmak isteyeceksin.

19 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün partnerinizle gergin diyaloglar içinde olabilirsiniz. Olaylara empati kurarak yaklaşırsanız sükuneti sağlayabilirsiniz. İş ortamınızdaki insanlarla kuracağınız diyaloglar da sakin olmaya çalışmalısınız. İç dünyanızdaki karmaşayı çevrenize yansıtmamaya özen göstermeli ve olaylara yüzeysel olarak bakmaya çalışmalısınız.

19 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere daha sakin davranmanızda fayda var. İletişim problemlerinden dolayı işlerinizde aksamalar meydana gelebilir. İkili ilişkilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Duygularınızdaki değişikliği karşınızdakine ifade etmeden önce düşünmelisiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aşk ve aile konularında karmaşık gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz ve insanlarla olan durumlar bugünlerde size oldukça karmaşık gelebilir.

19 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahayı terk etmeyin. Her nerede olursanız olun, bir maçta ya da savaşta olsun, pes etmeyin. Dövüşten bıkıp usanmış olabilirsiniz fakat devam etmeniz gerekiyor. Bugün, bu ayın en iyi günlerinden biri olmayacak, bu kesin. Çıkıp biraz temiz hava alırsanız, bu size çok iyi gelecek. Çok uzun süren bir mola vermemeye dikkat edin.

19 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşüncelerinizi toparlamak, hislerinizi anlamak ve yola koyulmak için gereken zamandan fazlasına sahipsiniz. Size destek olan insanlarla iletişimde olmak, motivasyonunuzu güçlü tutacaktır. Uzun süredir konuşmak istediğiniz biriyle fikir alışverişi yapabilirsiniz. Zihninizin berraklığı mantıklı kararlar almak için gereken her şeyi sağlıyor.

19 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınız çok karışık. Düşünceleriniz dağınık. Yapmak istedikleriniz için, yeni bir planlamaya ihtiyacınız var. Kendi değer yargılarınızın dışında hareket etmekten hoşlanmıyorsunuz. Müdahale istemiyorsunuz.

19 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

19 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İç dünyanızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmaktan kaçınmayacaksınız. Belirsizlikleri ortadan kaldırmayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak olması da önemli. Her konuda kendinize güvenmeli ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmelısınız.

19 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiden uzaklaştığınızı fark etmenize rağmen, onu kırmaktan çekindiğiniz için durumu idare etmeye çalışmanız anlamsız. O sizdeki değişikliğin farkında. Bir an önce konuşun! Gözden kaçırdığınız bazı sorumluluklarınız, birlikte çalıştığınız kişileri şaşırtıyor. Çok övülen duyarlılığınızı hak etmediği sorgulamalara sokmamalısınız. Size beklemediğiniz bir yolculuk görünüyor, sizin için bu olumlu sonuçlar verecek. Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu olabilir.

19 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 36' 15" R
Ay
Oğlak
00° 12' 27"
Merkür
Koç
16° 19' 14"
Venüs
Koç
28° 41' 23"
Mars
Balık
28° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 14"
Satürn
Balık
16° 24' 30"
Uranüs
Boğa
22° 14' 25"
Neptün
Balık
28° 51' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 09"
Lilith
Başak
23° 07' 47"
True Node
Koç
15° 25' 42"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>