Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İpler Gevşiyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugünün fark edilmeyen gezegen enerjilerinin etkisini hissediyor musunuz? Eğer öyleyse moralinizi bozmayın, bu geçici bir süreç. Her seferinde bir adım atmak için elinizden geleni yapın ve bu akşam biraz eğlence planları organize edin. Arkadaşlarınızla bir araya gelin ya da film izleyin. Kendinizi bir şeylerle meşgul ederek ve onlara odaklanarak daha iyi hissetmenizi sağlayın. Göz açıp kapayıncaya kadar çok daha iyi hissedeceksiniz!

Yaratıcı düşünceleriniz sizi ele geçirebilir. Hayata yeni bir bakış açısıyla bakmak için ilham alacaksınız. Birden evinizi yeniden dekore etmeye karar verebilirsiniz. Bazı yeni dekorasyonlar veya mobilyalar seçmenin tadını çıkarabilirsiniz. Belki de sanatsal bir proje üzerinde çalışmaya karar verebilirsiniz. Bir şarkı bestelemek, kısa bir hikaye yazmak veya biraz resim yapmakla eğlenebilirsiniz. Hayal gücünüzü ve oyun duygunuzu tam olarak ortaya çıkarmak için zaman ayırın.

Bugün yoğun bir gün olacak fakat olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gelecek planları üzerinde tartışmak için finansal danışmanınızla bir toplantı ayarlamıştınız, unutmayın. Gidin ve mevcut tüm fırsatları yakalayın!

Profesyonel alanda değişimlere gideceksin. Elbette bu bir günde yapılamaz ve bazen acı verebilir. Olaylar yavaş ilerleyecek ve sana kendinle dürüstçe yüzleşmen için gerekli zamanı tanıyacak. Hemen kaçmaya meyilli olsan bile bunu yapmamaya gayret et. Hedefinden uzakta olmadığına inan ve kendini strese sokma. Bu hedeflere ulaşma yolunda beslenme planını uygulamayı unutma.Bugün şüphelerin ve kendinize soracağınız o cevaplanması zor soruların günü. Eğer meditasyon yapmayı seven biriyseniz bugün bugün biraz daha fazla meditasyon yapmayı düşünün, çünkü kendiniz hakkında çok fazla şey öğrenme ihtimaliniz var. Bugün çevrenizdeki insanların etrafını saran duyguların tüm renklerini görecek, keyiften kati bir hayal kırıklığına doğru sürüklenip sürüklenip geri geleceksiniz. Bugün siz o duyguların neresinde yer alıyor olacaksınız acaba?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlık her şeyin açıkça ifade edildiği ve bol bol özür dilenen bir konuşmayla son bulabilir. Birçok konunun açıklığa kavuştuğunu ve artık birbirinizi daha iyi anladığınızı hissedebilirsiniz. Yeni gelişmeler ya da en azından şu anki ev nüfusunuzda bir değişiklik olabilir.

14 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Gün içinde harcamalarınızda aşırılıklara gidebilirsiniz. Eş, patron ve baba gibi eril figürler kararlarınızda ve gelecek planlarınızda daha etkin olabilir. Bir duruma boyun eğmek ile bir duruma rağmen hareket etmek arasında olabilirsiniz.

14 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni gelişmeler konusunda heyecanını bastıramıyorsun. Ailevi konularda ayakları yere basan kararlar veriyorsun. Aile büyükleri tarafından takdir ediliyor oluşun nedeniyle, rehavete kapılabilirsin. Yaşam alanını ferahlatma isteğin beklemediğin tadilatların ortaya çıkmasına neden olabilir. Küçük değişimler için büyük harcamalar, bütçe sıkışıklığını körüklüyor.

14 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinize ve ailenize zaman ayırmaktan kendinize zaman ayıramıyor olabilirsiniz. Bugünü kendinize ayırarak uzun zamandır yapmak istediğiniz bir aktiviteyi gerçekleştirmek enerjinizi yükseltmenize ve yenilenmenize yardımcı olacaktır. Kendinizi ihmal etmeyin.

14 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişe ait konular tekrar önem kazanabilir. İkili ilişkilerinizde sabırlı davranmaya özen gösterin, farkındalığınızı arttırın. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

14 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Insanların dikkatini çekmek için mantığınızı kullanın. Siz yaratıcı çabalarınızla başarılı olacaksınız.

14 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşınıza çıkan her türlü problemi çözmek için yaratıcılığınızı kullanmaktan çekinmeyin. Mutlaka rasyonel ve sistemli bir tutum izlemeniz gerekiyormuş gibi hissetmeyin, zira bu düşünce yapısı zaten daha önce denendi. Şimdi daha sezgisel bir yöntem bulmanın zamanı. Duyarlı tabiatınızı daha çok çalıştırın!

14 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki olayların dikkatinizi dağıtmasına izin verirseniz, geçici bir gönül meselesi için kariyerinize ciddi zararlar verebilirsiniz. Günlük rutininizi hayal gücünüzü ve ruhunuzu tatmin edecek şekilde oluşturmadığınız takdirde sorunlar yaşayabilirsiniz. Katıldığınız bir davet size iyi bir dost kazandırabilir.

14 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güzel ve etkili konuşmalarınızla geçici aşklar gündeme gelebilir. Her zaman karşı karşıya kaldığınız durumlardan biri. Bu konuda nerede daha ciddi davranacağınızı biliyor ve gerekeni yapıyorsunuz. Bazıları sizi yanlış anlıyor.

14 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

14 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize göre bir partner adayı aramaya devam ediyorsunuz ve çok umutlusunuz. Finansal olarak iyi bir konumdasınız ve geleceğiniz için birikim yapmaya başladınız. Bugün kendinizi çok neşeli ve enerjik hissedeceksiniz.

14 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başkalarına ilgi göstermeniz, partnerinizin kıskançlık duygularını kamçılıyor. Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, tartışmalı günlerin sayısı gittikçe artabilir. İşbirliği yaptığınız insanların düşünceleri size fazla yenilikçi ve iyimser geliyor. Bunlara hemen karşı çıkmak yerine konular üzerinde biraz daha düşünmeli ve kararınızı vermek için fazla aceleci davranmamalısınız. Önünüze çıkacak yeni harcamalar sizi sıkıntıya düşürebilir. Önünüze çıkacak yeni harcamalar sizi sıkıntıya düşürebilir.

14 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 54' 01" R
Ay
İkizler
00° 53' 18" R
Merkür
Koç
22° 43' 33"
Venüs
Boğa
11° 46' 08"
Mars
Koç
06° 26' 56"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 27"
Satürn
Balık
17° 18' 11"
Uranüs
Boğa
22° 51' 03"
Neptün
Balık
29° 09' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 28"
Lilith
Başak
24° 18' 27"
True Node
Koç
15° 17' 25"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>