Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Geçmişi Düşünüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Kişilerarası ilişkiler beklenmedik bir şekilde üst seviyede. Eski arkadaşlarınızı unutup yeni insanlarla yeni ilişkiler kurmaya başladınız. Adımlarınıza dikkat edin. Yakınlarınız sizi kıskanıyor olabilir. İlginiz ve sevginiz onlar için önemli. Önceliklerinizin doğru olduğundan emin olun. Unutmayın ki aile öncelik sıralamasında hep en ön sıradadır. Hayatınızdaki önemli kişilere karşı dürüst ve sadık olun.

Bugün bir yerden bir yere ne kadar sürüklenirseniz, o kadar çok zaman ve enerji harcayacaksınız. Bugün belirleyici bir duruş sergileyin ve seçiminize güvenin. Sahip olduğunuz her şeyi verin, bu işe yaramazsa, farklı bir yaklaşım deneyin. Kararsız davranışlarla bir yere takılı kalmayın. İşler çok hızlı ilerleyecek. Hayatınızın kontrolünü elinize alın, aksi takdirde işlerinizde bir kukla olacaksınız.

Yeniprojeleriniz henüz hazır değil. Biraz daha zamana ihtiyacınız var. Eğer biri size "4 ay daha bekleyin" derse, sinirlenebilirsiniz. Projelerinizi doğru bir şekilde başlatmak istiyorsanız, bu zamana ihtiyacınız var. Bu hazırlık süresi canınızı sıksa da, inanın netice almanız için bu çok önemli.

Yapacağın tek bir yanlış hamlenin hayatın boyunca başını ağrıtabileceğini bilmelisin. Hesaplanmamış ve iyi düşünülmemiş risklerden kaçın. Havaya büyük bir dinamiklik ve güven kokusu hakim; bu enerjiyle yüksek bir yerden atlamaya meyilli olsan da kritik kararlarını iki kez düşünerek uygulamalısın. Paraşütünü hazırda bulundurmayı unutma. Kendine has özelliklerine şükrederek içsel gücünü sürdür; gözü pek ruhunu ise şimdilik çok da sergileme.Hiçbir yeteneğiniz olmadığına dair söylentiyi artık rafa kaldırmak sizin için son derece önemli. Yetenekleriniz hakkında, vücudunuz hakkında düşündüğünüz gibi düşünmeye çalışın. Spor yaptığınızda, doğru beslendiğinizde ve yeterince dinlendiğinizde vücudunuz yanıt verir. Yeteneklerinizin de bu bağlamda vücudunuzdan bir farkı yok. Gelişmeleri için ilgi ve destek gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev halkına mensup kişiler birbiri ardına hedeflerine ulaştıkça, evinize keyif ve zevk hakim olur. Gelirinizde bir artış söz konusu olabilir ki bu da kesinlikle sizin öz saygınızın artmasına neden olacaktır. Siz ve aileniz bir kaç arkadaşınızı yemeye davet ederek bunu kutlamaya karar verebilirsiniz ya da yalnızca kendinize güzel bir yemek ısmarlayarak bunu kutlayabilirsiniz. Şunu temin edebiliriz ki, en azından bir süre için, bazı faydalı şeyler gerçekleşmeye devam edecek.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde sezgileriniz güçlenirken bazı durumların farkına varabilir, gizli bir durumu daha net görebilirsiniz. Şüphecilik artabilir. Ya hep ya hiç mantığı çalışabilir.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaptığın hatalara takılıp kaldığını fark ediyorsun. Tesadüf eseri okuyacağın bir yazı, senin için ilham kaynağı olabilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı duygularını dile getirmek isteyebilirsin. Ekonomik açıdan rahatlamanı sağlayacak birtakım kararlar almaya başlıyorsun. Ailenin arasında dönen miras konuları, keyif kaçırıcı noktalara gelebilir. Arabuluculuğu üstlenmen gerekecek.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda yoğun tempolu çalışmak sizi fazlasıyla yıpratıyor olabilir. Bugün kendinize zaman yaratarak dinlenmeyi tercih edin. Sosyal medyadan kendinizi soyutlamak size iyi gelecektir. İnanç sorgulamaları içinde olmanız zihninizi hareketli kılabilir.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı konulara, sevdiklerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Aşkta ve hayatın güzel taraflarında daha kolay mutlu olabilirsiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı daha rasyonel bakış açısı ile törpülemeniz gerekebilir. Sosyal hayatınızda arkadaşlarınızla olmak ve sevildiğinizi hissetmek size keyifli gelebilir.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünkü oyunun adı "arzu". İstiyorsanız, elde edersiniz fakat armut pişip ağzınıza da düşmeyecek. Ödül, onu en çok arzu edene verilecek. Çevrenizdekilere, neler başarabileceğinizi gösterin. İnanılmaz hırsınız ve kararlılığınızla çevrenizdekileri etkileyeceksiniz. Elinizden kaçıp sizi sokacak eşek arısına teslim olmayın.

16 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sahip olduğunuz bir ilişkiye dair şüpheleriniz kalkıyor. Güven duygusu samimiyeti de beraberinde getirip size güzel bir bağ sunabilir. Günlük rutinlerle daha fazla uğraşmak yerine büyük meselelerle veya küçük detaylarla meşgul olmayı tercih edebilirsiniz. Planlarınız birçok eleştiri alsa da kendinizden başkasını ikna etmek gerekmediğini bilmelisiniz.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşkı kısa ömürlü ve yüzeysel bir şekilde geçirme eğilimleriniz var. Partnerinize karşı bu şekilde davranırsanız başınıza her gün dert olabilir. Çünkü, bu konuları kabullenemeyen yapısıyla, intikam için her şeyi yapar. ..

16 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal hayatınıza verecek olduğunuz önem üst seviyelere çıkmakta. Değer verdiğiniz kişilerle bir araya gelmek ve paylaşımlarda bulunmak isteyeceksiniz. İyimserliğinizle dikkat çekebileceğiniz de bir gün. Bakış açınızdaki değişimin tamamen ön planda olabileceği bir süreçtesiniz. Güzel gelişmelere hazırlıklı olmanız gerekiyor.

16 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişinin sizi aramasını beklemek zaman kaybı gibi görünüyor. Bugün yeniden karşılaşma fırsatı doğabilir, bunu değerlendirebilirsiniz. İş ve duygusal yaşamınız olumlu ve verimli bir süreç içinde. Bu konulardaki doyumluluğunuz, genel çevre ilişkilerinizdeki tutarlılığı da belirliyor. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir.

16 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 36' 47" R
Ay
Oğlak
00° 19' 34"
Merkür
Koç
16° 19' 22"
Venüs
Koç
28° 42' 03"
Mars
Balık
28° 17' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 21"
Satürn
Balık
16° 24' 33"
Uranüs
Boğa
22° 14' 27"
Neptün
Balık
28° 51' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 11"
Lilith
Başak
23° 07' 51"
True Node
Koç
15° 25' 41"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:13

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>