Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sakinliği Arıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün aşk hayatınızla ilgili bazı cesur kararlar verebilirsiniz. İlişkinize yeni bir enerji getirmeye hazırsınız. Sizi gerçek mutluluktan uzak tutabilecek eski alışkanlıkları ve davranışları nasıl değiştirebileceğinizi düşünün. Sevdiklerinizle monoton bir hayata düşmek kolaydır, unutmayın ki başarılı bir ilişki için sürekli bir ilgi ve değişiklik gerekir. Bekarsanız ve bir ilişki kurmak üzereyseniz, bu prensip aklınızda bulunsun!

Beyniniz fazla mesai yapıyor olabilir. Her şey yolunda gidiyor olabilir, ama aniden sizi olmak istediğiniz yerden uzak tutan beklenmedik bir tuzakla karşılaşabilirsiniz. Bu durum tıpkı bir hamster çarkının aniden sıkışması gibi. Hala bu kadar sıkı çalışmanıza rağmen, tekerlek artık dönmüyor. Belki tekerleği terk etmenin, konuyla ilgili bir bakış açısı geliştirmenin ve kendinize bir mola vermenin zamanı.

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Sosyal bir modda olabilirsin; çevreni insanlarla doldurabilirsin. İfade etmek istediğin birçok fikir ve his var. Ayrıca espriler yapıp hikayeler anlatmak konusunda da çok başarılı olabilirsin. Şu anda gösterinin tek yıldızı olmak istiyorsun; öyleyse dikkati çekmek için yol bul! Sevdiğin arkadaşlarını akşam yemeğine davet et ya da en sevdiğin arkadaş grubuyla takıl.Ev halkına mensup kişiler birbiri ardına hedeflerine ulaştıkça, evinize keyif ve zevk hakim olur. Gelirinizde bir artış söz konusu olabilir ki bu da kesinlikle sizin öz saygınızın artmasına neden olacaktır. Siz ve aileniz bir kaç arkadaşınızı yemeye davet ederek bunu kutlamaya karar verebilirsiniz ya da yalnızca kendinize güzel bir yemek ısmarlayarak bunu kutlayabilirsiniz. Şunu temin edebiliriz ki, en azından bir süre için, bazı faydalı şeyler gerçekleşmeye devam edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün şüphelerin ve kendinize soracağınız o cevaplanması zor soruların günü. Eğer meditasyon yapmayı seven biriyseniz bugün bugün biraz daha fazla meditasyon yapmayı düşünün, çünkü kendiniz hakkında çok fazla şey öğrenme ihtimaliniz var. Bugün çevrenizdeki insanların etrafını saran duyguların tüm renklerini görecek, keyiften kati bir hayal kırıklığına doğru sürüklenip sürüklenip geri geleceksiniz. Bugün siz o duyguların neresinde yer alıyor olacaksınız acaba?

15 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Güne kendi planlarınız ve kendi hedeflerinizle başlayabilir, yakın ilişkilerde kendi alanınızı ve sınırlarınızı belirleyerek daha rahat hissedebilirsiniz. Bazı ortamlardan veya insanlardan uzaklaşma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

15 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev ile alakalı birkaç eksiği gidermek için alışverişe çıkmak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin arkadaşları ile olan iletişimi seni rahatsız etmeye başlayabilir. Tek başına kalmak için telefonunu sessize alabilir ve bulunduğun WhatsApp gruplarından ayrılmak isteyebilirsin. Bazı gereksiz harcamalarını kısarak, maddi açıdan refaha kavuşabilirsin.

15 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yeni bir şeyler öğrenmek istiyor olabilirsiniz. Yaptığınızve okuduğunuz kaynaklar size yeterli gelmiyorsa farklı bir yola ya da alana yönelebilirsiniz. Keşiflerinizden öğrendikleriniz size yeni bakış açıları kazandıracaktır. Öğrenmekten ve denemekten vazgeçmeyin...

15 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde evde yaşanabilecek kazalara dikkat etmenizde fayda var. İletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir. Ailevi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi zorlayacak konulardan uzak durmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde birden fazla işle uğraşabilirsiniz. Akıcı koşullar söz konusu.

15 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi verimli hissedeceğiniz bugünlerde bildiklerinizi ya da fikirlerinizi sevdiklerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz.

15 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tam anlamıyla her şeyden bıkmış usanmış bir haldesin! Öfkeni bu kadar yükseltecek sadece tek bir insan var. O da tabi ki sensin! Bugünün açıları, seni davranış değişikliğine götürebilecek varoluş krizlerini destekler nitelikte. Bundan sonra kelimelerini daha dikkatli seçmeyi unutmayacaksın.

15 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hisleriniz oldukça yoğun, neler olacağına dair bir sezgiyle güne başlasanız dahi tam olarak bilemediğiniz şeyler için zaman harcamayın ve olacakları görmek için kendinizi akışa bırakın. Aşk hayatında hoşlanmadığınız bir durum, muhtemelen bir aşk üçgeni, oluşuyor olabilir.

15 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay düşüncelerinize yoğunluk kazandırıyor. Estetik yönden kendinize güvenmenize rağmen, isteklerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyor ve kendi çabanızla bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bugün dengelerinizi korumalısınız.

15 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmayın. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

15 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düşündüklerinizi uygulama konusunda biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlar sizi rahatsız edecek olursa da sergileyeceğiniz tavırlar konusunda daha temkinli olmaya çalışın. Karşınıza çıkan engelleri teker teker aşma şansınız da var. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

15 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zaman zaman sevdiğiniz kişiyle yeterince dost olup olmadığınızı sorguluyorsunuz. Peki acaba siz bunun için gereken çabayı gösterebiliyor musunuz? İş yaşantınızda göz önünde bulunmak için çaba sarf edebileceğiniz ve bu amaçla güç kullanabileceğiniz bir gün. Yeniliğe açık yapınız çalışmalarınıza hız kazandıracak. Fakat hırslı yaklaşımlarınız çevrenizde gerginlik yaratabilir. Elinizdeki bir mülkün paraya dönüşebilme olasılığı oldukça kuvvetli. Endişe edilecek bir sağlık probleminiz bulunmuyor.

15 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 52' 51" R
Ay
Oğlak
03° 57' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 25"
Venüs
Koç
29° 02' 26"
Mars
Balık
28° 29' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 12"
Satürn
Balık
16° 26' 02"
Uranüs
Boğa
22° 15' 23"
Neptün
Balık
28° 51' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 08"
Lilith
Başak
23° 09' 41"
True Node
Koç
15° 24' 51"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>