Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kararlısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün size bolca şans ve eğlence getirecek. Gezegensel enerji karizmanızı güçlendirecek ve size harika fırsatlar sunacak. Markette kuyruğuunda beklerken ruh eşinizle tanışabilir veya banka hesabınızda ekstra para olduğunu öğrenebilirsiniz. Hayatın parlak taraflarını görmek için güzel bir gün. Şu an izlediğiniz yol hakkında düşünceleriniz olumlu yönde olacak.

Bugünyerinde, stratejiden sorumlu kişi siz olmalısınız. Yalnız çalışıyorsanız kendi stratejiniz, veya başkalarıyla çalışıyorsanız takım stratejiniz için. Bugünden itibaren bir vizyon sahibi birisisiniz. Politikacıysanız, destekçilerinizi motive etmek için ilham verici bir konuşma yapabilirsiniz. Kim olursanız olun, konudan sapma eğiliminiz varsa endişelenmeyin. İnsanlar bugün size izin verecek!

İş hayatınızla ilgili bazı arzularınız olsa da, şu an isteklerinize göre hareket edeceğiniz bir zaman değil. Bunun zamanı düşündüğünüzden çok daha erken gelecek! İçinizdeki değişimin doğasını anlama aşamasındasınız. Açık bir şekilde sizi yeni yönlere çeken de bu. Sabırlı olun; bırakın dönüşüm rotasını tamamlasın.

Zor bir durumu mantık süzgecinden geçirmeye çalıştıkça, çözüm bulmak da o kadar zorlaşacak. Büyük ihtimalle, hislerin yaşadığın rahatsızlığın kaynağı. Bu hisleri tanımlamaya çalışarak rahatlamayı dene. Sorunların kökenine inmek için uygun bir zaman. Geçici çözümler pek de işe yaramayacaktır.Nabza göre şerbet vermek senin güçlü bir yanın değil. Hiç kimse seni diğer insanların duygularına karşı aşırı duyarlı olmakla suçlayamaz veya başkalarının da duyguları olduğunun farkında olduğun konusunda. Ancak bugün, yeni bir sayfa açıyorsun. Bu "yeni ve geliştirilmiş" model, başkalarının düşüncelerine ve hislerine ses oluyor ve düşünceli, şefkatli yollarla onlara yanıt veriyor. Bu yumuşak dokunuşun ne kadar etkili olabileceğine şaşırabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiçbir yeteneğiniz olmadığına dair söylentiyi artık rafa kaldırmak sizin için son derece önemli. Yetenekleriniz hakkında, vücudunuz hakkında düşündüğünüz gibi düşünmeye çalışın. Spor yaptığınızda, doğru beslendiğinizde ve yeterince dinlendiğinizde vücudunuz yanıt verir. Yeteneklerinizin de bu bağlamda vücudunuzdan bir farkı yok. Gelişmeleri için ilgi ve destek gerekiyor.

17 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Güne kendi planlarınız ve kendi hedeflerinizle başlayabilir, yakın ilişkilerde kendi alanınızı ve sınırlarınızı belirleyerek daha rahat hissedebilirsiniz. Bazı ortamlardan veya insanlardan uzaklaşma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün insanlar ile iletişim kurmakta zorlanabilir, anlaşılmadığını düşünebilirsin. Kendini açıklamak ve ifade etmek için ekstra çaba sarf edeceksin. Önlem alman gereken konular karşına gelebilir. Fiziksel anlamdaki yorgunluğunu yoga yaparak geçirmek isteyebilirsin. Sağlıklı yaşamı da listene almışken, eski rutinlerinden vazgeçmeye karar verebilirsin.

17 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal konular gündeminizde olabilir. Gelir gider dengenizi iyi ayarlamak için yeni planlamalar yapabilir ve olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İlişkiler konusunda kendinizi bir çıkmazda hissediyorsanız bir şeyleri sonlandırma noktasına gelmiş olabilirsiniz olayları doğru okuyun.

17 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı bir konu ve sevdiklerinizle ilgili bir uğraş sizi daha çok uğraştırabilir. Kendinizi göstermek için uygun fırsatlar bulabilirsiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gerçekleştirmek için şans bulamadığınız bir takım şeyler, bugünlerde gündeme gelebilir.

17 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gerçekte her kim olduğunu düşünüyorsan, yapıcı olmayan bir şey söyleme alışkanlığın yok. Bazen bazı insanlar senden şüpheleniyorlar ya da seni hiçbir şey söylememekle suçluyorlar! Sabırlı olup beklediğin zamanlar da insanlar senin ihmalkar olduğunu söylüyorlar. Toleranslı davrandığın zamanlar da insanlar senin umursamaz olduğunu söylüyorlar. Bugün o insanlara gerçek sen ile ilgili şeyleri söylemek ve dünya hakkında söyleyecek ne kadar çok şeyin olduğunu göstermek için iyi bir gün.

17 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik karakteriniz bazı insanlar üzerinde hipnoz etkisi yaratıyor ve vazgeçilemez birine dönüşüyorsunuz. Özellikle zamanla yarıştığınız konularda bazı şeylerin ters gitmesi ihtimalinin farkında olarak tedbirlerinizi alın.

17 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

17 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda zaman zaman kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Karmaşık durumları tamamen geride bırakmak için uygun zamandasınız. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın. Doğru bildiklerinizi uygulamaya devam etmeniz gereken bir gündesiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin çok yönlü bir insan olması, ilişkinizin zenginleşmesine yardımcı oluyor. Birlikteliğinizde giderek daha tatminkar ve mutlu günler yaşayacaksınız. Otoriter bir yapıya sahip olmanızilişkilerinizde sıkıntılar yaratabilir. Kendinizi kontrol edin ve yapıcı olun. İsteklerinizin gerçekleşmesi için yalnız gerekenleri belirleyin. Sizden borç isteyecek insanlardan uzak durmaya çalışın. Yeni alışverişlerden önce bütçenizi gözden geçirmeniz faydalı olacak.

17 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 41' 31" R
Ay
Oğlak
01° 23' 39"
Merkür
Koç
16° 20' 31"
Venüs
Koç
28° 48' 04"
Mars
Balık
28° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 29"
Satürn
Balık
16° 24' 59"
Uranüs
Boğa
22° 14' 44"
Neptün
Balık
28° 51' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 28"
Lilith
Başak
23° 08' 23"
True Node
Koç
15° 25' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>