Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Dikkatini Topluyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün biraz sakinleşmek, bir kitap alıp yatağınıza gömülme vakti. Bir şeyleri ne kadar zorlarsanız, karşılaşacağınız direnişin de o kadar fazla olduğunu görebilirsiniz. Sevgi ve romantizm ile ilgili her şey inatçı bir hal alabilir ve birlikte olduğunuz kişi şu anki pozisyonundan memnun olabilir. Özgürlük ve bağlılık bugünün gündem konuları.

İnsanların bugün sizin hakkınızda söylediklerine karşı olağan dışı bir duyarlılık gösterebilirsiniz. Normalde kendinize güveniyorsunuz ve hiç kimse sizi yeterince öz saygıya sahip olmadığınız konusunda suçlayamaz! Ama bugün eleştirel bir insanla karşılaşırsanız kendinizi birazcık aşağı hissedebilirsiniz. Bir patron, müşteri ya da meslektaş, sizi sinirlendirecek düşüncesiz bir yorum yapabilir. Anın enerjisinden kendinizi uzak tutun ve objektif olmaya çalışın.

Yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. İçinizde hep yaşayan sanatsal bir yönünüz var. Bugün onu çıkarmanın günü! Belki de, spesifil bir projede hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Grafik veya metin tasarlarken fikirlerinizi kullanarak bazı masaüstü yayıncılık işlerini yapabilirsiniz. Ya da, biraz yazı yazmaya ve zeki tarafınızı göstermeye karar verebilirsiniz. Bunun dışında, arkadaşlarınızla eğlenceli mesajlaşmalarınız olabilir.

Biraz özel zamana ihtiyacın var. Bazen tam bir sosyal kelebek oluyorsun, ama şu anda tek başına kalmak istiyorsun. Enerjin düşük ve kendini şarj etmek istiyorsun. Bir buluşmayı, partiyi ya da bir başka sosyal etkinliği başka bir tarihe almak isteyebilirsin. Sinir sistemin yıpranmış gibi duruyor, o halde kendine daha da dikkat et. Telefonları kapa ve kendine zaman ayır.Bu sabah insanların sadakatsizliği biraz moralinizi bozabilir. Her şey havada asıl kalmış gibi görünürken net bir yanıt bulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak bir de iyi haberimiz var: Akşamdan itibaren her şey çok daha iyi gidecek. Özgüveniniz duygusal açıdan büyük bir patlama yapacak ve karanlıkta parlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla çeneniz düşmüş olabilir. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız sizi ele geçirebilir. Birisiyle uzun bir muhabbete girdiğinizi görebilirsiniz. Yalnız sazı elinize almadığınızdan emin olun! O kadar enerjik hissediyorsunuz ki bir gevezeye dönüşmüş olabilirsiniz. Diğer kişiye de kendisini ifade edebilmesi için zaman ve alan tanıyın. Ona da konuşma hakkı tanırsanız, keyifli bir sohbet yapabilirsiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gün içindeve özel hayatınızda mümkün olduğunca duygularınızı yönetmeli ve objektif davranmalısınız. Ya hep ya hiç durumlarına gitmeyin. Aklınızdan geçenlerin enerjisi güçleneceği için olumlamalar yapmak için harika bir zaman.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karmaşık duygulardan arınıp dikkatini yapmak istediğin işlere yöneltmek isteyeceksin. İş yoğunluğun artmış olsa da günü oldukça kolay atlatacağını fark edeceksin. İsteklerin doğrultusunda adımlar atıp, yenigörüşmeleri ya da ortaklıkları gündemine alabilirsin. Ev içi yaşamındaki iniş çıkışları yönetmek için, profesyonel yardım aramaya başlayabilirsin.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni birkonusu gündeminizde yer alabilir ve bunun için şehir değişikliği yapmanız gerekebilir. Bu konuda siz gitmeye gönüllü olsanız da partneriniz veya aileniz sizinle aynı düşüncede olmayabilir. Ama bu konuda kendinizi doğru ifade ederseniz gereken desteği alabilirsiniz. Kendi içinizde yaşamayı bırakmalısınız.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi planlamanız sizi rahatlatacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerin hayatlarıyla ilgilenebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yakın ilişkilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde kendinize de zaman ayırmalısınız.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bireysel niyetlerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gün. İş yeri açma planınız varsa başlayabilir ya da bir ilişki teklifinde bulunabilirsiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşanacak gün çelişkili bir gün olabilir. Bağımsızlığınızı ilan etmeye karar vermiş olmanıza rağmen, biri sizi engellemeye çalışıyor olabilir. Siz, genelde aşağılanmalara kulak asmayan birisiniz ama bugün normalden daha hassas hissedebilirsiniz. Ufukta, geleceğinizle ilgili vermeniz gereken önemli bir karar görünüyor.

20 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun bir geleceği hatta tüm hayatınızı etkileyebilecek yeni kararlar almaya başlayabilirsiniz. Ağır adımlarla ilerlediğiniz bazı konularda tatmin edici bir ivme yakalıyorsunuz. Bir süredir değişikliklere ihtiyaç duyduğunuz konularda sonunda bunu dile getirme cesaretini buluyorsunuz. Biraz uzaklaşıp kafa dinlemek, bazı şeyleri gözden geçirmenize yardımcı olabilir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konularda çok hızlı hareket ediyorsunuz. Düşünmeden yaptığınız hareketlerin sonucu sizi üzmesin. Girişimci yapınız ve yenilikler ilginizi çekmesine rağmen, çevresel koşullarda daha cesaretli davranacaksınız.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İç dünyanızdaki kuşku ve kuruntuları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece genel olarak her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Kafanızı karıştıracak bazı sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceğinizi de unutmamalısınız.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki bulutlar bugün dağılmaya başlıyor. Anlaşmalar, hayırlı gelişmeler için çok müsait bir gün. İnsanlardan hep ilgi, yakınlık ve yardım göreceksiniz. Kararlılığınızı bazen inatçılığa döndürüyorsunuz. Bu dayaşamınızda gereksiz sürtüşmelerin nedeni olabiliyor. Yeteneğiniz, sizi hedeflerinize adım, adım yaklaştırıyor. Uzun süredir almak istediğiniz bir eşya size umduğunuzdan pahalıya gelebilir. Televizyon karşısında bir şeyler atıştırarak zaman geçirmek yerine egzersiz yapın.

20 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 19' 17" R
Ay
Yay
13° 05' 18"
Merkür
Koç
16° 04' 54"
Venüs
Koç
27° 03' 50"
Mars
Balık
27° 15' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 50"
Satürn
Balık
16° 17' 19"
Uranüs
Boğa
22° 09' 56"
Neptün
Balık
28° 48' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 39"
Lilith
Başak
22° 59' 00"
True Node
Koç
15° 30' 04"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>