Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sınırlarını Zorluyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiklerinizle eğlenin. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Bu günü güzel geçirmek için olası tüm negatif sonuçları kafanızdan atın. İyi şeylere odaklanın: yaşadığınız eğlence ve o anın heyecanı. Sevgilinizle aranızda fevkalade güçlü bağlar yaratabilirsiniz. Aşk bugün sizin yanınızda, bu yüzden güvenle hareket edin. Kendinizi kötü hissetmeniz veya güvensiz olmanızı gerektiren hiçbir neden yok. Pes etmeyin.

Temel işiniz evde, işte ya da okul olsun bugün, arkanıza yaslanıp ilerlemenizi gözlemleme fırsatınızın olacağı bir gün. Fakat tarafsız bir gözlemci olmayı beklemeyin - tam tersi. Çevrenizdeki insanların üzerinizde bir etkisi olacak, önemli bir kararla ilgili belirsizlik nedeniyle işkenceye maruz kalabilirsiniz. Seçim yapmadan önce çok düşündüğünüzden emin olun!

İçinzde olanlara bir bakmak istemez misiniz? Normalde bunu yapmıyorsunuz evet fakat artık özgüven sahibi olmakla ilgili problemleriniz olduğunu inkar etmeyin. Bir defalığına, durup düşünmek sizin için faydalı olabilir. Problemlerinizi göz açıp kapayana kadar çözemeyeceksiniz tabii ki fakat en azından kendinizi çözüme ulaştıracak bir yola koyabilirsiniz.

Bugün en ateşli tutkuların bile cesareti kırılabilir. İnsanlar her ne kadar soğuk bir insan olduğunu söylese de, içindeki bütün bu buzun altında yanan ateş tam bir volkan gibi. Fakat bugün bir kez daha kendini hislerinden mesafeli bulacaksın. Onları kontrol etmeye çalışacaksın. Çok alayvari ve kinci olmamaya çalış...Bugün daha önce hiç aklınızdan bile geçmeyen bir konuda yeteneğinizin olduğunu fark edebilirsiniz. Her zaman bildiğiniz şeylere saplanırsanız, yeni şeyleri nasıl deneyimleyebilirsiniz? Bu keşfedilmemiş alanda yeteneklerinizi denemeniz o alanda zirveye çıkmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Tüm dikkatinizi verdiğiniz ve yaptığınız şeyden keyif aldığınız sürece pozitif bir deneyimin tadını çıkaracaksınız. Bu keşiften kaçmayın; akışına bırakın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sabah insanların sadakatsizliği biraz moralinizi bozabilir. Her şey havada asıl kalmış gibi görünürken net bir yanıt bulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak bir de iyi haberimiz var: Akşamdan itibaren her şey çok daha iyi gidecek. Özgüveniniz duygusal açıdan büyük bir patlama yapacak ve karanlıkta parlayacaksınız.

21 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısında ihtiyaçlarınız ve beklentileriniz ile hayatın gerçekleri, gereklilikleri ayrılabilir. Sorumluluk duygusuyla hareket ederken başkaları için kendinizden feragat etmeye açık olabilirsiniz. Doğru sınırlar belirleme zamanı.

21 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli yapın bu günlerde önüne gelen kısıtlamalarla engellenebilir. Üretkenlik becerisi gerektiren bir işin varsa, sınırların seni tıkadığını fark edebilirsin. Bir süredir dalgalı devam eden duygusal hayatında suların durulması için harekete geçiyorsun. Bir süre önce kaybettiğin, manevi değeri yüksek bir eşyan sürpriz bir biçimde karşına çıkabilir.

21 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün geçmişteki unutamadığınız ilişkiniz ile ilgili bazı haber alabilirsiniz. Yeni bir hayata başladığınız bu zaman diliminde geçmiş acıların tazelenmesine müsaade etmemelisiniz. Kafa karışıklığınızı çözecek ve girdiğiniz girdaptan sizi çıkaracak olan aileniz ve sevdiklerinizle görüşmek size iyi gelecektir.

21 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. İletişimle ilgili aksaklıklar keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Eşinizle ilgili bitirmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal olarak bakabilmeli ve bugünlerde rasyonel bakmak yerine olaylarda sezgilerinizle de hareket edebilmelisiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen kendinize karşı insaflı olmanız gerektiğini hatırlamalısınız çünkü sürekli başkalarına iyilik yapıyorsunuz. Şu an bir arkadaşınızın size gerçekten faydalı olacağını fark edebilirsiniz. Sürekli karşınızdakine yardım ettiğiniz ama onun ihtiyacınız olduğunda yardımınıza koşmadığı, tek yönlü arkadaşlıklarınız var. Bugün yeni biriyle iletişim kurun ve aklınızdakilerin bir kısmını onunla paylaşın. Olumlu enerjisi olan biriyle arkadaşlık kuracaksınız.

21 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dinlenme, sizi hem fiziksel hem de zihinsel olarak kötü hissettirebilecek olanlar da dahil olmak üzere endişelere en iyi cevap olabilir. Stresinize katkıda bulunan para korkularını çözmek düşündüğünüzden daha kolay olsa da, uzun vadede iyi bir şey olacak bir çözüm, şu anda ilgili herkesi mutlu etmeyebilir. Herhangi bir duygusal fırtınayı atlatmak için fiziksel olarak elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

21 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Yaşama bakış açınız çok farklı ve derin duygular içindesiniz. Maddi kaygılardan uzak yaşamayı yeğleyen bir yapınız olduğunu biliyorsunuz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için çabalıyorsunuz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

21 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ev ve aile hayatınızı yakından ilgilendiren konular üzerinde etkinlik göstermeye çalışmalısınız. Canınızı sıkabilecek bazı durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Karmaşık durumları tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Dengeleri çok fazla zorlamamanız da gerekiyor.

21 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Huzur ve güven içinde geçecek bir gün! Sevgiliniz güven istiyor. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek. İş yerinde ulaştığınız başarı çizgisi gözlerden kaçmıyor. Arkadaşlarınız arasında sevilen birisi olmanıza karşın sert tavırlarınız ve acımasızlığınız nedeniyle büyük eleştiriler alabilirsiniz. Para sıkıntılarınızı en aza indirmek için bütçe planı yapmanızda fayda var. Şeker tüketiminiz had safhada. Şeker ihtiyacınızı meyvelerle karşılamaya çalışın

21 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 34' 12"
Ay
Akrep
17° 00' 58"
Merkür
Koç
26° 10' 14"
Venüs
Balık
20° 52' 01"
Mars
Balık
04° 30' 11"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 05"
Satürn
Balık
13° 13' 59"
Uranüs
Boğa
20° 38' 02"
Neptün
Balık
27° 47' 11"
Plüton
Kova
01° 48' 59"
Chiron
Koç
18° 45' 30"
Lilith
Başak
19° 43' 48"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>