Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Önceliklerini Belirliyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Günün enerjisi ile hayal gücünüzü bir süre serbest bırakmak isteyebilirsiniz. Bu, içsel benliğinize bağlanacağınız için size gerçek bir moral sağlayabilir. Hayal gücünüzü, yaratıcı ve sanatsal yetenekleriniz için kullanın. Zihniniz çalıştıkça, problem çözme becerileriniz de ön plana çıkabilir. Bu yönünüz, en az kalbiniz kadar önemli, bu yüzden onu sonuna kadar kullandığınızdan emin olun.

Bugün güçlü fedakarlık duygunuz devreye giriyor. Kendinizi başkalarına nasıl yardım edebileceğiniz konusunda hayal kurarken bulacaksınız. Bu dünyada bir fark yaratmak için yanıp tutuşuyorsunuz. Uzun bir süre boyunca kariyerinizin bu ihtiyacınızı karşıladığını düşündünüz, ancak artık durum böyle görünmüyor. İnsani bir seviyede doğrudan bir fark yaratmak istiyorsunuz. Bugün bunu soyut anlamda düşünmeyi bırakıp gerçek bir adım atabilirsiniz. En sevdiğiniz hayır kurumuna bir çek yazın veya daha iyisi orada çalışmak için gönüllü olun.

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Duyguların, çevrendeki dünyayla bugün çok daha uyumlu gidiyor olacak. Hatta bir derece psişik hissediyorsun. İçgüdülerine güven. Şu anda rasyonel düşünce işleri çözmenin en verimli yolu olmayabilir. Eyleme geçmeden önce hislerini dinleyen kişi ol. Daha kuvvetli sonuçlar için insanlarla güçlerini birleştir.Bugün, daha önce fark etmemiş olabileceğiniz yeni bir psişik yeteneğinizi keşfedebilirsiniz: maddelerin üzerindeki zihin gücünü. Bu aynı zamanda ruhsal iyileşmeyi de içerebilir. Bir kişinin zihninin altında yatan şeyin ne olduğunu görme yeteneği de olabilir bu. Bu yetenekler eğitilmemişlerse biraz rahatsız edici olabilir, bu yüzden bölgenizde bir ruhsal gelişim kursu bulmaya çalışın. Benzer bir şey yapan bir arkadaş, bu konuda yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ruhani tarafınızla iletişime geçebilirsiniz. İçinizden meditasyon yapmak, dua etmek ya da metafizik dersi almak gelebilir. Evrenin gizemlerine kendinizi kaptıracaksınız. Sezgili bir Akrep burcu olarak, yeni şeyler öğrenmekten zevk alıyorsunuz. Astroloji üzerine okumaktan ve bir doğum haritasının nasıl inceleneceğini öğrenmekten keyif alabilirsiniz. Ya da bir çeşit holistik tedavi eğitimi almak hoşunuza gidebilir. Şifa sanatları için doğuştan gelen bir yeteneğiniz var. Bu yeteneği geliştirmekten korkmayın.

24 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerliyor. Güneş ise artık sizin burcunuzda ilerliyor. Finansal konular ön planda olmaya başlayabilir. Enerjinizi korumak, enerjinizi düşüren konular ve konuşmalardan uzaklaşmak bugünlerde daha iyi olacaktır. Takıntılı durumlar içine girmeyin.

24 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda kendini güvende hissetmek istiyorsun. Özellikle son günlerde artan harcamalarının önüne geçmek için arayış içerisinde olabilirsin. Eğer devam eden bir ilişkin varsa, sevgilinin hazırladığı sürpriz çok hoşuna gidebilir. İş değiştirmeyi düşünen bir Akrep burcuysan, pazar gününü özgeçmişini düzenleyerek vearayışı yaparak geçirebilirsin.

24 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni insanlarla tanışabilir ve hayatınızı yönlendirebilecek kararlar alabilirsiniz. Bugün sosyal çevrenizin yardımı ile özel yaşamda çözemediğiniz bir sorunun üstesinden gelmeniz mümkün. Hayat içinde gerginlikler olabilir ama sizin yüzünüzden oluşabilecek konulara karşı daha dikkatli olmayı seçin.

24 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi, duygularınızı gözden geçirmek durumundasınız. Kimi zaman başkalarının yarattığı güvensizlikler yüzünden çift durumlar hissedebilirsiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dua etmek, maneviyatınızı yükseltmek için de oldukça uygun bir gün. Olaylara büyük tepkiler vermek yerine mantıkla ilerlemeye çalışın.

24 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlar düşüncelerinde en az sizin kadar inatçı olabilirler. Dikkatli olmazsanız bir felakete davetiye çıkarabilirsiniz. Baraj kapaklarını biraz daha açın ve diğerlerinin fikirlerini biraz daha sahiplenin. Bir sorunun çözülmesi için insanların sizin bakış açınızı benimsemesi gerektiğini düşünmeyin. Yüksek ihtimalle, her iki tarafın dahil olduğu bir alış veriş gerekli.

24 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatı artık sizin için çok daha dengeli olabilir. Bununla birlikte, kişisel ilgi alanlarınıza daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Kendi işinizi yapmak için uzaklaşmak istiyorsanız, aile grubu içindeki gücünüzü tehdit ediyorsa, tam olarak bu yüzden yapmanız gerekiyor olabilir!

24 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda beklediğiniz açılımlar gündeme gelecek. Varsayımlarınızı farklı bir şekilde kabul ettirmeyi biliyorsunuz. Bugün istediğiniz şartları gündeme getirmekten korkmuyor, hatta biraz da cesur davranıyorsunuz.

24 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

24 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinde bulunduğunuz süreci lehinize çevirme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız. Karmaşık durumları tamamen lehinize çevirmeye çalışmalısınız. Harekete geçmek için uygun zamandasınız. Belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor.

24 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin yakınlarıyla kurup sürdürdüğünüz sıcak ilişki sevgilinizi sandığınız kadar mutlu etmiyor olabilir. Baş başa kalmak, onun sizden tek isteği. Kariyerinizi ilgilendiren konularda, işbirliği yaptığınız insanlarla, sizin aranızda çıkması muhtemel bazı anlaşmazlıklarda, hakkınızı, hukuki yollardan aramaya karar vermeniz gerekebilir. Bugün harcama yapmaya itebilecek koşullar ortaya çıkabilir ya da alacağınız ödemelerde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Yemek saatleri dışında sürekli bir şeyler atıştırma huyunuzdan vazgeçin.

24 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 28' 13" R
Ay
Akrep
19° 05' 15" R
Merkür
Koç
15° 59' 10"
Venüs
Koç
24° 43' 07"
Mars
Balık
25° 47' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 22"
Satürn
Balık
16° 06' 45"
Uranüs
Boğa
22° 03' 30"
Neptün
Balık
28° 44' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 06"
Lilith
Başak
22° 46' 20"
True Node
Koç
15° 35' 54"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>