Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendine Güveniyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün özellikle idealist, yaratıcı, sezgisel ve ruhsal bir havada hissediyorsunuz. Alışık olmadığınız manevi bir hava yansıtabilirsiniz. Aşk hayatınız şu anda çok iyi gidecek, çünkü masalsı bir atmosfer tüm hayatınıza nüfuz ediyor gibi görünüyor. Bunun tadını çıkarın, birkaç gün sonra gerçek hayata geri döneceksiniz!

Güneş battığında neyi yapmış olmak istediğinize göre günün başında plan yapın. B, çok dikkat gerektiren görevlerinin çoğuyla başa çıkmak için iyi bir zaman. Üzerinde çalıştığınız bazı şeylerde zaman sınırları ve kısıtlamalar bulunduğunun bilincinde olun. Göreve devam edin ve başkalarının dikkatini dağıtmamaya çalışın.

Projelerinizden bazıları bugün biraz daha pratik dikkat gerektirebilir. Sinir bozucu bazı küçük detaylar karşınıza çıkabilir. Doğal verimliliğiniz bugün zirve noktasında ve muhtemelen onlardan sıkılmadan bu konuları yolunuzdan def edebileceksiniz. Burada önemli olan şey, istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz. Ha gayret!

Enerjiyle dolup taşıyorsun. Bir ateş grubu burcu olarak, enerjik ve aktif hissetmek senin için olağan bir şey ve bu his bugün tam anlamıyla taçlandırılıyor. Fakat büyük bir enerjiye sahip olmanın iyi yanı olduğu kadar kötü yanı da olabilir. Kendini yataktan sürüyerek kaldırmamak harika bir şey olsa gerek; fakatgörevlerini gerçekleştirmeye geldiğinde, adeta başka yerde olmayı arzuluyorsun! Yine de öncelikle işlerini tamamladıktan sonra ailene ve arkadaşlarına da enerji ayırmayı unutma!Televizyonu kapatın ve gazeteyi bir kenara bırakın. Çevrenize bakın. Gerçek hayatın yerel televizyon kanallarından çok daha ilginç olduğunu fark edin. Yaşadığınız hayattan zevk almadığınızı düşünüyorsanız, başkasının yaşantısına sığınmayın. Kendi eğlencenizi kendiniz yaratın. Repliklerinizi verecek bir suflör her zaman olmayacak. Senaryoyu kendiniz yazmalısınız. Bundan keyif alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarından alacağın bir haber sayesinde kendini çok iyi hissedebilirsin. Uzun zamandır beklediğin bir fırsatın gerçekleşme ihtimali seni fazlasıyla mutlu edecek. Bu haberi arkadaşlarınla birlikte kutlamak keyfini yerine getirecek.

29 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmişin enerjisinin gündemde olmaya devam ettiği bir gün olabilir. Eski alışkanlıklarınızı bırakma, tekrar eden tavırlar sergilemekten vazgeçme faydanıza olacaktır. Yeni fikirlere kulak verme, yeni seçenekleri değerlendirme, yeni insanlarla tanışma zamanı.

29 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine olan güvenini tazeliyorsun. Planların çerçevesinde hayata daha iyimser bakmaya başlıyorsun. Karmaşık olaylardan uzaklaşmak isteyip, kendine kısa süreliğine de olsa bir seyahat ayarlamak isteyebilirsin. Akşamüzeri yakın arkadaşlarını eve davet etmek isteyebilirsin. Çeşitli mutfak kültürlerini değerlendirmek ve yeni tarifler denemeye karar veriyorsun.

29 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızda arkanızdan dönen olayları ve dedikoduları öğrenebilirsiniz. Duracağınız yer ve vereceğiniz cevaplar kalitenizi belirleyeceği için size yakışmayan bir tutum sergilememeye dikkat etmelisiniz. Tavrınız net olsun.

29 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili yeni düşünceler ve planlar içine girişebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Annenizle ilgili masraflar gündeme gelebilir. Kendinize zevk aldığınız konularla ilgilenecek zamanlar yaratabilirsiniz. İlerleyen saatlerde parasal konular önem kazanabilir.

29 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirirken mutlaka sağduyunuza da önem verin, salt mantık ile karar almamaya çalışın. Araştırmalar için de uygun bir gün.

29 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Muhtemelen enine boyuna düşünüp taşındınız. Hayatınızı nasıl değiştirmek istediğinize karar vermiş ve aklınızdan bunu nasıl başaracağınıza dair bir liste çıkarmış olabilirsiniz. Bugün ayaklarınızı yere sağlam basıp yeni hedefinize yol alırken faydalı olacak küçük şeyler yapmaya başlamanın tam zamanı. Ev işleri, telefon görüşmeleri ve günlük tutmak da bugün yapabilecekleriniz arasında.

29 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi işinize adamaktan kaynaklanabilecek finansal güvence ile evde yapılması gerekenleri yapmanın istikrarı arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu, kararınızı daha da zorlaştırabilecek dış güçlerin etkisinden ziyade kendi önceliklerinizle ilgili bir soru olabilir. Bugün ev hayatınıza odaklanmayı göze alabiliyorsanız, yapın.

29 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Baskıcı duyguları sevmediğiniz halde, fikirlerinizi güçlü bir şekilde ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Mantıklı davranışlarınız duygusal kişilerin hoşuna gitmeyebilir. Bugün partneriniz, sizde farklı duygular oluşturuyor.

29 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

29 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bilinmeyenler üzerinde keşifte bulunmakta zorlanmayacaksınız. İlginizi çekebilecek her türlü gelişmeyi yakından takip etmelisiniz. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu da istediklerinize ulaşma konusunda gerekli olan adımları atabileceğiniz anlamına geliyor. Harekete geçmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

29 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle gereksiz ve şiddetli bir tartışma yaşamışsınız. Aşk hayatında huzur ve mutluluğu yakalamanıza çok az kaldı. Uyumlu ve güzel günler sizi bekliyor. Mesleğinizle ilgili bazı endişeleriniz ya da sizi huzursuz edebilecek beklentileriniz olabilir. Düşüncelerinizin bir kısmını kendinize saklamanız, gergin ortamların kolay sakinleşmesi açısından daha doğru olacak. Bugünlerde bir satın alma işiniz var, yüklü miktarda masraf yapacaksınız.

29 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 45' 21" R
Ay
Aslan
02° 01' 01"
Merkür
Koç
19° 22' 57"
Venüs
Koç
13° 42' 18"
Mars
Balık
18° 52' 34"
Jüpiter
Boğa
20° 43' 37"
Satürn
Balık
15° 14' 27"
Uranüs
Boğa
21° 33' 58"
Neptün
Balık
28° 27' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
19° 50' 54"
Lilith
Başak
21° 46' 54"
True Node
Koç
15° 33' 43"
Son Güncelleme : 16/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>