Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hayallerini Yeniliyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğiniz birine karşı güçlü bir çekim hissi duyabilirsiniz. Size yakın birinin biraz sarılmaya ve duygusal desteğe ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Sezgilerinize kulak, çünkü bu konularda genelde sizi yanıltmıyorlar! Birini merak ettiğiniz için telefon etmek isteyebilir ya da yanına gidip arkadaşça bir ziyarette bulunabilirsiniz. Size açılmasını sağlayın ve onu ne kadar önemsediğinizi gösterin.

Bugün, olumsuz alışkanlıkların üstesinden gelmek için iyi bir gün. Belki son zamanlarda çok fazla kahve içiyorsunuz. Sisteminiz, bütün bu kafeini emmekten biraz yıpranmış olabilir. Ya da belki de diyetiniz çok şekerlidir. Belki günlük beslenmenize daha fazla dikkat etmelisiniz. Rutininizde küçük bir değişiklik yapın, büyük kazançları göreceksiniz.

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Duyguların adeta uçları yaşıyor olacak. Günün kilit noktası ise iletişim ve sen de iletişimin gücüne tanık olacağın durumlar deneyimleyeceksin. İnsanlar bugün bilgi üzerinden yarışıyor olacak o yüzden söylediklerinin sağlam temellere ve doğrulara dayandığından emin olmalısın. Böylece gerçeğe sadık kalabilen cümlelerinle insanlardan büyük saygı görebilirsin.Muhtemelen enine boyuna düşünüp taşındınız. Hayatınızı nasıl değiştirmek istediğinize karar vermiş ve aklınızdan bunu nasıl başaracağınıza dair bir liste çıkarmış olabilirsiniz. Bugün ayaklarınızı yere sağlam basıp yeni hedefinize yol alırken faydalı olacak küçük şeyler yapmaya başlamanın tam zamanı. Ev işleri, telefon görüşmeleri ve günlük tutmak da bugün yapabilecekleriniz arasında.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığına başvuracağın olaylarla karşılaşabilirsin. Sorunlara yeni çözümler bulmak senin için gerekli olabilir. Olayları orijinal bir yaklaşımla ele almak ileride kontrolü daha kolay sağlamanı sağlayacak.

28 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde sezgileriniz güçlenebilir ve size yol gösterebilir. İlişkilerinizde daha gizemli olabilirsiniz. Abartılı duygulardan ve tavırlardan kaçınmaya özen gösterin. Yaratıcılığınız artarken,hayatında bir başarı sergileyebilirsiniz.

28 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçekleştirmek istediğin hayallerin konusunda zaman bulamayabilirsin. Bazı konulardan fedakârlık yapmak istesen de elindeki işlerin yoğunluğu buna izin vermeyebilir. Yakın arkadaşla merak ettiğin konular hakkında uzun sürecek konuşmalarınız olabilir. Hesaplarını yeniden kontrol etmek ve yaptığın harcamaları bir listeye dökmek isteyebilirsin. Evin ile yakından ilgileniyorsun.

28 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortaklarınız ile yeni projeler için bir araya gelebilirsiniz. Çalışmalarınıza yeni alanlar eklemek isterken çok araştırma yapabilir ve ve size kazanç sağlayacak en uygun sektörü seçebilirsiniz. Böylece çalışırken aynı zamanda keyif aldığınız alanları da yaratabilirsiniz.

28 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular gündeminizi oluşturabilir. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilir ve onaylanma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek daha kolay olabilir. Bu da sizi olaylara karşı daha iyimser yapabilir. Hayat felsefeleriniz ve inançlarınız hakkında konuşmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

28 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili şanslı bir gündesiniz. Çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Ücret artışı, ek kazanç getirecek işler söz konusu olabilir. Ancak karşılaştığınız fırsatları gerçekçi olarak değerlendirmeye çalışın.

28 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her ufak mental farkındalık bir şey ifade eder. Bir dahaki sefere bir şelale gördüğünüzde bunu hatırlayın ve yalnızca yürümeyi planlayın. Orada durup yalnızca vakit geçirip ve dilek dileyip bir bozukluk atmak yerine bunu yapın. Bu fiziksel hareket uzun zamandır dinlenilmek için bekleyen hayallerinizi hatırlamanız konusunda size yardımcı olacak. Onlarda bir ses verin.

28 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

28 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Mars, Terazi’de ilerliyor. Bugün cazibenizi karşı tarafı etkileme konusunda kullanmanız için bir çok fırsat ayağınız geliyor. İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecektir.

28 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

28 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geleceğinizi yakından ilgilendiren konularda daha temkinli ve dikkatli olmalısınız. İstediklerinize ulaşmak için hızlı hareket etmek istiyorsunuz ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmeniz gerekmekte. Hedeflerinize adım adım yaklaşabileceğiniz bir gün. Ayrıca, ortaklaşa kararlar konusunda da ılımlı olmaya çalışın.

28 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, aslı olmayan korkularınız var. Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. İşinizle ilgili gelişmeler sizi memnun edecek. Daha önce farkına varmadığınız bazı durumların farkına varabilir, isteklerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Ancak, sakin ve telaşsız bir tavır içinde olayları izleyip, gelişmeleri beklemeyi tercih edin. Bugün kazanç konularında yanlışlıklar yapabilirsiniz.

28 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 34' 43" R
Ay
Yay
03° 21' 34"
Merkür
Koç
16° 00' 27"
Venüs
Koç
26° 07' 20"
Mars
Balık
26° 40' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 12"
Satürn
Balık
16° 13' 06"
Uranüs
Boğa
22° 07' 20"
Neptün
Balık
28° 47' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 01"
Lilith
Başak
22° 53' 55"
True Node
Koç
15° 32' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>