Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendini Düşünüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün evcimen isteyen bir havada olabilirsiniz. Sevdikleriniz bazı oyunlar için size katılabilirler ve belki yeğenlerinizi de size katılmaları için alabilirsiniz. Aynı yerde yaşamaya devam etmek isteyip istemediğinizi de düşünebilirsiniz. Harekete geçmek için biraz erken olmasına rağmen, taşınma veya gelecekte bir ev satın alma konusu aklınızda olabilir.

Bugün sizin oldukça verimli olabileceğiniz harika bir gün. Aşırı disiplinli bir şekilde çalışabiliyorsunuz ve bu tutumunuz sizin yol kat etmenizi sağlayacak. Başkalarına, yolunuza çıkan engeller karşısında muazzam bir ilerleme gücüne ve kararlılığına sahip olduğunuzu gösterin. Kendinize tamamen güvendiğiniz sürece bir çok zorluğu aşabilirsiniz - ki bunu da yapmalısınız.

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Büyük egolara karşı mücadele vereceğin bir gün! Kendini abartılı davranan insanların arasına sıkışmış bulabilirsin. Bunlardan bazıları rol yapıyor; maskeleriyle geziyor olabilirler. Fakat bazı davranışlar ise bireylerin gerçek zihniyetlerini yansıtıyor. Toksik insanlarla muhatap olmamalısın. Enerjini ve yaşam ruhunu kaybetmene değmez.Her ufak mental farkındalık bir şey ifade eder. Bir dahaki sefere bir şelale gördüğünüzde bunu hatırlayın ve yalnızca yürümeyi planlayın. Orada durup yalnızca vakit geçirip ve dilek dileyip bir bozukluk atmak yerine bunu yapın. Bu fiziksel hareket uzun zamandır dinlenilmek için bekleyen hayallerinizi hatırlamanız konusunda size yardımcı olacak. Onlarda bir ses verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

27 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde sezgileriniz güçlenebilir ve size yol gösterebilir. İlişkilerinizde daha gizemli olabilirsiniz. Abartılı duygulardan ve tavırlardan kaçınmaya özen gösterin. Yaratıcılığınız artarken,hayatında bir başarı sergileyebilirsiniz.

27 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keskin zekanı sezgilerin ile birleştirdiğin taktirde işinde senden iyisi yok. Bu yüzden gereksiz konularla kendi gündemini meşgul etmek istemeyeceksin. Yakın bir arkadaşın evliliğinde yaşadığı sorunları seninle paylaşmak isteyebilir. İlişkisi yeni bitmiş bir Akrep burcuysan, duygusal olarak yeni başlangıçlara hazır hissedebilirsin. Kendini akışa bırakmakta güçlük çekmeyeceksin.

27 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızdaki planlarınızla ilgili yoğun bir gündeminiz olabilir. Görüşmeler, toplantılar, yapılması gereken işlerle günü tamamen çalışmaya ayırabilirsiniz. Ama planlama yaparken zaman veplanlarını iyi ayarlamalı, ailenize ve kendinize gereken zamanı ayırmayı atlamamalısınız.

27 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akademik konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Sabah saatlerinde ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Akıcı enerjiler sayesinde tüm gün işlerinizin kolayca ilerleyebilir. Sevdikleriniz için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Yaptığınız planlarda erteleme olabilir.

27 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda ikili ilişkiler konusunda düşünceli, zarif ve hassas tutumunuzu korumanız gerektiğini kendinize hep hatırlatmalısınız.

27 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evdeki günlük problemler nedeniyle evde kalmak ve bunları halletmek isteyebilirsiniz. Ancak bir yandan da diğer sorumluluklar bastırdığı için biraz ikilemde kalmanız muhtemel. Şu anda, en akıllı karar, ilk önce kişisel hayatınızdaki sorunları halletmek olabilir. Zira nasılsa diğer meseleler yarın hala sizi bekliyor olacak!

27 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evde sıkışıp kaldığınızı ve can attığınız macerayı yaşayamadığınızı hissetmek, sizi heyecan için finansal risk almaya teşvik edebilir. Bunun yerine, bir süredir konuşmadığınız birine ulaşmayı düşünün, bu daha az riskle benzeri bir kazanç elde etmenizi sağlayabilir. Belirli sağlık veya diyet konuları gündemde olabilir, bunun yerine sizi manevi olarak daha çok tatmin edecek şeylere yönelin.

27 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma hayatınızdaki aksayan problemlerden kendinizi sorumlu tutmak istemiyorsunuz. İşbirliğine önem vermenize rağmen, rutin işleri seviyor ve Merkür’ün artılarını doğru kullanarak aklınızın karışmasını önlemiş oluyorsunuz.

27 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzaklar, yabancılar ve uluslararası konularla ilgili gündeminiz yoğunlaşıyor. Seyahatler söz konusu olabilir. Dışarıdan haberler alabilirsiniz.

27 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi karmaşa içerisinde hissedebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerde alınganlık göstermemeye çalışmalısınız. Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için uygun zamandasınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapın. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

27 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin, sevmekten çok sevilmeye ihtiyacı var. İlişkinin kafanızdaki yükümlülükleri biraz abartı olabilir. Aşk beraberliğinizi daha doyumlu değerlendirebilirsiniz. İş dünyasında herkesin sizin gibi iyi niyetli olduğunu düşünerek hata yapıyorsunuz. Çevrenizdekilere karşı biraz daha temkinli yaklaşın. Sizin kariyerinizle uğraşan kişilerin yapmak istedikleri, sizin hayrınıza değil gibi. Parasal konularda bugün dikkatsiz davranabilirsiniz. Farkında olmadan öğün atlıyorsunuz. Bu sizin için çok zararlı.

27 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 35' 50"
Ay
Akrep
17° 21' 25"
Merkür
Koç
26° 11' 05"
Venüs
Balık
20° 54' 04"
Mars
Balık
04° 31' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 26"
Satürn
Balık
13° 14' 11"
Uranüs
Boğa
20° 38' 07"
Neptün
Balık
27° 47' 15"
Plüton
Kova
01° 49' 00"
Chiron
Koç
18° 45' 36"
Lilith
Başak
19° 43' 59"
True Node
Koç
15° 35' 39"
Son Güncelleme : 28/03/2024 22:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>