Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hırslısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Günün hızlı tempolu eylemleri kafanız karıştırabilir. Özellikle de aşk ve romantizmle ilgili konular olmak üzere son olaylarda sersem gibi hissetmeniz çok normal. Olaylar o kadar hızlı yaşanıyor ki onlara yetişemiyor gibi hissedebilirsiniz. Bu kadar analitik olmamaya çalışın. Boşa kürek çektiğinizi ve trenin çoktan istasyondan ayrıldığını görebilirsiniz. O halde gemiye atlayın ve biraz huzurun tadını çıkarın.

Yaratıcı ve özgür bir düşünür olmak harika bir şey, ancak düşüncelerinizi gerçeğe dayandırmadığınızda, fikirleriniz hiç kimseye iyi gelmediği oldu mu? Patronlarınızın siz ve büyük şemalarınızdan oldukça rahatsızlık duyuyor olması muhtemeldir. Bugün değişim için başkalarının fikirlerini dinleyebileceğiniz bir gün. Meslektaşlarınızdan ne kadar şey öğrenebileceğinize şaşırabilirsiniz.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz, bu birseyehati olabilir. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Güneş enerjisiyle etkileşime geç ve sana sunulan bu inanılmaz yaşam gücünü hisset. İçini enerji dolu güneş ışığıyla doldur ve ayağının altındaki toprağı hisset. Mevcuttaki iyicil enerjiye karşı kucaklayıcı ve açık ol. Sana doğru gelen enerjiye kollarını açarsan eğer, büyük bir içsel sıcaklık ve kendi kendini iyileştirme etkisinin varlığını hissedersin.Uzak diyarlara ve egzotik yerlere dair rüyalar ve hayaller sizde her şeyi bırakıp bir süreliğine kaçıp gitme isteği uyandırabilir. Genelde fevri hareket eden biri olmasanız da bugün içinizin kıpır kıpır olması sizi o yönde teşvik ediyor. Bugün yapmak zorunda olduğunuz bir şey yoksa ve hava da elverişliyse arabaya atlayıp manzarası farklı bir yerlere gidebilirsiniz. Arada sırada biraz değişiklik herkese iyi gelir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Grup etkinlikleri seni gün boyu meşgul tutacak. Bir sürü insanla görüşüp keyifli muhabbetler kuracaksın. Günün tadını çıkarmak için olumlu kalmaya devam etmelisin. Seni üzmeye çalışan insanlardan uzak durmakta yarar var.

31 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay boşlukta ilerliyor. Gündüz saatlerinden itibaren geleceğe dair konulara odaklanabilir, gelecek planları yapabilir, ertelediğiniz veya ertelenen durumlarla ilerleme kaydedebilirsiniz. İlahi adalet konusu ön plana çıkabilir. Hırsa kapılmayın.

31 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin burcunda hareket ediyor. Mücadelenin hiçbir şekilde dışında kalmayacaksın. Azim ve hırsın sayesinde kendini zinde hissedeceksin. Alım satım konuları bu süreçte gündemine gelebilir. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgiline daha çok vakit ayırman bazı durumların düzelmesine olanak sağlayabilir. Daha seçici davranmak istediğin bu günde, gelen teklifleri değerlendirmek için iki kez düşünmek isteyeceksin.

31 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni insanlarla tanışabilir ve hayatınızı yönlendirebilecek kararlar alabilirsiniz. Bugün sosyal çevrenizin yardımı ile özel yaşamda çözemediğiniz bir sorunun üstesinden gelmeniz mümkün. Hayat içinde gerginlikler olabilir ama sizin yüzünüzden oluşabilecek konulara karşı daha dikkatli olmayı seçin.

31 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ışıkların uyumu arkadaşlıklar ve gruplar içinde daha etkin olabileceğinizi göstermekte. Kendinizi anlatmakta zorlanmayacaksınız.

31 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimsenin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Bilhassa yeni ilişki içerisinde olan Akrep’ler kendinize ve partnerinize zaman ve şans vermeyi ihmal...

31 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep gibi doğal bir bağımsız olarak bugün parlayacaksın. Muhtemelen bir şeyleri kendi tarzında yapmaya ve yaratıcılığına izin verilmediği veya takdir edilmediği noktada kendini boğulduğunu hissederken bulacaksın. Sen bir bireycisin ve kendi yolunda yaptığın her şeyde imzanı bırakmaya çalış. Uyum sağlamaya zorlanmak bugün sana çok iyi gelmeyecektir., ancak eğer bunun üstesinden gelirsen günün geri kalanı senin istediğin gibi olacak.

31 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal hayatınızda kişiliğinizin daha iddialı bir yanını göstermek bugün size yeni bir fırsat getirebilir! Gelen bir teklifi kabul etmenin sizi güvendiğiniz diğer şeylerden uzaklaştırabileceğinden endişe duyabilirsiniz, ancak kendinizi tam potansiyelinize ulaşmaktan alıkoymak, nihayetinde tüm ilişkilerinizi tehdit edebilir. Şimdilik korkunuzu bastırmak muhtemelen daha iyi olacaktır.

31 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşınıza birçok fırsat alternatifleri çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Yakın ilişkilerinizdeki bazı sorunlar konusunda dostlarınızın fikirlerini almaya çalışın. Sessiz ve derinden gidiyorsunuz.

31 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

31 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İç dünyanızdaki sorunları ve sıkıntıları çözüme kavuşturmak için harekete geçeceksiniz. Aklınızı kurcalayan her ne varsa cevap aramak istiyorsunuz. Şartlar zaman zaman değişiklik gösteriyor olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Genel olarak kendinizi toparlayacak ve atılması gereken adımları da atabileceksiniz.

31 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlük anlayışınız ve ilişkinize zarar verebilir. Özgürlük tanımıyla sergilediğiniz davranışların, birtakım doyumsuzlukların başlangıcı olarak algılanabileceğini düşünmelisiniz. Mesleğinizi,alanınızı sevmenize karşınyaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşüneceksiniz. Bu nedenle yeni arayışlar içine girmeniz söz konusu. Kazancınız giderinize yetişmiyor, hesapsız harcıyorsunuz. Sağlığınız için düzenli spor ve jimnastik yapın

31 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 24' 18"
Ay
Akrep
14° 58' 30"
Merkür
Koç
26° 05' 03"
Venüs
Balık
20° 39' 39"
Mars
Balık
04° 22' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 58"
Satürn
Balık
13° 12' 50"
Uranüs
Boğa
20° 37' 35"
Neptün
Balık
27° 46' 48"
Plüton
Kova
01° 48' 49"
Chiron
Koç
18° 44' 55"
Lilith
Başak
19° 42' 42"
True Node
Koç
15° 35' 30"
Son Güncelleme : 28/03/2024 17:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>