Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı marjinal yaşam planlarınız var. Ama bunları sevgilinizle paylaşamıyorsunuz. Planlarınız ve sevgiliniz arasında seçim yapmak gibi bir saçmalığa doğru hızla gidiyorsunuz.

İşinizle inatlaştığınızda sonuca çabuk ulaşıyor, iyi verim alıyorsunuz. Fakat tarzınız insanları biraz incitiyor. Akşama yakın bir görüşmeniz olacak. Bu görüşmede istediğiniz bazı yetkileri elde edeceksiniz.

Gereksiz harcamalarınız yok gibi görünüyor. Ama ay sonu ortaya çıkan açıklar da anlaşılır gibi değil. Birtakım alacaklarınızı alamıyorsunuz. Bu, sürekli plan değişikliği yapmanıza neden oluyor.

Geçimli insanlar oldukları halde, iki arkadaşınızın dostluğu bir çıkmaza doğru gidiyor. Yapabileceğiniz bir şeyler olduğunu düşünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüze koyduğunuz hedef gittikçe uzaklaşıyor. Çünkü siz bu hedefe tek kendi çabanızla, destek almadan ulaşmak istiyorsunuz. Oysa destek almak ve bu konuda ikna etmek zorunda olduğunuz birileri var. Son zamanlarda edindiğiniz bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda size itici güç olacak.

5 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 5 Ekim saat:22:04-31 Ekim saat:22:42 tarihleri arasında burcunuz üzerinde geri hareketine başlayacak Venüs, ihtiyaçlarınızdan tutun da, yaşadığınız ilişki veya aşka bakış açınıza kadar her şeyi derinlikli gözden geçirmenizdir. Bu gözden geçirişte kişinin kendine ait olanı korur ve gözetir. Çıkarları doğrultusunda meseleleri ele alır. Değişmesi, dönüşmesi gereken bir şeyler varsa oturup ciddi manada ele alır, duruma bakar. Geri hareket süresince mesafe duygusu çoğalabilir. Bu sizi rahatsız etmesin. Garip bir isteksizlik oluşsa da, bunu dile getirmek zor gelir. Tutkularınız, kaybetme korkunuz bazen problemli bir ilişkiye devam etmenize neden olabilir. Benim tavsiyem aşırı uçlarda olan tüm duyguların kendi içinizde terbiye edilmesidir. Bu da ancak kendinize duyduğunuz saygıyla mümkündür. Bu dönemde gizli bir ilişki yaşanabilir. Bu gözlerden uzak ve oldukça tutkuludur. Ancak geri harekette başlayan bir şey hakkında şudur diyemeyiz. Sadece zaman faktörünü önemsemek gerekir. Not: Venüs geri hareketi, 5 Ekim-31 Ekim Akrep ve 31 Ekim-16 Kasım tarihleri arasında Terazi burcunda olmak üzere iki burç üzerinde gerçekleştirecektir. Gönülden sevgilerimle,

5 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay öğle saatlerinden sonra boşlukta olacak. Fikirlerinin herkes tarafından onay görmesini bekleyebilirsin. Çevrendeki güçlü kişilerden etkilenip sorumluluk almak isteyebilirsin. Dönüşümün oldukça güçlü bir şekilde yaşanacağı bir süreçten geçerken, etrafında da bir şeylerin yenilendiğine tanıklık edebilirsin. Tamam, istikrarı seven karakterine çok karşıt durumlar oluşacak ve bu oluşan durumlar karşısında da büyük tepkiler vereceksin. Ama ezbere hareket etmektense olayın özünü kavramayı neden denemiyorsun? İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinle romantik bir akşam geçireceksin. Üzerindeki stresten arındığını fark edeceksin.

5 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konuların gündeme geleceği önemli kararlar sizi bekliyor. Bazı değişimlere girmeden önce bakış açınızı genişleterek büyük çerçeveden bakmak size aynı zamanda hem başarıyı hem de mutluluğu beraberinde getirecektir.

5 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün üzerinde kafa yorduğunuz konularda olayları daha rahat görebileceksiniz. Mesleki alanda dikkat çekebilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyabilir, bunlar için araştırma yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek ve düşüncelerinizi onlara açmak iyi gelebilir. Gün içinde sorumlu olduğumuz konularda ivme kazandırmak isteyebilirsiniz. Acele davranmayın.

5 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Flörtöz etkiler devrede. Aşk ve sevgi için kapılarınızı aralayacaksınız. Haya

5 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan ve ay boyunca burcunuzda devam eden Venüs retrosunda ilişkilerinizde karmaşık durumlar gündeme gelse de güç ve kontrol sizin elinizde olabilir, ancak biraz daha ketum ve ağır bir tavır sergileyebilirsiniz.

5 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişten gelen işler gündem olabilir. Olaylar üst üste ani biçimde gelişip sizi yorabilir. Haberler gün boyu bekletip gelebilir. Sabrın sınandığı ve huzur bulmakta zorlandığınız durumlarda içe dönüp meditasyon yapmak faydalı.

5 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Venüs sizin burcunuzda geri hareketine başlıyor ve 17 Kasım'a kadar bu süreç devam edecek. Yeni ilişkilere adım atmak için iyi bir dönem değil. Eski aşklar tekrar önünüze çıksa da pek rağbet etmemenizi tavsiye ederiz. Zira zamanla ilişkinizde tekrar sorunlar baş gösterebilir. Cinsel sağlık sorunlarına dikkat edin. Estetik girişimlerden kaçının.

5 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz.

5 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 10" R
Ay
Koç
06° 12' 06"
Merkür
Koç
19° 38' 31"
Venüs
Boğa
07° 09' 04"
Mars
Koç
03° 34' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 33"
Satürn
Balık
17° 00' 07"
Uranüs
Boğa
22° 38' 02"
Neptün
Balık
29° 03' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 14"
Lilith
Başak
23° 53' 29"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>