Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insana karşı duyduğunuz özlem hayatınızın her alanına da yansıyor. O sizin ona vakit ayırmanızı bekliyor. Birbirinize karşı hissetikleriniz insanların imrenebileceği duygular.

Birkaç günün işini ağırdan almanız bugün elinizde patlayabilir. Ani yapmanız gereken işlerde paniklememeli, verimli olmaya bakmalısınız. Çalıştığınız saat sayısından çok aldığınız verim önem taşıyor.

Para konusunda sizi heyecanlandıran haberler alacak, harekete geçeceksiniz. Bugünün sizin için bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorsunuz ama bu proje size yansıtıldığı gibi değil.

Sağlığınızı son zamanlarda fazla hiçe saymışsınız. Özellikle kulak-burun-boğaz yollarına dikkat!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zaman zaman ters düşüp çatışmalar yaşadığınız birisiyle, karşılıklı olarak birbirini anlama trendine gireceksiniz. Bu yaklaşımın verimli sonuçları, sizlerin dışınızdaki insanları da etkileyecek. Bugün, iç dünyanızdaki karışıklıklardan sıyrılabileceğiniz bir gün olabilir. Karamsarlıklarınızın üzerine gitmeniz halinde, birçok istediğiniz gibi gelişebilir.

5 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün başlangıcında Kova burcunda hareket ediyor. Saat 11:05-11:10 aralığında Ay hareketine boşlukta devam edecek. 11:10 itibariyle Balık burcuna geçiş yapan Ay, aşk hayatınız ve çocuğunuzla ilgili konularda gelişmeler yaşatabilir. Merkür bu akşam 21:18 itibariyle retro hareketine başlıyor. 5-28 Mart arası aşk hayatınızda yolunda gitmeyen durumlar olabilir. Partnerinizle anlaşmakta zorluk çekebilirsiniz. Sizden bir şeyler sakladığını düşünebilirsiniz. Sizin de ilişkiniz konusunda kafanız karışık olacaktır. Uzun zamandır içinizdeki şüpheler enerjinizi düşürebilir. Eğer bir hobiniz varsa bu dönem ona vakit ayırıp, bu düşüncelerden kurtulmaya çalışmalısınız. Çocuğunuzla ilgili alacağınız bir haber yanıltıcı olabilir. Retrodan sonra gerçekler netleşebilir. Ayrıntılı retro yazısını okumak için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

5 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak çalışmalara katılıyorsun!Bugün Merkür Retro'su başlıyor. 5-28 Mart tarihleri arasında geri hareket edecek olan zeka ve iletişim gezegeni Merkür'ün etkisi ile çevrende senin tarzına uygun arkadaşlarınla birlikte ortak çalışmalar içinde bulunacaksın. Duygusal takıntıların seni yönlendirmesine izin vermediğin sürece ele aldığın konuları başarılı bir şekilde sonuçlandırabilirsin. Çocukların varsa, birtakım problemleri ve sıra dışı olayları gündeme gelebilir. Eğer evli ya da ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, eşin ya da sevgilinle aranızda geçen bir konuşmayı yanlış anlayabilir, iletişim sorunu yaşayabilirsin. Bazı arkadaşlarının sürekli para hakkında konuşması, onlardan uzaklaşmana neden olabilir.

5 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal hayatınızda huzur duygunuz sizi sarıp sarmalayacak. Aşka dair şanslı etkiler söz konusu.

5 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerini evinizle ilgili konulara ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı beklemeler olabilir, bu yüzden aksaklıklara karşı hazırlıklı olmalısınız. Öğleden sonra yaratıcı işler için uygun koşullar var. Çocuklarınızla ilgili değişiklikler, uğraşlar da dikkat çekebilir. Güzel şeyler için harcama yapmaktan keyif alabilirsiniz. Risk alacağınız işlere girişmemekte fayda var.

5 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz de bugünlerde yalana itibar etmemesi gereken grupların başında geliyorsunuz. Sağlık açısından önemli kararlar almaktan bugünlerde kaçının.

5 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

5 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu konsantrasyon sorunu yaşayabilirsiniz. İletişim biçiminiz eleştirilebilir. Bilgi paylaşımı önem kazanıyor. Uzun vadeli kararlar almayın.

5 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda geri hareketine başlayan Merkür merceğinizi aşk, hobi ve komisyon gelirlerine odaklatacak. Beklediğiniz gecikmiş bir aşk kapınızı çalabilir. Çocuğunuzun bu dönemdeki taleplerine cevap vermek yoğun temponuzu zorlayabilir. Önceliklerinizi belirlemek sizi rahatlatacaktır. Sessiz ve tek başınıza yaptığınız işlerden daha fazla yarar görürsünüz.

5 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızın güç kazanacağı ve sizi içe dönmeye zorlayacağı bir gündesiniz. Kalabalık ortamlardan kaçmanız ve yalnız kalmanız mümkündür. Yapacağınız en hareketli sosyal faaliyet, bir veya iki arkadaşla sohbet etmek olacaktır. Bu tür sıcak ilişkiler sizi mutlu edecektir.

5 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 55' 50" R
Ay
Aslan
22° 33' 54" R
Merkür
Koç
29° 27' 55"
Venüs
Boğa
19° 27' 11"
Mars
Koç
11° 13' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 47"
Satürn
Balık
17° 45' 59"
Uranüs
Boğa
23° 12' 49"
Neptün
Balık
29° 19' 11"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
21° 28' 11"
Lilith
Başak
24° 59' 59"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>