Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Rutinini Bozuyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2021, Salı

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün kelimelerinizi nasıl kullandığınıza dikkat edin, çünkü insanlar bir şeyleri ciddiye alabilirler. Bugün, başarısızlık kadar başarı için de harika bir fırsat. Birini mutlu etme ve onu neşelendirme gücünüz var. Başkalarının ihtiyaçlarına karşı duyarlı olun ve normalden daha fazla kulak verin. Birinin daha önce hiç görmediğiniz bir tarafını görebilirsiniz.

Bir hata yaptığınızı kabul ederseniz, insanların bunun için sizi affetme olasılığı daha yüksek olur. Önünüzde bazı çatışmaların olabileceği bir gün var. Kariyerinizde sabit bir konumda bulunduğunuzdan kuşkunuz yok ve bu durum finansal olarak konuşursak eğer tarzınızı biraz dalgalandırabilir. Ancak sorumluluklarınızı üstlenip hatalarınızın neler olduğunu ölçtüğünüzde, daha çabuk ilerleme kaydedersiniz. Ancak, kendinize karşı çok eleştirel olmayın! Her şey öğrenme sürecinin bir parçası.

Vay canına, finansal durumunuzu ilk kez gözden geçiriyor, toparlıyor ve düzenliyorsunuz. Yapılacak daha çok şey var fakat en sonunda tamamen farklı bir şekile ulaşacaksınız. Örneğin, bugün biri beklenmedik bir şekilde fikirlerinizi destekleyebilir. Finansal istikrarınızı geliştirme sürecindesiniz ve buna dahil olan insanların hepsi bunu destekleyecek gibi görünüyor!

Hayatın anlamıyla ilgili bazı sohbetlere girebilirsin. Ruh arayışındasın, düşüncelisin ve bu enerji seni insanlarla entelektüel konuşmalar yapmaya itiyor. Yaşam denilen şeyi çözmeye çalışıyor, sana ne ifade ettiğini düşünüyorsun. Belki de içerisinde bulunduğun bir ilişkinin spiritüel seviyesini keşfediyorsundur.Son birkaç gündür epey yoğundunuz ve bugün biraz rahatlayıp gevşemek isteyeceksiniz. Bin tane işe yetişeceğim diye koşturmayın, zira bedeninizin ve zihninizin biraz yavaşlamaya ihtiyacı var. Mümkünse kendinize tembellik izni tanıyın! Uzun zamandır görmek istediğiniz bir film kiralayıp televizyonun karşısında dinlenin ya da bir süredir okumayı ertelediğiniz bir kitaba gömülün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik bir iletişim kuracak ve bunun epey faydasını göreceksiniz. Başkalarının söyleyeceklerine hazırlıklı olmanız mümkün değil, dolayısıyla bunu denemeyin bile. Bütün argümanlarınızı tasarlamışsınız ve bir münazaraya giriyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Aynı zamanda karşı tarafın söyleyeceklerini de kestirmeye çalışıyorsunuz ki bunları çürütmeye hazır olun. Buna rağmen gafil avlanacaksınız.

5 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün fedakarlık ve anlayış, denge ve kontrolü koruma daha önemli olabilir. İş ilişkilerinde dengeleri iyi korumakta fayda var. Anlık gerilimlerle abartılı tepkilerden kaçınmalısınız. Sağlıkla ilgili hassasiyetlere dikkat.

5 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatının verdiği yorgunluktan kendine vakit ayıramadığın ve yorulduğun bir gün geçiriyorsun. Bu koşuşturmaların sana verdiği yorgunluk, yeni birarayışına girmene neden olabilir. Günlük rutinlerinde farklılık yaratmak sana iyi gelecek. Sağlığına gösterdiğin özen artarken yeni diyet çeşitlerini araştırabilirsin.

5 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnızsanız aşkın, bir ilişkiniz varsa da romantik bir anın kapınızı çalabileceği bir gündesiniz. Bu şansı iyi değerlendirmeli ve artık adımlarınızı mutlu olmak için atmalısınız. 

5 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda fark etmediğiniz konular, bir anda gündeminizi etkileyebilir. Olayları kabullendiğiniz sürece iç uyumunuzu koruyabileceksiniz. Yaşanacak küçük sürtüşmeler üzerinde fazla takılmamanızı öneririz. Gün içinde akıcı enerjiler var. Yaşayacağınız olaylarda bütünü görmek size kolaylık sağlayacaktır.

5 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kontrolünüz dışı gelişmeler hayatı biraz daha akışa bırakmanıza neden olabilir. Her ne kadar çevrenizde oldukça hareketli ve enerjik bir gündem olsa da siz kendinizi daha geri planda tutmak isteyebilirsiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

5 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün son derece iyi hissediyor ve görünüyorsunuz. Parlak ışığınızı tanıştığın herkese yansıtın ve onların gününü aydınlatın!

5 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda geçici bir karamsarlık söz konusu. Yollarla ilgili beklentilerinizin size kazandıracağı sürprize hazırlıklı olmalısınız. Bugün, kararlarınızda istemediğiniz değişimler olabilir. Önlemlerinizi şimdiden almalısınız.

5 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

5 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızın tuhaflıklarından zevk alıyorsunuz. Bugünyerinizde karşınıza birtakım engeller çıkabilir, fakat pes etmeden ilerlemeye devam etmelisiniz. Çekingen olmaktan vazgeçin ve duygularınızı gizlemeyin.

5 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Alacağınız bazı haberler sizi duygusal açıdan motive edecek. Eskiden yaşanmış olaylara fazlasıyla kafa yoruyorsunuz. Bu tutumunuzu değiştirmedikçe mutlu olabilmeniz zor. Aile içinde karşınıza çıkabilecek bütün zorlukları aşabileceksiniz. İstediklerinize ulaşmak için elinizden geleni yapmalısınız. Çaba sarf etmeden hiçbir şey kazanılmaz! Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı yoğunlaştıracak, çok daha güçlü ve kararlı bir tutum içine gireceksiniz. Küçük sağlık sorunlarını bu kadar büyütmeniz için bir sebep yok.

5 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 19' 09" R
Ay
Aslan
27° 24' 16"
Merkür
Koç
29° 57' 41"
Venüs
Boğa
19° 56' 55"
Mars
Koç
11° 31' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 30"
Satürn
Balık
17° 47' 40"
Uranüs
Boğa
23° 14' 13"
Neptün
Balık
29° 19' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 25"
Lilith
Başak
25° 02' 40"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>