Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Objektif Bakıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Günün yoğunluğuna karışırsanız iyi yaparsınız. Herhangi bir bilmeceyi çözme ve herhangi bir anlaşmazlığın dibine inme yeteneğine sahipsiniz. Bugün bazı büyük projeleri tamamlamanız muhtemel. Fikirleriniz üzerinde düşünün ve vazgeçmeyin. Muazzam hassasiyetiniz en büyük varlığınız. Kendinizi ve duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin.

Birkaç aydır, kendinizi kariyerinize ve aile yaşamınıza adamış bir haldesiniz. Ama şimdi, bir dereceye kadar ikisi arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Kariyerinizi seçmeye istekli olabilirsiniz, çünkü şu anda size bir kişilik olarak büyümeniz için gereken tüm mücadeleleri sunuyor. Sizi durduran şey nedir? Arkanızda ne bırakacaksınız ? Bugün işler size biraz daha net görünebilir.

Bunu daha kibar söylemenin bir yolu yok, tutku bugün aklınızdan çıkmayacak. Bu ruh hali, eğer hayatınızda önemli biri yoksa sizin için oldukça can sıkıcı olabilir. Neden bir değişiklik yapmıyorsunuz? Arkadaşlarınızdan biraz çöpçatanlık yapmalarını isteyin. Ya da, para sıkıntınız yoksa, bir çöpçatanlık hizmetine katılın. Hayatınızda özel biri olacak olursa, bu gece birlikte kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Yeni bir romantizm yaşamak istiyor olabilirsin. Belki mevcut sosyal çevrenden birine kapılmışsındır. Şu anda sadece arkadaş olsanız bile, aranızdaki bağı derinleştirmek konusunda adım atabilirsiniz. Bu kişiyi bir şekilde test et ve hakkında ne düşündüğünü öğren. Hislerinin karşılıklı olduğunu öğrenmek gibi bir sürprizle karşılaşabilirsin!Sizin için en kıymetli kişiler bir teşekkür edin. Kelimelerin olayların özüne kolayca inebildiğini fark edeceksiniz. Güçlü duygularınızı dizginleyin ve onları girişimleriniz için itici güç olarak kullanın. Bugün aklınızdan çıkarmamanız gereken en önemli şey, gittiğiniz yolda size yardım eli uzatan kişiler. Herkes hassa ve sevgi doludur o yüzden siz de onlara karşı öyle olun. Çevrenizdeki tüm herkesle eğlenceye doyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için güzel bir gün olacak. Mutlu, heyecanlı, hevesli ve geleceğe dair iyimser olacaksınız. Aileniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla ilişkileriniz muhtemelen sıcak ve uyumlu olacak. Telefon konuşmaları ve ayak işleriyle epey zamanınızı alabilir. Uzun zamandır görmediğiniz biriyle sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Biraz eski günleri anıp arayı kapatarak vakit geçirebilirsiniz.

8 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah saatlerinde görev ve sorumluluklarınız doğrultusunda organize davranmanız, saatlere dikkat etmeniz gerekebilir. Öğleden sonra ise daha renkli ve sosyal bir gündeminiz olabilir ancak alınganlık ve yanlış anlamalara dikkat etmelisiniz.

8 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geride bıraktığın olaylara tarafsız bir gözle baktığında aslında her zaman da haklı olan tarafın sen olmadığını daha iyi anlıyorsun. Yaşadıklarını unutmasan da sineye çekebilme erdemini gösteriyorsun. Ailesinden ayrı yaşayan bir Akrep burcuysan, bugün onlardan alacağın bir telefon seni mutlu ediyor. Yakın bir arkadaşına borç vermen maddi açıdan seni zor bir sürece sokabilir. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin ailesi ile bir araya gelebilirsin.

8 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mümkün oldukça bugün beslenme şekliniz veya sağlığınız ile ilgili konularla ilgilenerek geçirmeyi seçmelisiniz.

8 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kendinizi biraz daha sorumlu ve yük altında hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde planlı ve çalışkan olabilirsiniz.

8 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evrenin yardımı ile kendinizi toparlayabilecek daha ferahlamış hissedebileceksiniz. Problemlerin çözümünü görmek sizde başarılı olabildiğiniz hissini yaratacak.

8 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

8 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır ertelediğiniz ufak bir sağlık sorunu bugün canınızı fazlasıyla sıkabilir. Daha fazla ertelemeden bir doktora görünmelisiniz.

8 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 13:48 itibariyle Aslan burcundaki seyahatini sonlandırıp Başak burcunda seyahat etmeye başlıyor. Yalnız kalmaktan hoşlanmayacağınız, sosyalleşmekten keyif alacağınız bir gün olacak.Yarın gerçekleşecek Dolunay ile sosyal çevrenizde süregelen belirsizlikleri sonlandırabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Güneş ve Neptün kavuşumu romantik ve duygusal bir güne işaret ediyor.

8 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Balık burcunda gerçekleşen yeni ayın ardından aşk hayatınızda yeni heyecanlara, yeni gelişmelere hazır olun. Sevdiklerinizle ve varsa çocuklarınızla ilgili yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni bir hobi veya uğraş edinebilirsiniz.

8 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir an önce toparlamak istediğiniz konular var. Onlar aklınızda oldukça güne odaklanamıyorsunuz. Yoğun ve ani gelişmelerin olduğu bir gün olabilir. Alacağınız bazı haberler maddi anlamda dengelerinizi tekrar gözden geçirmenize sebep olabilir. Ailevi konularda bulanıklıklar söz konusu.

8 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; güne aklında yapman gereken bir sürü işle uyanabilirsin ancak bir süre sonra hepsini erteleyebilirsin. Aile içinde gizli kalmış bir tartışma tekrar alevlenebilir. Sonrasında yakın ilişkide olduğun kişilerin seni neşelendirmesine ihtiyaç duyabilir, sevdiklerinle keyifli ortamlarda bulunabilirsin.

8 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 20' 28" R
Ay
Terazi
29° 27' 37" R
Merkür
Boğa
06° 59' 47"
Venüs
Boğa
26° 21' 46"
Mars
Koç
15° 29' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 19"
Satürn
Balık
18° 08' 21"
Uranüs
Boğa
23° 32' 21"
Neptün
Balık
29° 27' 01"
Plüton
Kova
02° 01' 40"
Chiron
Koç
21° 45' 04"
Lilith
Başak
25° 37' 21"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 21/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>