Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Derin Düşünüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk konusunda olayların hızlanması için kendini zorlamamalısın. Her şey zamanı gelince gerektiği şekilde gerçekleşecek. Arkana yaslanıp hayatın tadını çıkarmak hem sana hem de partnerine iyi gelecek.

İş yaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşünüyorsunuz. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz.

İşin ile ilgili yapacağın değişiklikleri hayata geçirmek için acele etmemelisin. Kurulu düzenini bozmadan hareket etmeye çalışmak sana daha fazla yarar sağlayabilir. Günü, zamanı gelince aklındakileri hayata geçirmek iyi olacak.

sıkıntı ve stresten uzak bir gün geçireceksin. Fırsat buldukça temiz hava almaya özen göstermelisin. Bu sayede yenilenmek senin için daha mümkün olacak. Yemekte aşırıya kaçmamaya çalışmak hareketli olmanı sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini ifade etmekte sorun yaşamayacaksın. Aklına geleni olduğu gibi söyleyerek iletişimde daha direkt olmak isteyebilirsin. Karşıdakini incitmeyecek bir yol tercih etmek senin için daha iyi olabilir.

9 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birisi bu hafta sonu yapmak istemediğiniz şeyleri yapmaya sizi ikna etmeye çalışacak, ancak artık savunma önlemleri alabileceğinizi biliyorsunuz. Onlara yardım etmek için neden zaman ayıramayacağınız konusunda bir bahaneniz olsun. Yalan olabilir ama ne olmuş!

9 Ekim 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, yakın çevrenden birinin aşk itirafına hazırlıksız yakalanabilirsin. Değerlendirme düşüncen, karşı tarafın aşırı sahiplenici tavır ve konuşmalarıyla geri adım atmana neden olabilir. Beslenme düzeni ve spor alışkanlıklarını yeniden bir rutin haline getirmeyi düşüneceksin.

9 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınızın son durumu size bundan sonra yapmanız ve yapmamanız gerekenleri gösterebilir. Kendinizi işaretlere ve gerçek deneyimlere açık hale getirmelisiniz. Hayat istediğiniz giden yere yolu değiştirmenizi söyleyebilir, bu hedefinden şaşmak değil daha doğru yolu bulmakla ilgilidir.

9 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın çok daha hareketli ve girişken olabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumlulukların dikkat çekebileceği adımlar atabilirsiniz.

9 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Duygusal problemlerinizi kendi ellerinizle bitirebileceğinizi keşfedeceğiniz bir gün olacak.

9 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun vade için planladığınız şeylerden tamamlanmış olanlardan bazıları sizi bugün biraz durduracak ve bir sonraki hedef üzerine düşünmenizi sağlayacak. Öncekinden daha hırslı davranmaktan çekinmeyin, çünkü siz, sizi daha kendinden emin ve güçlü yapan ruhsal bir güce sahipsiniz. Hakettiğiniz şekilde kendinize inanmanızı sağlayan bu inanç size dağları aşma azmi bahşediyor. Önümüzdeki bir kaç ay boyunca bu dağları aşarsanız şaşırmayın ve aşacak başka engeller bulun!

9 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık ilgi odağı olmaktan kaçınmak isteyebilirsiniz. Birisi aniden size veya başarılarınıza dikkat çekmeye çalışsa da, ilgi odağı olmaktan veya bunu herkesin önünde kutlanmaktan çekinebilirsiniz. Aldığınız övgüyü hak etmediğinizden değil, sadece nasıl tepki vereceğinizi bilmiyor olabilirsiniz ve bu anlaşılabilir bir durumdur. Hazır hissedene kadar öyleymiş gibi davranın!

9 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortama adapte olabilmesi için yapacağı tek şey, çevresine karşı iletişim düzeyini yüksek seviyelerde tutmasıdır. Bu konuya özen gösterin.

9 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

9 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün Koç burcu dolunayı ile 15 gün boyunca; sağlık, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanınızla ilgili belirsiz konular belirli hale gelecektir. Ayrıca ev ve ailenizle ilgili de olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 9 Ekimde Plüton S olacak bundan dolayı yakın çevre, seyahat, iletişim, kardeşlerle krizler yaşanabilir, dikkatli olmalısınız. 10 Ekim ile birlikte ; Plüton ileri hareketine başlıyor olacak.

9 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı anlayışlı ve daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. Her türlü anlaşmazlığınıza çözüm üretebilecek ikna yeteneği sizde mevcut. Hatta etrafınızdaki insanların anlaşmazlıklarında bile arabuluculuk yapabilirsiniz. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde. Ancak bütçenizi de düşünün! Sırt ağrılarınıza dikkat edin. Biraz yüzmek ya da egzersiz, adalelerinizin güçlenmesine yardımcı olacak.

9 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 17' 25" R
Ay
Yengeç
18° 32' 50" R
Merkür
Koç
26° 17' 06"
Venüs
Boğa
16° 05' 10"
Mars
Koç
09° 08' 02"
Jüpiter
Boğa
26° 50' 03"
Satürn
Balık
17° 34' 10"
Uranüs
Boğa
23° 03' 17"
Neptün
Balık
29° 15' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 54"
Chiron
Koç
21° 19' 40"
Lilith
Başak
24° 41' 47"
True Node
Koç
14° 59' 01"
Son Güncelleme : 12/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>