Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendini Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Kendini ifade etmenizin engellendiğini mi düşünüyorsunuz? Belki de hayatınızda bir yön belirlemek için daha fazla zamana ihtiyacınız var. Bugün, size yakın birinden çok fazla baskı hissedebilirsiniz. Bu kişinin taleplerini karşılamak zorunda kalacaksınız. Bunun can sıkıcı olabileceği gibi, bu kişiyle ortak ilgi alanlarınızın olduğunu bilmek sizi rahatlatabilir.

Yeni teknolojiyi keşfetme konusuna karşı koymayın. İşinize yarayabilecek bazı bilgisayar parçaları veya ağ sistemleri olabilir. Bazen dünyanın nasıl değiştiğini göremezsiniz. Bu değişimler hakkında daha gerçekçi olmanız gerekiyor. Teknolojinin getirdiği yeni araçları ve felsefeleri benimsemeyi başarabilirseniz, başarınızı artırabilirsiniz. Bugün bu düşünceler aklınızda olabilir, bu yüzden biraz araştırma yapın.

"Alay etmelerinden korkmadan düşüncelerinizi söyleyin." Bugün gök haritasının size söylediği şey bu. Alay edilme korkusu sizin tam anlamıyla zayıf noktanız. Bugün, başkalarını fikirlerine atıfta bulunmadan veya almadan düşündüklerinizi söyleyebilirsiniz. Haydi, siz yaparsınız!

Düşündüğünden farklı şekilde verdiğin tepki sebebiyle fırçayı yemiş gibi hissediyorsun. En iyi şekilde davrandığına inan ve güven, en sakin, anlayışlı olanı yaptığına. Eğer karşındaki kişi eylemlerini anlayamamışsa, bu onların sorunu. Senin değil...Bu aralar muhtemelen kendinizi oldukça saldırgan hissedeceksiniz, bu yüzden de en küçük hakaretin sizi duygusal bir öfke patlamasının eşiğine getirmesi olası. İnsanlar bugün kavga çıkarmak için aranıyor olabilir ve göreceksiniz ki bakış açılarını savunmak için her yola başvuracaklar. Kuvvetle ihtimal bugün yerin altında patlamak üzere olan çok büyük bir öfke hissedeceksiniz, bu yüzden bastığınız yere dikkat edin. Ayağınızı denk alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Entelektüel açıdan kendini geliştirme imkanı bulmak senin için iyi olacak. Kendini farklı yönlerde geliştirmek için yeni fırsatları değerlendirmek isteyeceksin. Yeni insanlarla tanışmak için uygun ortamı bulabilirsin.

9 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hepimiz bazen kendimizi yetersiz hissedebiliyoruz. Böyle günlerde eşsiz, benzersiz olduğunuzu, dünyaya pek çok katkınız olduğunu hatırlamak iyi gelebilir. Bazen hayatınızı anlamlı kılan şeyleri düşünmek, size sandığınızdan daha iyi gelebilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerinin ne denli yoğun olacağını kestiremiyor olabilirsin. Eğer ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinle vakit geçirmek, kendini iyi hissetmeni sağlayabilir. Ev arkadaşın varsa, sorumluluklarını yeniden hatırlatmak isteyebilirsin. Duygusal iniş çıkışlarını ve çevrene verdiğin tepkileri kontrol etmek isteyeceksin.

9 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizdeki kadın figürleri ile aranızda küçük tartışmalar yaşanabilir. Fikirlerinize saygı göstermediklerini düşünmek sert tepkiler vermenize neden olabilir. Bir söz söylerken ya da bir hamle yaparken sonrasında karşılaşabileceğiniz durumları da hesaba katmalısınız.

9 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmakla birlikte, pek çok işle uğraşabilirsiniz. Aynı zamanda yeteneklerinizi geliştirebilecek fırsatlar içindesiniz.

9 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuları hafife almanız bazı şeyleri kaybetmeniz demek. Farklı davranacağınız bir gün olabilir. Değişik davranış şekilleri benimseyip çevrenizi şaşırtabilirsiniz.

9 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her gün geçtiğiniz sokağın köşesindeki dilenciye biraz bozuk para verin. Küçük bir cömertlik, yaptığınızın on katı büyüklüğünde bir iyiliği görmenize yol açacak bir kanat çırpışına sebep olabilir bu kelebeke etkisinde. Düşüncelerinizin ve sözlerinizin çapı kendilerini çok aşabilir bu yüzden evrene nasıl bir mesaj gönderdiğinize dikkat edin. Ayağınızı denk alın.

9 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlara duymak istediklerini söylemek, istediğinizi elde etmenizi sağlayabilir. Bunun derinden sahip olduğunuz değerlerinizden ödün vermenizi gerektirdiğinden endişe duyabilirsiniz, ancak uğraştığınız kişinin uzaklaşmak için gerçekte ne kadar bilgiye ihtiyacı olduğuna gerçekçi bir şekilde bakın. Muhtemelen onlara dramatik bir tez vermek zorunda değilsiniz. Bunun yerine, konuşmayı başarıyla bitirmenizi sağlayacak kısa ve belirsiz bir cevap arayın.

9 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostluk duygularınızın sizi yönlendireceği bir gün içindesiniz. Kişisel özelliklerinizi vurgulayan işlerden zevk aldığınız için, daha özgün davranabilirsiniz. Olumlu davranışlarınızın size kazandıracağı artılar önemli.

9 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

9 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü evinizde yapılması gereken işlerle ve rutin görevlerinizle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Düzenleme ve organizasyon işleri yapabilirsiniz. Ufak tefek sağlık sorunları yaşamanız mümkün, dikkatli olun.

9 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. İçinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var. Kısa süreli beraberlikten bıkanlar ileriki günlerde uzun süreli bir beraberliğe adım atacaklar. Hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçecek. Son günlerde yemekleri biraz fazla kaçırdınız. Rejime başlamak için uygun bir zaman.

9 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 20' 49"
Ay
Kova
22° 41' 60"
Merkür
Koç
17° 46' 49"
Venüs
Boğa
03° 26' 19"
Mars
Koç
01° 15' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 11"
Satürn
Balık
16° 44' 52"
Uranüs
Boğa
22° 27' 38"
Neptün
Balık
28° 58' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 12"
Lilith
Başak
23° 33' 26"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>