Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İletişim Kuruyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün,arkadaşlarınızı biraz daha iyi tanımak için iyi bir gün. Günün enerjisi insanları daha fazla açılmayave kalpten paylaşmaya teşvik edecek. Patronunuzun zihninde gerçekten neler olduğu hakkında daha fazla şey keşfedebilirsiniz. Ya da bir müşteriyledışında dostane bir ilişki kurabilirsiniz. İş ortamında tanıştığınız insanlarla daha yakın arkadaşlıklar kurmanıza izin verin.

Ruh haliniz kiminle bulunduğunuza ve içinde bulunduğunuz durumlara bağlı olarak şekillenebilir. Bir an uçurtma kadar yüksekte olabilir ve bir sonraki an ise çöplükler kadar aşağıda olabilirsiniz. Çok az ihtimalle bu işin ortası vardır. Bu zamanda sizin için önemli olan, kendinizi olumlu bir tutum geliştiren ve eldeki konulara yardımcıçözümleri getirebilenlerle şekillendirmektir.

Yazı yazma, aktörlük veya konuşmayla ilgili herhangi bir projeye başlamak için harika bir gün. Yaratıcı enerjileriniz bugün özgürce ve bolca akacak. Aklınıza gelen yeni fikirler hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınızla hararetli sohbetler enerjinizi arttıracak. Telefonda veya arkadaşlarınıza giderken arabada fazla zaman harcayabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

Kendini geliştirmekle ilgileneceksin. Yeni bir beslenme düzenine başlamak için ilham alabilirsin. Belki bir spor salonuna da kaydolabilirsin. Dahası meditasyon, olumlama veya dua etmeye bile karar verebilirsin. Hayata karşı daha olumlu bir tutum benimsemeye hazır olduğun bir dönem. Psikoloji, metafizik ya da din gibi alanlara ilgin artabilir.Bugün biraz şüpheci görünen alanları her zamankinden daha fazla keşfetme isteği duyabilirsiniz. Eski ruhani ritüeller, tarih öncesi veya garip hikayeler aklınızda olabilir ve bu konularla ilgili kitapları araştırabilirsiniz. Genellikle böyle şeyler hakkında şüpheci davranırsınız, ama bugün onlar hakkında bilgi edinmek isteyeceksiniz. Mantığınızı ön planda tutun ve neler yapabileceğinizi öğrenin! En azından bundan keyif alacaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan bir lidersiniz fakat size bahşedilen bu nimeti yeterince kullanmıyorsunuz. Buna yeterince güvenmiyor olabilir misiniz? Bugün, kendinize olan inancınızı tazeleme vakti. Bir fark yaratabileceğinizi bildiğiniz bir alan seçin. İş hayatınızda ya da yaşadığınız ortamda olabilir. Bir şeylerin nasıl olması gerektiği hakkındaki görüşlerinizin doğru olduğunu göreceksiniz. Bir adım atıp yönetimi üstlenmeye olan isteksizliğinizin üstesinden gelin.

9 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgilinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun olacak. Bu arada gizli aşk maceralarına atılırken tedbirli davranmalısınız. Kariyerinizle ilgili gelişme ve ilerleme elde edeceğiniz fırsatlar gündeminize girebilir. Gücünüzü artıracağınız olanaklar ortaya çıkacak. İşlerinizde dikkatli ve uyanık davranın, sorumluluklarınızın altından çok rahat kalkacaksınız. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan büyük kazançlarla giderilecek. Ayak sağlığınız için ayakta durmamaya dikkat edin.

9 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün insanlarla arandaki iletişimi düzeltmek amacıyla daha pozitif olduğun bir gün. Aranın kötü olduğu kişileri tesadüfen girdiğin ortamlarda görebilir. Onlara selam verme ve her şeyi ardında bırakmış intibası bırakabilirsin. Erdemli davranışlar ortamdan izole olmamanı sağlıyor. Özgüvenin yerine geliyor. Arkadaşlarınla bir araya gelmek için plan yapabilirsin. Maddi anlamda ailenden beklenmedik bir yardım görebilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilin seni bugün yakın bir arkadaşıyla tanıştırabilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimde yanılgılara neden olan kişi ve durumlardan uzak durmanızda fayda var. Bugün iletişimsel dilinize dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalarla motivasyonunuzu düşürmeyin. Konuşurken tatlı dil kullanmak kendiniz için yapabileceğiniz en iyi yatırım olacaktır.

9 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcunda dolunay gerçekleşiyor. Sizi öne çıkarabilecek durumlar var. Ancak belirli bir konu da ifşâ olabilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kısa vadede tüketilebilecek aşklara yönelmeniz olası. Hızlı bitişler yaşanmaması açısından yeni tanıştığınız kişiler ile bir şeyleri yavaş götürmek gerekmekte.

9 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca daha önceden hissettiğiniz bir duyguyu somut anlamda ve mantık çerçevesinde bir yere oturtarak karşınızdaki kişilerle daha rahat paylaşabilir, özel yaşamınızda sizi mutlu edecek görüşmeler yapabilir, işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün en çok zorlanacağınız şey etrafınızda ne yapacağını bilmeyen insanların olması. Onları toparlamaya çalışmaktan kendi işinize odaklanmanız pek mümkün olmayacak gibi gözüküyor.

9 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kariyer evinizde bir Dolunay meydana gelecek. İş hayatınızda süregelen belirsiz durumlar bu Dolunay ile netleşecektir.Aile hayatınız ilehayatınız arasında dengeyi oturtmak kolay olmayabilir. Toplum önündeki konumunuzu etkileyecek evlenmek, boşanmak gibi önemli kararlar alabilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ilişkinizde birden ortaya çıkan konular sizi yorabileceği gibi sinirlerinizi de yıpratabilir. Kendi duygularınıza kapılamadan mantıkla hareket etmeli, sükunetinizi korumalısınız. Sizi etkin çözüme götürecek tek şey, aklınızı kullanarak yaptığınız hamleler olacaktır.

9 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayat rutinlerinizi gerçekleştirdiğiniz ve bazı kararlarınızı uyguladığınız bir Pazar günü olacaktır. Derleme- toplama işleri veya biriktirdiğiniz herhangi başka konularla uğraşabilirsiniz. Kazalara dikkat etmeniz gerekiyor. Acele ile hareket etmekten kaçınmalısınız. Ailenize ve çocuklarınıza özen göstermeli, birtakım karışıklıkların olmaması için kararlarınızı tekrar tekrar gözden geçirmelisiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; dolunay ilehayatında gücünü gösterebilir, toplum önünde dikkatleri üstünde toplayabilirsin. Sosyal yaşamın ile ailen arasında kalabilir, karar aşamasına gelebilirsin. Yerleşim değişikliği ya da gayrimenkullerle ilgili gelişmeler gündemde olabilir. Yüksek özgüven ve aşırı iyimserlikle gereğinden fazla risk alabilirsin.

9 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 32' 32"
Ay
Kova
25° 32' 50"
Merkür
Koç
17° 53' 10"
Venüs
Boğa
03° 41' 12"
Mars
Koç
01° 24' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 00"
Satürn
Balık
16° 45' 55"
Uranüs
Boğa
22° 28' 19"
Neptün
Balık
28° 58' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 53"
Lilith
Başak
23° 34' 47"
True Node
Koç
15° 21' 02"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>