Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İşler Yoğunlaştıkça Yorgunluğun Artıyor. Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 50%

Bugün aşk hayatınız hakkında daha iyi hissedebilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizde daha fazla şey açıklığa kavuşacak ve barış gündemde olacak. Sizi zorlayan bir ilişki konusunda aklınızda bir fikir oluşmaya başlayabilir. Ne yapmanız gerektiğini aniden anlayacak ve yaptığınız seçimlerden pişman olmayacaksınız. İçgüdülerinize bugün kulak verin, çünkü sizi doğru yönde yönlendirecekler.

Bugün geçmişinizden birisinin birden ortaya çıktığını görebilirsiniz. Bir zamanlar çalıştığınız eski bir arkadaşınıza ya da arkadaşınıza rastlayabilirsiniz. Bu kişi size bazı profesyonel tavsiyelerde bulunabilir. Belki de alanınızdaki heyecan verici bir fırsat hakkında içeriden bilgi verebilir. Ya da değerli olduğunu kanıtlayabilecek bazı ilginç endüstri dedikoduları olabilir. Geçmişten gelen insanlarla sohbet etmek için zaman ayırın, çünkü gelecekte gerçekten bunlar paraya dönüşebilir.

Gazetecilik veya analiz yapmak gibi entelektüel bir aktivitiye dahil olduysanız, taraf tutmadığınızdan dolayı eleştirilebilirsiniz. Entelektüel bağlılık konusu bu burçtaki insanların sık sık karşılaştığı bir sorun çünkü bu insanlar gizliden gizliye zeki olarak görülmeme korkusu yaşıyor. Kendinizi kişilere adamamaya çalışın...

Bugün niyeyse biraz bunaltıcı geçecek. Geçtiğimiz birkaç haftanın sunduğu zorluklarla tanışınca, bugün kendine biraz sakin ve sessiz bir ortam yaratma arayışına girdin tabi! Fakat yine aranılan kişi olabilir ve görevlerini yapman tembih edilebilir. Sen ise bütün yapılacakları birine devrettin oradan koşar adım uzaklaşmak istiyorsun. Bunlar için tatil zamanını bekle ve akıllıca davran.Hoşgeldiniz. Hafta sonu için herhangi bir plan düşünmediyseniz, hemen düşünün. Son zamanlarda yorgun ya da bitkin hissediyorsanız, muhtemelen artık bir mola vermenizin zamanı geldi. Sorumluluklara çok fazla odaklanmak herkesi yıpratır. İyi bir uyku vücudunuzu, sevdiklerinizle beraber gülmek ve sosyalleşmek ise ruhunuzu canlandırabilir. Kendiniz için plan yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size oldukça yakın yaşayan bir kişi size karşı düşündüğünüzden daha güçlü duygulara sahip. Bu kişiyi çok iyi tanımamış olabilirsiniz, ama bugün onun şaşkın bakışlarını üzerinize çekerken bulursanız şaşırmayın. Bu cazibeyi sürdürmeye karar verseniz de vermeseniz de, bu tamamen size bağlı. Bununla birlikte, öyle ya da böyle bununla başa çıkmaya hazır olmalısınız.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşk ve romantizm bugün gündeminizde en üst sırada olacak. Şimdi özellikle sıcak ve sevgi dolu hissediyorsun. Mevcut ve potansiyel aşk partnerleri sizi güçlü bir şekilde çekebilir. Çocuklar ayrıca mutluluk ve memnuniyet kaynağı olabilirler. Her anlamda güzel bir gün.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haziran'ın ilk günü içindeki enerjiyi yükseltiyor. İş yerinde oldukça verimli bir mesai saati geçirebilirsin. İşleri yoğun olan bir Aslan burcuysan erkenden yorgun düşmen olası. Vitamini bol yiyecekler tüketmelisin. Evli bir Aslan burcuysan eşinin ailesi ile arandaki husumeti soma erdirmek istiyorsun. Çocuklarının yaptığı gelecek planlarına karışmaktan ziyade hayal ettiklerini yaşamalarını isteyebilirsin.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarılı olma tutkunuzun arttığı bir gündesiniz. Bu yüzden çevreniz tarafından bu davranışlar bencillik ya da bireysellik olarak düşünülebilir fakat bunu yapmaya ihtiyacınız var.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündelik işlerinizi tamamlamak için uygun bir gün olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda işlerinizin ilerlemesi pekte rahat olmayabilir. İletişimden kaynaklı problemler çıkabilir. Yakın çevrenizle ilgili değişikliklerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Ticari konularla ilgili girişimlerde dikkatli olmanızda fayda var. Günü sakin geçirin.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha verimli hissedebilmek için göstereceğiniz çaba sizi daha iyi yerlere taşıyabilir, bu yüzden enerjinizi başarılı olacağınız konulara verin.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ayın ve haftanın bu ilk gününde iletişim açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edebilir, konuşmalarınızın ahengi ve çekiciliğiyle karşınızdakileri etkileyebilirsiniz. Kısa yolculuklar, ziyaretler yapabilirsiniz.

1 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşiniz dolayısıyla yeni sorumluluklar üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Bunları görmezden gelmek yerine bir an önce yerine getirmeye çalışmalısınız.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Terazi burcunda seyahat edecek. Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle ilişkileriniz ön planda olacaktır.Mars ile Venüs etkileşimi sosyal çevrenizde yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Bu hafta finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslanlar tutku, romantizm ve duygusallık ile dolusunuz. Eşiniz bundan çok keyif alacak. Bugün kendinize iyi bakın. Yeterince yediğinizden ve stres seviyelerinizin düşük olduğundan emin olun.

1 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kimse sizin fikrinizi değiştiremez. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda, yeni kararlar almanız mümkün. Onların size destek vermesini bekliyorsunuz. Bugün, duygusal konularda hata yapmaktan çekiniyorsunuz

1 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 05" R
Ay
Balık
13° 38' 00"
Merkür
Koç
18° 36' 42"
Venüs
Boğa
05° 14' 37"
Mars
Koç
02° 22' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 46"
Satürn
Balık
16° 52' 22"
Uranüs
Boğa
22° 32' 41"
Neptün
Balık
29° 00' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 06"
Lilith
Başak
23° 43' 11"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>