Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Olgun Taraf Olmak Seni Yormuş Olabilir Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 10%

Bugün yeni bir rol üstleniyor gibi hissedebilirsiniz. Her zaman bir bukalemun gibi davranabilme yeteneğiniz var çünkü çeşitli şekillerde hareket edebilen doğuştan bir oyuncusunuz. Bugün kişisel hayatınızda bir değişiklik yapmak için istekli olabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni bir şeye başlama mı istiyorsunuz? Sevgilinizle karşı daha farklı bir şekilde davranmaya başlayın ve işleri biraz karıştırma konusunda cesaretli olun!

Kariyerinizde yeni bir başlangıç yapma şansı bugün karşınıza çıkabilir. Bu şansı yakalamak çok fazla çalışma ve çok kısa bir sürede fiziksel enerjinizin büyük bir kısmını harcamanıza mal olacaktır. Sonuç olarak, onun gözünü korkutup ve onu almak için cezbediliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak, bunu yapmadan önce düşünün: şu anda olduğunuz gibi bu belirsizliğe devam etmek istiyor musunuz? Hız değişikliği birkaç yoğun güne değebilir. Bunu düşünün!

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Kendi dünyan içinde bir öncü ol. Cesur ve yürekli bir şekilde bu dünya içerisinde bir maceraya atıl. Hislerin tutuştu ve gitmeye hazırsın! İçgüdülerin ise yeni bir mücadeleye hazır. Eğer seni bir şeylerin yavaşlattığını fark edersen, bunun büyük ihtimalle senin kendi rasyonel düşüncen olduğunu hatırla. Öz koruma mekanizman, tam heyecanlı kısım başlarken çalışabilir. Fakat dengeyi doğru tutturmayı hedeflemelisin.Bugün pek bir şey yapmak istemeyebilirsin. Yine de, yapmak istesen de istemesen de, bil ki seni çağıran görevler yığınına girişmiş olman önemli. İşleyen bir saat olduğunu unutma. Göreceksin ki, küçük da olsa bir işi zamanında yetiştirmek için disiplinli bir şekilde çalışmaya başladığında, bu girişim ile birlikte diğer görevler, ilkinin hemen ardından kendiliğinden tamamlanmaya başlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini sosyalleşmeye fazlasıyla açık hissedebilirsin. Bir süredir görmediğin arkadaşlarınla iletişime geçmek isteyebilirsin; belki de geçmiş kırgınlıkları düzeltmek istiyorsun. Bu kırgınlıkları ardında bırakmanız iyi olacaktır. Her zamankinden daha fazla hassas olabilirsin; bu da seni uyuşmazlıklara sürükleyebilir. Arkadaşlarının iyi özelliklerini göz önüne al ki birlikte vakit geçirmek keyifli olsun.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızdaki en önemli kişiye biraz daha enerji yatırmanın zamanı geldi - siz! Kendinize hak ettiğiniz tüm olumlu ilgiyi verin ve uzun zamandır istediğiniz bir hediyeyi kendinize alın. Uyuyun, okuyun, duş alın ve rahatlayın! Arada bir, kendinize yüksek kaliteli bir sevgi vermeniz gerekiyor!

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailene maddi olarak gelir sağlamak sana gurur veriyor. Gün içinde senden borç isteyen arkadaşına yardımcı olabilirsin. İlişkinde olgun taraf olmaktan yorulduğunu hissediyorsun. Bu durumu onunla paylaşıp zihnini yoran düşüncelerden kurtulabilirsin. İş yerinde alınan kararlara en iyi şekilde uyum gösteriyorsun. Patronların tarafından çalışanlarına örnek gösterilebilirsin.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizden gelen destekler ile işleriniz daha da kolaylayacaktır. Sadece dedikodulara dikkat etmelisiniz. Kendinizi istemediğiniz durumlar içine sokmamalısınız.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için tüm enerjinizi kullanabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi meşgul edebilir. Gününüzü eğlenceli kılmak için planlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Beslenmenize dikkat edin. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar devam edecek.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük şeylerle de mutlu olacağınız bir günde olduğunuz için ufak bir yürüyüşle doğa içerisinde olmak ve insanlardan izole olmak size çok iyi gelebilir.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken özgüveniniz yerinde. Kendinizi göstermeniz gereken fırsatları kaçırmayın ancak tarafsız kalamayacağınızı da unutmayın.

28 Mayıs 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların bugün size soracak çok fazla sorusu olmalı. Bu yüzden ne cevap vereceğinizi şimdiden düşünmeye başlamanızda fayda var.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzdaki seyahatine devam edecek. Dış görünüşünüzle ilgilenebilir, kendinizi şımartabilirsiniz.Merkür'ün Yengeç burcuna girişi ile psikolojiniz ve bilinçaltınızla ilgili konular ön plana çıkıyor. Psikolojik destek almak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslanlar Bugün nihayet herkese bir sonraki adımı atmaya hazır olduğunuzu gösterdiğiniz gündür. Ay size nostaljik titreşimler gönderiyor. Eski sevgilinizi düşünebilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kaşı cins üzerinde yoğun duygular besleyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile ortak ve olumlu bir performans içindesiniz. Onun sizin üzerinizdeki etkilerini inkar etmek istemiyorsunuz. Manevi anlamda güçlü ve enerjik olmanız, sizin sosyal aktivitelerinizin daha da hızlanmasına neden olacak. Kendinizi ispat edeceğiniz bir gün.

28 Mayıs 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 07' 54" R
Ay
Balık
19° 03' 51"
Merkür
Koç
18° 50' 50"
Venüs
Boğa
05° 42' 20"
Mars
Koç
02° 40' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 02"
Satürn
Balık
16° 54' 15"
Uranüs
Boğa
22° 33' 59"
Neptün
Balık
29° 01' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 21"
Lilith
Başak
23° 45' 41"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>