Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 40%

Aşk hayatınızda daha fazla ilgi isteyebilirsiniz. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, biriyle yeni bir ilişkiye başlamak için istekli olabilirsiniz. Veya uzun süredir birisiyle ilişkiniz varsa, bir şeyleri canlandırmayı ümit ediyor olabilirsiniz. Aşk hayatınıza yeni enerji ve fikirler katmanın zamanı geldi. Sevgilinizle dinlendirici bir tatil ya da şık bir akşam yemeği planlamak isteyebilirsiniz.

Uzak düşmek için vakit yok. Doğru, hayat akıyor. Asla kendinize ayıracak bir dakikanız bile varmış gibi gözükmüyor. Bir evin dört duvarını sadece iki elinizle tutuyor gibisiniz! Ancak bu konuda bir seçeneğiniz yok: ayaklarınızı, aklınızı vegörebilecek herhangi bir şeyi kullanmayı deneyin, çünkü kendiniz için o küçük evi inşa etme zamanı geldi!

Nasıl da değiştiniz! Devrimi savunan öfkeli bir isyancı oldunuz. Sizden finansal olarak faydalanmaya çalışan ve her türlü hoş olmayan taleplerde bulunan herkesin Tanrı yardımcısı olsun. Adalete olan bağlılığınız ön sıralarda geliyor bu yüzden kendiniz de dahil adaletsiz olan insanlara karşı lafınızı hiç sakınmıyorsunuz.

Klasik inatçı modunda olabilirsin. Bütün gerçekleri ve verileri topladın. Araştırmanı tamamladın. Aklını bir kez başına aldın mı, kimse seni sözünden döndüremiyor! 'Haklı' olmak konusuna çok da yoğunlaşma. Şu an içinde bulunduğun mesele sadece siyah ya da beyaz olanı içermiyor. Kendini başkalarının da bakış açılarına açık tutarsan, önemli tahminleri resmine ekleyebilirsin.Bugün çok sayıda pratik sorunla uğraşmanız gerekebilir. Aracınızı tamire bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Gün boyunca kişisel işlerinize koşturmanız ya da bir doktor ziyareti gerçekleştirmeniz gerekebilir. Eşinizle birlikte çocukları okul sonrası aktivitelerine bırakmak gibi işleri ayarlayabilirsiniz. Her ne kadar bütün gün bu dünyevi sorunlarla uğraşsanız da, her şeyi gayet iyi şekilde idare edebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tahammül sınırlarını kanıtlaman bekleniyor gibi.Hatta dahası talep ediliyor ve senden bekleneni yapmak dışında başka çaren yok. Başka yol yok: sen çevrende dönüp duran olayların kilit oyuncususun. Zaten bunu anlamışsındır. Her ne kadar bir tatile çıkmak istesen de, maalesef şu an bu isteğini gerçekleştiremezsin.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Durmak ve dinlenmek istediğiniz bir noktada olabilirsiniz. Bunu yapmanın tam zamanı. Bir ara vermeyi hak ediyorsunuz bedeninizi ve zihninizi dinlendirmek iyi gelecek. Hayal gücünüz tüm olası senaryolarla çıldırmış olabilir. Birine odaklanın ve ne olduğunu görün!

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde kullandığın bilgisayar programlarında teknik bir arıza ile karşılaşabilirsin. Bu sorun işleri aksatmana neden olabilir. Bu konuda bilgili olan bir arkadaşından yardım istiyorsun. Gün içerisinde alacağın bir telefon seni şüphelendirebilir. Ailenin içinden çıkamadığı bir konu karşısında sana danışması çevrendeki bazı insanların gözüme batabilir. Sağlığına dikkat etmen gereken bir gündesin.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı başlatmak istediğiniz ilişkilerin sizin için doğru olmadığını bir kere daha hatırlamalısınız. Yeni bir ilişki kurmak ya da yeni birgeliştirmek için güzel bir gün ama bunun içinde emin olmadığınız durumlar varsa daha dikkatli olmalısınız.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün alışveriş yapacaksanız bütçenizi daha iyi kontrol etmeye bakmalısınız. Parasal konular üzerinde daha çok düşünebilirsiniz.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mesleki ve diğer sosyal ilişkilerde etrafınızdaki kişilere karşı beklediğinizden daha büyük ve sert tepkiler verebilirsiniz. Fevri davranmayın.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki üç haftalık dönemde mistik ve spiritüel konulara, ruhsal ve manevi alana olan merakınız ve ilginiz artıyor, bu konularla ilgili başka kişilerle tanışma ve görüşme fırsatınız olabilir.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kariyerinizle ilgili konularda risk almaktan korkmamalısınız. Çevrenizdekilerin ne düşündüğü ya da ne öğüt verdiği önemli değil. İstediğinizi alın.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat etmeye devam edecek. Finansal konular ön planda olacaktır, gelirlerinizi arttırmanın yeni yollarını arayabilirsiniz.Ay ile Mars karşıtlığı dürtüsel harcamalara işaret ediyor. Bugün bütçe yönetimi yapmak kolay olmayabilir.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. İlişkinizde şüphe ve kıskançlığa yer vermediğiniz müddetçe herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. İş hayatınızda bu günlerde hayırlı sayılacak bir yatırım yapacaksınız.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslanlar kendinizi aşık ve sevilmiş hissediyorsunuz. Dünyada daha iyi bir his yok. Bu duyguyu ve yaşadığınız her duyguyu hatırlayın. Bu size ilham verecek.

30 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Finansal alanda daha yoğun olduğunuz bir gün olacak. Hesaplarınız artıyor. Sabah saatlerinde kontrolsüz bir harcamanız olabilir.

30 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 51" R
Ay
Balık
17° 33' 11"
Merkür
Koç
18° 46' 51"
Venüs
Boğa
05° 34' 38"
Mars
Koç
02° 35' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 34"
Satürn
Balık
16° 53' 44"
Uranüs
Boğa
22° 33' 37"
Neptün
Balık
29° 01' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 60"
Lilith
Başak
23° 44' 59"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>