Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dostluğun Önemini Görüyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün mantığınızı korumaya çalışın. Kendinizi, yoğun bir ruh halinde olan insanlarla konuşurken bulabilirsiniz. Sessiz ve huzurlu bir tip olarak, bu duygu patlamaları sizi biraz şaşırtabilir. Ama bunlar sizi ilgilendirmiyor. Uzaklaşmak ve kendi işlerinize odaklanmak için elinizden geleni yapın. Sevdiğiniz bir kişi bazı karmaşık duygulardan geçiyorsa, destekleyici olun fakat onun melodramına çok fazla dahil olmayın.

Şikayet etmeyin. İşinizin belki de şu anda kısıtlayıcı olduğuna ve çok fazla özgürlüğünüz olmadığına dair hisleriniz olabilir, ancak bunlar sadece yanılsamalardır. Kendinize, hayatınızdaki kısıtlamalar varsa bunların şansa dayanmadığını söyleyin. Mesleğin içinde ve dışında, hayatın doğal ritminin sadece bir parçası. Bunun gibi durumlardan kaçma tuzağına düşmemeye çalışın.

İnsanlara ne yapacaklarını söylemek zor, öyle değil mi? Eğer bir ekipten sorumluysanız, bugün insanlar tarafından daha iyi anlaşılabilir, direktif verirken daha ince düşünebilirsiniz. Arkadaşlık ve kibarlık, güçlü ve etkili bir yönetim aracı. İnsanları yönetme konusunda çok fazla tecrübeniz olmayabilir fakat bugün ne kadar nezaketli olabileceğinizi göreceksiniz.

Bugün takılmak için arkadaşlarınla bir araya gelmek isteyebilirsin. Sadece sorumluluklarını aksatmadığına ve yapılması gereken işlerin yığılmadığına emin olmalısın. Yapılacakları sonraki güne ertelemek gayet basit elbette; ama sürekli bunu yaparsan yığın gittikçe büyümez mi? Neden arkadaşlarını sana yardım etmeleri ve birlikte akşam yemeği yemek için eve davet etmiyorsun?Size oldukça yakın yaşayan bir kişi size karşı düşündüğünüzden daha güçlü duygulara sahip. Bu kişiyi çok iyi tanımamış olabilirsiniz, ama bugün onun şaşkın bakışlarını üzerinize çekerken bulursanız şaşırmayın. Bu cazibeyi sürdürmeye karar verseniz de vermeseniz de, bu tamamen size bağlı. Bununla birlikte, öyle ya da böyle bununla başa çıkmaya hazır olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok sayıda pratik sorunla uğraşmanız gerekebilir. Aracınızı tamire bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Gün boyunca kişisel işlerinize koşturmanız ya da bir doktor ziyareti gerçekleştirmeniz gerekebilir. Eşinizle birlikte çocukları okul sonrası aktivitelerine bırakmak gibi işleri ayarlayabilirsiniz. Her ne kadar bütün gün bu dünyevi sorunlarla uğraşsanız da, her şeyi gayet iyi şekilde idare edebilmelisiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün rahat hissetmeye çalışın. İç huzurun sağlığınızın büyük bir parçası olduğunu unutmayın. Maddi şeylere odaklanmak yerine, duygusal durumunuza daha fazla odaklanın.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın doğru yatırımlar kazancının artmasını sağlıyor. Ailenin problemlerine karşı duyarlısın sorunları ile yakından ilgileniyorsun. Öğlenden sonra kardeşin ile hasbihal edebilirsin. Çok yakın bir dostun ilişkisinde yaşadığı sorunlar sebebiyle senden tavsiye isteyebilir. Ona yardımcı olmak aranızdaki bağı güçlendiriyor. Maddi anlamda kendini güçlü hissetmenin sebebi yapmış olduğun mantıklı yatırımlar olabilir.

31 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızın üzerinizde oluşturduğu baskı ile bugüne başlayacaksınız. Bu duygular sizi yakın çevrenizle kuracağınız iletişimlere doğru oldukça motive edecektir.

31 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konulara, harcamalara dikkat etmek isteyebilirsiniz. Bütçeniz konusunda düşünmeniz gereken değişiklikler gündeme gelebilir.

31 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konularında fikirlerinizi söylerken kırıcı olmamaya dikkat edin, ayrıca birine ilginiz varsa da dile getirmekten kaçının.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgileriniz ve duygularınız yaşamınıza yön verirken, anlamı rüyalar görebilir, hayatınızdaki her şeyi ve herkesi sevgiyle kucaklama eğilimi göstererek, sevgi dolu taraflarınızı daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Akşam saatlerinde aile ve özel yaşamınızda olası sorunlara karşı sakinliğinizi ve sevgi dolu tavrınızı korumanız gerekmekte.

31 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün siyaset hakkında başka insanlarla konuşmak sizi sinirlendirmekten başka bir işe yaramayacaktır. Bu yüzden bu konularda fazla yorum yapmamanız gerektiğini aklınızda tutun.

31 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Başak burcundaki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerinde finansal konular ön planda olacaktır.Ay Terazi burcuna girene kadar bütçe yönetmek pek kolay olmayabilir. Akşam saatlerini kardeşlerinize vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mali durumunuz biraz daha çaba gerektiriyor. Uygun planlama ve yönetim ile işler yakın gelecekte daha iyi hale gelecektir. Yaratıcı vizyonunuz ve olumlu tutumunuz ile tüm sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Etrafınızda gittikçe daha da seviliyorsunuz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki üç haftalık dönemde mistik ve spiritüel konulara, ruhsal ve manevi alana olan merakınız ve ilginiz artıyor, bu konularla ilgili başka kişilerle tanışma ve görüşme fırsatınız olabilir.

31 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 07' 54" R
Ay
Balık
19° 03' 51"
Merkür
Koç
18° 50' 50"
Venüs
Boğa
05° 42' 20"
Mars
Koç
02° 40' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 02"
Satürn
Balık
16° 54' 15"
Uranüs
Boğa
22° 33' 59"
Neptün
Balık
29° 01' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 21"
Lilith
Başak
23° 45' 41"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>