Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Seyri Değişiyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2022, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle uzun vadeli planlar yapmak isteyebilirsin. Ancak şu anda şartlar tam olarak bunun için uygun olmayabilir. Bir şeyleri zorlamak yerine günü güze geçirmeye odaklanmak, var olan güzel enerjilere öncelik vermek çok daha iyi olacak.

İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu sıralar olumsuz anlamda, biraz da olsa, etkilenebilir. İş hayatınızdaki umutlarınıza bugünlerde sıkı sarılmanız gerekiyor. Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak.

İş konularında farklı beklentilerin olabilir bugün. Olmasını istediğin birhakkında bugün daha farklı düşünebilirsin. Açık fikirli olmak ve farklı fırsatlara odaklanmak sana daha fazla getiri sağlayabilir.

Vitamin takviyeleri sadece Covid dolayısıyla değil, mevsim geçişleri için de oldukça önemli olabilir. Bugün senin de bu konuda daha özenli davranman gerekecek. Bol bol vitamin içeren besinler tüketmek ve gerektiğinde de takviye almak sana çok daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedefe odaklandıkça daha da hırslanabilirsin. Ancak hırsının gözüne perde indirmesine de izin vermemen gerekecek. Bir şeyleri elde etme arzunun dışarıdan negatif görünmemesi için bugün kendi enerjini kontrol etmen gerekebilir.

1 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün kararsızlık rüzgarının gölgesinde kalacaksın. Bugün özellikle kalp meseleleri söz konusu olduğunda kendinizi yeniliklerin kapısında bulacaksınız. Doğru kişiyle karşılaşabilirsiniz ve yeni bir ilişkinin eşiğinde kendinizi bulabilirsiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars Retrosu’nun etkisi altında Kasım ayı başlıyor. Ayın ilk gününden geçmiş konular karşına gelebilir. Hata yaptığın konular karşına gelirken, bugün olsa nasıl davranırdım şeklindeki düşüncelerin arasında kaybolabilirsin. Alacağın haberler bugünün seyrini tamamen değiştirecek. Kendini iyi hissettiğin rutinlerine geri dönüş yapacaksın.

1 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularda sağduyulu hareket etmeniz sorunları büyük oranda çözecektir. Aile ve ev hayatınızla ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Temiz bir sayfa açmak isterken mevcut sayfalarınıza özen göstermeniz gerektiğini unutmayın.

1 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ile ilgili konular büyük ölçüde gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde iletişimi yoğun zamanlar geçirebilirsiniz. İş açısından verimli girişimler yapabilirsiniz. Yine de işler istediğiniz kadar hızlı ilerlemeyebilir. Yaptığınız işlerin sonuçlarını almak için bekleyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda sakinliğinizi korumanızda fayda var. İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ilişkileriniz odaklı bir gün olabilir. Mailleşmeler, sözleşmeler odakta olacak. Bu sebepten sizler dedengelerinizi sağlamanız gereken bir gündesiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün değişime daha çok fırsat vermen gerekecek. Klasik yöntemler olaylara daha hızlı sonuç vermeni engelleyebilir. Daha yaratıcı düşünmeye önem vermek iyi olacak. Gelişime açık olmak önüne yeni fırsatlar çıkmasını sağlayacak.

1 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başarısız olduğunuzu görmek isteyen insanlar şu anda başınıza üşüşüyor olabilir. Rekabetçi kıskançlıklarını artıracak şekilde dikkatlerini çekmiş olabilirsiniz ve sizden hoşlanmamaları veya sizi geri çevirmeleri için bir nedenleri olmadığını düşünseniz bile, karşınızdakiler aksini davranabilir. Öz disiplininiz ve bağlılığınız, koltuklarının sallandığını hissetmelerine neden olabilir ve bu nedenle, işleri düzeltmek için sizi geri bırakmaları gerektiğini hissedebilirler. Tuzaklara dikkat edin!

1 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihinsel dalgınlığınız yüzünden zaman kaybedebilir, işlerinizi geciktirebilirsiniz. Çevreniz tarafından yanlış yönlendirilebilirsiniz, dikkatli olun. Duygularınızla belli bir mantık gözleniyor. Güven arayışı içindesiniz.

1 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

1 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün partner ya da ortakla zaman geçirebilirsiniz. Aile ve kariyer hayatınızdaki sorunlardan dolayı partnerle anlaşmazlıklar yaşanabilir.

1 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin her sözünün altında sürekli bir anlam aramanız çok yanlış. Olaylar karşısında gereksiz tepkiler göstermeyin. Duygularınızı denetim altına almalı, kararlı bir şekilde davranmalısınız. İşinizle ilgili gelişmeler beklediğinizden daha başka olabilir. Olayları fazla büyütmemeye özen göstermelisiniz. Aceleci ve sabırsız değilsiniz fakat, anlayışsız davranabilirsiniz. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz. Mide rahatsızlıklarından şikayet etmeniz normal

1 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 15' 40" R
Ay
Başak
02° 47' 43"
Merkür
Koç
17° 49' 25"
Venüs
Koç
16° 51' 59"
Mars
Balık
20° 51' 45"
Jüpiter
Boğa
21° 18' 35"
Satürn
Balık
15° 29' 54"
Uranüs
Boğa
21° 42' 19"
Neptün
Balık
28° 32' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
19° 59' 55"
Lilith
Başak
22° 03' 58"
True Node
Koç
15° 35' 52"
Son Güncelleme : 18/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>