Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Arayış İçindesin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aklınızda yeni bir yöntem veya plan olabilir. Zihniniz daima aktif ve her şeyi analiz etmekten zevk alıyorsunuz. Belki de sevgilinizi mutlu eden şeyi anlamaya çalışıyorsunuzdur. Bu kişinin davranışını belirli kategorilere sokarak farklı psikolojik perspektifleri araştırıyor olabilirsiniz. Veya birdurumu hakkında dedektifçilik olabilirsiniz. İşyerinizde size yardımcı olacak yeni bir strateji geliştirebilirsiniz.

Eğer bir şey çok iyi ise, size kendinizi ütopyada hissettirebilir. Eğer bir şey kötüyse, dünyanın sonu gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Arası hiç yok. İşte bugün, elinizden gelen her şeyi yaptığınızı ya da hiçbir şey yapmadığınızı hissettiğiniz duygusal aşırılıklarla dolu bir gün. Bu, sizin için her şeyin dorukta olacağı bir zaman, ancak buna karşı koymak yerine elinizdeki enerjiyle çalışırsanız, çok daha iyi olacağınızı göreceksiniz. Yoğun duygularınızdan yararlanın ve bunları kendi avantajınıza kullanın.

Evle ilgili organizasyonlarınızı kontrol etmek için iyi bir zaman. Bir şeyleri akışına bırakmak için kişisel alan oluşturmanız gerekebilir. Kıyafet dolabınızı gözden geçirin, ihtiyacınız olmayanları atın. Ya da, satmayı da düşünebilirsiniz. Karışıklık yaratan dosyaları ortadan kaldırın. Daha az dağınıklık demek daha fazla odaklanmak demek!

Bugün sağlığına vakit ayır. Yeterince dinlenip dinlenemediğini, doğru beslenip beslenmediğini, düzenli egzersiz yapıp yapmadığını düşün; gerekirse doktora git ve rapor al. Bütün bunların sağlık üzerinde etkisi vardır. Uzun bir yaşam hepimizin istediği bir şeydir; fakat sağlık sorunları eşliğinde uzun bir yaşam sürmeyi kimse istemez. Sağlığına dikkat etmek için hiçbir zaman geç değildir!Bugün, tıpkı bir ayna görevi görebilir. Genellikle, alışkanlık ya da zorunluluk farketmez; gün içinde hiç düşünmeden birkaçbitirebiliyorsun. Şimdilerde ise, ailevi görevler gibi belli başlı alanlar dışında, durgunluk yaşadığını kendine dürüstçe söylemen gerek. Hevessizliğini sinir bozucu bulsan da, bil ki bu durumun da sana öğreteceği bir şey var!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir projeye dahil olmak konusunda ilham gelebilir. Yeteneklerin beyin fırtınası yaratabilir ve vizyonu geniş yeni stratejiler ortaya çıkararak önemli bir hal alacak. Her zaman yaratıcı görüşlerine çok güvenmezsin ama, bu sefer olumlu bir tecrübe edineceksin. Bugün büyük düşünmek konusunda cesur ol ve insanlara gelecek hakkındaki büyük planlarından bahset.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yapılacak işlerle ve sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. Bakış açınızı değiştirmeniz gereken durumlar olabilir. İnsanlarla iletişiminizde bazı anlaşmazlıklar doğabilir.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketsiz kalmamak adına evde egzersiz hareketleri yapacaksın. Yaz ayları iyice yaklaşırken, formunu korumak istiyorsun. Sosyal medyada gördüğün paylaşımlar dikkatini daha fazla çekmeye başlıyor. Boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmek için arayış içerisinde olabilirsin.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili bir dönüm noktasında olduğunuzu düşünüyorsunuz. Geleceğinizi şekillendirecek o adımı atmadan önce tüm ihtimalleri sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Bir konuyu tüm açılarıyla ve ihtimalleriyle görmek izleyeceğiniz yol konusunda size fikirler verecektir.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yapıcı hareketler içinde olmalısınız. Parasal konularınızla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde olayları fazla abartma eğilimindesiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenmek size iyi gelecektir. Akşam sanatsal aktivitelerde bulunabilirsiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir yere yetişemeyeceğinizi düşünürken son saniyede yetişebilir ya da işinizi yaparken farklı anlamlı pozitif olay ve durumlarla karşılaşabilirsiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla ön plana çıkarken, aileniz, kurumlar ve çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bugün, hayatınızdaki erkeklerle güç mücadelesine girmemeye ve ev alım satımı gibi bir işiniz varsa ertelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herhangi bir duruma denge getirmek hakkında konuşmak bunu yapmaktan daha kolay olacaktır. Birlikte çalıştığınız insanlarla uyum yaratmanın en iyi yolunun işleri aşırı uçlara götürmek olduğunu keşfedebilirsiniz. Sadece spektrumun her iki ucunu da anlayarak bir denge yakalayabilirsiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk ve çevre ilişkilerinizi birbirine karıştırmak istemiyorsunuz. Bugün, bulunacağınız ortamlarda, emin olmadığınız konularda konuşmak istemiyorsunuz. Gizemli davranışlarınız, küçük ayrıntıları bile önemli hale getirebilir. 

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girdiyseniz, bugün kendinizi çok aşık hissedeceksiniz. Bugün fazladan para kazanmak için harika bir fırsatınız olacak. Duygusal olarak, sonunda her şeyin yolunda gittiğini hissediyorsunuz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Disiplin içinde bir yaşam tarzını çevrenize de empoze ediyor ve onlara bu doğrultuda kılavuzluk ediyorsunuz. Bazılarının çok hoşuna giderken bazı kişiler bu durumdan hoşnut olmuyor. Kan bağınız olan insanlarla ilişkilerinize dikkat edin.

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 50" R
Ay
Koç
13° 57' 15"
Merkür
Koç
20° 01' 36"
Venüs
Boğa
07° 48' 04"
Mars
Koç
03° 58' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 59"
Satürn
Balık
17° 02' 43"
Uranüs
Boğa
22° 39' 52"
Neptün
Balık
29° 04' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 58"
Lilith
Başak
23° 57' 00"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>