Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendi İsteklerine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiklerinizle bir yolculuğa çıkmayı düşünün. Mevcut gerçeklikten uzaklaşıp uzun süreli bir mola, hayatınızda yeni bir romantizm patlaması için gerekli olan şey olabilir. Eğer hayatınızda biri yoksa, yabancı bir ülkeye kaçamak yaptığınız takdirde hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Ufkunuzu genişletin ve yeni düşünce ve inanç biçimlerine açık olun.

Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.

Bugün evinizde her oda için veya bahçeniz için bir bitki dikmeye karar verebilirsiniz. Eğer hava güzelse, bir fidanlık veya botanik bahçeye gitmek isteyebilirsiniz. Normalde bitkiler ve bahçeler o kadar da ilginizi çekmiyor fakat bugün bu güzellik ve doğa size özellikle güzel gelecek. Geçici de olsa bu yöneliminizle ilgili bir şeyler yapın. Bu isteğiniz sayesinde eviniz her zamankinden daha güzel görünebilir!

Bugün büyük ölçüde duygularına göre hareket edeceksin; öyleyse gün boyu dengeli kaldığına emin ol. Ayrıca günün sonunda kendini nereye geldiğini bilmediğin bir yerde sıkışmış bulmana sebep olabilecek ani değişen isteklere karşı da dikkatli ol. Elbette bu karşına aniden çıkan her şeyi reddet demek değildir. Sadece enerjini ve zamanını harcadığın şeyin gerçekten istediğin bir şey olduğuna emin ol.Bugün karşınızda size fikirleriyle ateş açan bir birlik varmış gibi hissedebilirsiniz. Ne deseniz tam aksini ileri süren biri çıkıyor. Sağ gösterip sol vurarak saldırıyı savuşturabilseniz bile düşman yine çabucak en hassas noktanızdan vurabilir. Bu laf yetiştirme yarışı başta eğlenceli görünebilir, ancak kurşun geçirmez yeleğinizi giymeyi unutmayın. Aksi takdirde sizi yaralayacak bir söz işitebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sizi rahatsız eden, kaygılandıran konularla ilgili harekete geçebilirsiniz. Sezgiler ve hisler, korku ve travma konuları ön planda olabilir. Finansal gündemler sonuçlanabilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Programını yeniden gözden geçiriyorsun. Günlük rutinlerini yeniden düzenleyeceksin. Özel hayatında yaşadığın sorunları geride bırakman, hayatına odaklanmanı sağlıyor. Çocuğu olan bir Aslan burcuysan, çocuklarınla daha fazla vakit geçirmek istiyorsun. Ailenin yanında olmak sana huzur veriyor.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde sıkıldığınız konuları dile getiriyorsunuz. Sürekli tekrarlanan davranışların hata değil bir tercih, seçim olduğunu ifade ederek yanlış anlaşılmalara birlikte çözüm aramalısınız. Bu hataya düşen siz olsaydınız nasıl bir karşılık görmek isterdiniz? Çözümü empatiyle bulun.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz işlerde kırılmalar yaşayabilirsiniz. Sahip olduklarınızla ilgili değişiklikler sizi krize sokabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlandığınız durumlar oluşabilir. Gün içinde parasal konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlere daha ciddi yaklaşmanız gerekebilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hız gerektiren konularda dengeyi kaçırmamaya özen gösterin. Çok hızlı davranmaya çalışırsanız ufak tefek kazalara yol açabilirsiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri ve görüşmeler açısından fırsatlar elde edeceğiniz bugün, plan proje ve hedeflerinizin desteklendiği, kariyeriniz açısından pozitif fırsatlar elde edip, görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, arkadaş çevreniz ve ikili ilişkilerinizin desteğini alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, çevrenizdeki insanların ihtiyaçlarının farkında olmanız ve anlayışlı olmanız sizin için çok önemli olacaktır. Her zaman kendinizi düşünmek sizi her zamankinden daha büyük sıkışmalara sokar.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılların kazandırdığı deneyimleriyle, fevri davranışlarınız nedeniyle sizi uyaran kişilerin sözlerini yabana atmayın. Gerçi, siz bu maddi konunuzla ilgili çok yönlü düşünmeyi sevmiyorsunuz. Ama biraz daha detaylı düşünmeye çalışın.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için melankolik bir gün. Siz zaman zaman böyle zamanlar geçiriyorsunuz. Düşünceleriniz karmakarışık. Önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan çok zorlaştırabilir. Üstelik bu kişiler yanlış kararlar almanıza sebep olabilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi yalnız hissederseniz, yakın arkadaşlarınızdan ve ailenizden destek alın. İş yerinizde karşınıza çok büyük fırsatlar çıkacak. Hayatınızda bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz ve çok kararlısınız.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde gelişen olaylara karşı değişik düşünceler üretmenize gerek yok. Bazıları farklı gibi görünse de, temelde ihtiyaçların aynı olması, herkesi bir araya getiriyor. Onları sorgulamadan önce şartlarını gözden geçirmelisiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 35' 22" R
Ay
Balık
25° 56' 13"
Merkür
Koç
19° 09' 24"
Venüs
Boğa
06° 17' 14"
Mars
Koç
03° 01' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 41"
Satürn
Balık
16° 56' 37"
Uranüs
Boğa
22° 35' 37"
Neptün
Balık
29° 02' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 55"
Lilith
Başak
23° 48' 50"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>