Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kırgınlıkları Dile Getireceksin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Eviniz bugün yalnız ve sevgiden mahrum bir yere dönüşebilir. Ailenizden biri veya eşiniz geceleri uzakta olabilir, bu da evin normalde olduğundan daha soğuk ve boş görünmesine neden olabilir. Bugün, evde kalmak için iyi bir gece değil. Dışarı çıkın ve bir arkadaşınızı ziyaret edin ya da eğer mümkünse bir filme gidin. Ev yalnızlıktan kurtulanan kadar kendinizi bir şeylerle meşgul etmelisiniz.

Bugün aklınızın size neler söylediğine dikkat edin. Büyük olasılıkla, mantıklı olan aklınız, doğru yolu seçmeyi bilecek. Duygularınız eylemlere dökülmek için istekli, ancak aklınızın direksiyona geçmesine izin verin. Anahtar, hiçbir şey için uğraşmamak olacaktır. Neyin adil neyin olmadığı konusunda tartışırken sinirler gerilebilir. Sorunun bir parçası olmak yerine çözümün bir parçası olun.

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Başkalarının fikirleri seni kaygılandırmasın. İyi bir insan olmaya çalışıyorsun ve insanları memnun etmek için elinden geleni yapıyorsun. Fakat bazı insanlar gerçekten zor mutlu oluyor! Ebeveynin veya patronun seni eleştiriyorsa da bunu çok ciddiye alma. Kimsenin seni kontrol veya manipüle etme hakkı yok. Kendi kararlarını verip senin için doğru olduğuna inandığın yolu izlemen en önemlisi.Bugün bazı şeyleri yumuşatmak yerinde olacaktır. Rahatlayın ve bırakın akşam yemeğinizi başkası hazırlasın. Eğer hiçbir şey yapmayıp dinlenerek vakit geçirmek istiyorsanız buna sonuna kadar hakkınız var. Bırakın başkaları kararlarını kendileri versin. Her şeyi sizin istediğiniz şekilde yapmaları için onları yönlendirmeyin. Kontrolü biraz bırakırsanız her şey doğal akışına dönecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birisi size birverip fakat nasıl yapılacağını öğretmeden gitti mi? Şaşkın ve sinirli hissetmeniz çok normal! Ne yapacağınız konusunda hiçbir fikriniz ve danışacağınız biri de yoksa, bu işi bilen birini bulana kadar sabredin. Bu işi yanlış yapmaktan daha iyidir. Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım!

2 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorumluluklar ve görevlerle ilgilenebilirsiniz. Yapılacak işlerle meşgul olabilir, gün içinde daha planlı hareket edebilirsiniz. İş hayatında bir süredir beklediğiniz bir gündem netleşebilir.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hiç olmadığın meraklı olabilirsin. Arkadaşlarınla gerçekleştireceğin telefon görüşmelerinde olan biten hakkında haber almak isteyebilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin ailesine karşı olan kırgınlıklarını dile getireceksin. Sana karşı atılan adımlara aynı şekilde yanıt veriyorsun.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal durumunuz enerjinizi düşürüyor olabilir. Düşüncelerinize ara vererek kendinize bir gelecek hazırlığı yapmalısınız. Sorunların her zaman olacağını ve sizin de sırayla her birini çözerek kendinize bu yatırımı yapmanız gerektiğini unutmamalısınız.

2 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi pek çok uğraş çıkarabilirsiniz. Ancak bazı test eden durumlar da var. Dinlenmeye imkan bulmak zor olabilir.

2 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Stresinizi yönetmeyi iyi başarabilmeniz gereken bir gündesiniz. Duygusal açıdan karmaşık konular tekrar gündeme gelebilir.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal kargaşa, bugün her zamanki tarafsızlığınızı ve sağduyunuzu bastırabilir. Siz ve aile üyeleri arasındaki iletişim kopukluğu olabileceğinden, aile sorunları zihninizi kurcalayabilir. Olanlarla temas halinde hissetmeyebilirsiniz. Onları sizinle konuşmaya teşvik etmeye çalışın. 

2 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün geç kalınmış bir kaprisle ortaya çıkıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin sizi anlamasının mümkün olmadığı bir alanda, paslaşmalar yaşamanız sizi oldukça gerginleştiriyor. Son günlerde gereksiz detaylar canınızı sıkıyor. 

2 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm iyimserliğinizin üzerinizde olacağı bir gün haline gelirse, şaşırmayın. Tüm canlı ve hareketli ortamlardan güç alabilirsiniz. Hayatınızdaki kavramların olumlu yönleri, moralinizi yüksek seviyelere çıkartabilir.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir ilişki içindeyseniz, aşkınızın çiçek açtığını hissedeceksiniz. Finansal olarak iyi bir konumda olsanız bile ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Günlük rutininizde bazı değişiklikler yapacaksınız.

2 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın verdiği etkiyle sakin bir durağanlık içinde olacağınız bir gündesiniz. Bu arada; hiçbir maskeye gerek duymadan, doğaçlama yaptığınız sohbetlerinizde, dışarıdan katılan bir kişinin olumsuz sözleri ile huzurlu gününüzü berbat etmeyin.

2 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 30' 14" R
Ay
Boğa
25° 01' 43" R
Merkür
Koç
22° 21' 03"
Venüs
Boğa
11° 15' 52"
Mars
Koç
06° 08' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 40"
Satürn
Balık
17° 16' 16"
Uranüs
Boğa
22° 49' 38"
Neptün
Balık
29° 08' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 09"
Lilith
Başak
24° 15' 43"
True Node
Koç
15° 19' 13"
Son Güncelleme : 08/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>