Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İrade Sahibisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2021, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Aklınız ailenizde olabilir. Sevdiğiniz biri bazı zorluklarla kaşılaşıyor olabilir ve siz de onun hakkında endişeleniyor olabilirsiniz. Nasıl yardımcı olabileceğinizi düşünebilir ve gün boyunca ona pozitif enerji göndermek isteyebilirsiniz. Arayıp onunla biraz sohbet edebilir veya neşelendirmek için ona komik mesajlar yollayabilirsiniz.

Bir yerden bir yere geçip durarak, aslında hiçbir yerde olmadığınızı hissedebilirsiniz. Birçok farklı görevi üstlenmeye çalışmak yerine, bugün sadece enerjinizi büyük bir mesele üzerinde yoğunlaştırarak harcamak daha iyi olur. En aşağıdan başlayın ve yukarı doğru çıkmaya çalışın. Sorunun kökenine ulaşın ve diğer ilgili sorunların çoğunun çabaladığınız için çözüldüğünü göreceksiniz.

İsim burcunuzdaki bu ay çevrimi sizin için ilginç şeyler söylüyor. Hayatınızda size büyük memnuniyet veren şeyleri size sunmakta ısrarlı. Eğlenmeye çok fazla zaman harcadığınız söylenemez. Aksine, kendiniz geliştirmek için süregelen çabanızın içinde kaybolup eğlenceden titizlikle kaçıyorsunuz. İnsanlara karşı faydalı oldukça, onlar da size aynı şekilde cevap veriyor. Bu sizin için maddi anlamda bile ilginç bir olanak.

Bugün içgörülerinin kendini gösterdiği, kavrayışının hızlı olduğu bir moddasın. Öğrenme gerektiren zor bir konu da sana daha kolay ve ödüllendirici gelecek. Ayrıca ilgini çeken bir şeyi çözmeye ve öğrenmeye vakit ayıracak bir beyinsel enerjiye de sahipsin. Senin gibi düşünen biri bulup düşüncelerini bu insanla paylaşırsan keyfin iyice yerine gelecektir. Bu kişiden alacağın geri beslemeler ikiniz için de faydalı olacaktır.İnsanlarla tanıştığındaki ilk tavırların tam bir #burçAdı# tavrı. Bu tavırların da ne böyle? Sanki onlara bir şey öğretmeye çalışıyor gibisin. Görünüşe göre her zaman verecek bir dersin var, evet; fakat bu da karşı taraftan İstenmediği takdirde pek de hoş karşılanmayacaktır. Başkalarının bakış açıların kabullenmek için biraz çaba sarfetmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yumuşak tarafınız ön plana çıkacak. Birinin hassas, şehvetli dokunuşu sizi baştan çıkarabilir. Ancak kendinizi ateşe atmamaya özen gösterin. İşin içine bir kez girdiniz mi geri dönüş olmayabilir. Dikkatli olup gereken önlemleri almadığınız takdirde kendinizi tutunacak dal olmadan kuyunun dibinde bulabilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kariyeriniz adına önemli bir girişim, adım ve karar gündemde olacak. Hızlı kararlar veya hızlı adımlar içerisinde olabilirsiniz. Üstlerinizde önemli bir konuşma yapabilirsiniz. Teklifler alabilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Su burcunda Dolunay meydana geliyor. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan ilişkinde yaşadığın problemlerin suçlusu olarak 3. şahısları görebilirsin. Söylediklerinin ve verdiğin sözlerin sorumluluklarını alabiliyorsun. Sosyal medya hesaplarını bir süreliğine askıya alma planların olabilir. Korkularının üzerine gitmeye başlayacaksın.

27 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kimliğinize uygun gelecek planlarınızda değişikliğe gidiyorsunuz. İçinde bulunduğunuz döneme uyum sağlamak için siz de kendinize yeni alanlar oluşturabilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler ve çalışmalar uzun vadeli kazanımlar olarak hayatınıza etki edebilir.

27 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ait konularla ilgili sorumluluklarınıza yönelmek durumunda kalabilirsiniz. Ev içindeki küçük aksaklıklara karşı dikkatli olmanızda yarar var. Öğle saatlerinde gizli kalmış konular gündeme gelebilir. Geçmişe ait konularda iç sesinizi dinleyerek karar vermek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde duygularda ve zevklerde abartılar olabilir.

27 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sosyal ortamlarda ifade ederken dikkatli olmalısınız. Aşırı titreşimi yüksek ve hareketli bir yapınız olduğu için bugünlerde kazalara açık olabilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızla ilgili güçlü bir destek alabilirsiniz ancak, sağlık konusunda hassas bir günden geçiyorsunuz ve ilişkilerinizde çok daha sabırlı olmanız gereken, iletişim konusunda ani ataklar ile karşılaşabileceğiniz bir günden geçiyor olacaksınız. Akşam saatlerinde ilişkilerinizi ve kendi ruhsal durumunuzu iyileştirmek için fırsatlarınız olacak. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarının yardımcı olacağı bir zaman dilimindesiniz.

27 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi kanatlarınızı açmaya hazırsınız. Yazmakla ilgili hayalini kurduğunuz romanı yazmaya başlayabilirsiniz. Bu çevrimiçi eğitim programına kaydolmak için harekete geçin. Hareketin kendisi, ufkunuzu genişleterek elde edeceğiniz tatlı rahatlama yanında devede kulak kalır.

27 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hırslı yönlerinizin çıkış yapacağı bir gün içindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekiyor; fakat onlara paye vermemek adına susmayı tercih ediyorsunuz. Bazı olaylar, size her konuda ders olabilir, unutmayın.

27 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aslan burcu eski pozitif ve çocuksu ruhlu hallerinize sonunda geri dönebildiniz. Şu an hayatınızın en büyük problemi ilişkiler. Özellikle uzun süreli ilişkilerde eski sevgi yoğunluğunun olmaması sizin gözünüzün dışarılara doğru kaymasına sebep oluyor. Sizin için güzellik önemli değil ama beraber eğlenemiyorsanız sıkıntı başlamış demektir.

27 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında aşk hayatınızda önemli bir değişiklik olacak. İş yerinizde ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz ve kendinizle gurur duymalısınız. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya özen gösterin.

27 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizle olan iletişiminizde sivri dil kullanmamaya ve onu eleştirmemeye dikkat edin. Ufak tefek hatalarınızı görerek, ilişkinizi daha objektif değerlendirmeye çalışın. İş yerinde ortaya çıkabilecek beklenmedik bir sorun, gerilmenize yol açabilir. Bu işin içyüzünü öğrenmek için çaba harcamalısınız. Duygularınız denetlemeniz bugün zor olacağı için ufak konuları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Maddi konular yüzünden etrafınızdakileri kırmamaya özen gösterin. Hazımsızlık probleminiz, sağlıksız beklenmenizden kaynaklanıyor olabilir.

27 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>