Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kötü Niyetli İnsanlara Prim Vermiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün partnerinizle iletişim kurmaya odaklanmak isteyebilirsiniz. Günün enerjisi biraz dikkatinizi dağıtabilir. Endişelerinize çok fazla kapılmış olabilirsiniz, gerçekten de sevgilinize ilgi göstermeyi unutuyorsunuz. Ona duygusal açıdan biraz destek vermeniz gerekebilir. Ya da barışı sağlamak adına müdahale edip sorumluluk almaya karar verebilirsiniz.

Güneş battığında neyi yapmış olmak istediğinize göre günün başında plan yapın. B, çok dikkat gerektiren görevlerinin çoğuyla başa çıkmak için iyi bir zaman. Üzerinde çalıştığınız bazı şeylerde zaman sınırları ve kısıtlamalar bulunduğunun bilincinde olun. Göreve devam edin ve başkalarının dikkatini dağıtmamaya çalışın.

Anne-babanız ya da sizinle ilgisi olan başka bir çift bir dizi ev içi sorunlarla boğuşuyor. İkisi de sizinle derdini paylaşabilir ve siz ortada kalmak istemiyorsunuz. Söylediklerini dinleyin ama kesin yargılarda bulunmayın, tavsiye veya görüşlerinizi söylemeyin ya da bir taraf tutmayın. İkisiyle de aranızı bozmak istemezsiniz, fakat şu an, ikisi de size kolaylık sağlamayacak.

Kendini başkalarıyla paylaşmayı o kadar çok seviyorsun ki bazen sana bir şey kalmıyor! Son zamanlarda biraz yorgun ve tükenmiş hissediyorsun. Bugün kendine daha iyi bakma kararı alabilirsin. Vitaminler, bitkiler vs. bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Ya da hayatından zehirli insanları eleyebilirsin. Duygusal enerjini emenlere ve seni yoranlara veda et.Başkalarından hediye almaya açık olun. Bazen diğerlerine yardım etmekle o kadar meşgulsünüz ki insanların size yardım etmesine izin vermiyorsunuz. Bir arkadaşınız size öğle yemeği ısmarlamak isteyebilir. Bırakın yapsın! Ya da eşiniz size küçük bir hediye verebilir. Kısık sesle: “Bana bunu almana gerek yoktu.” demeyin hemen. Onun yerine, gülümseyin ve teşekkür edin. Bırakın bir sefer de diğer insanlar size özel bir şeyler sunsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dengeyle ilgili bazı önemli dersler alacağınız durumlar olabilir. Ateşle baş etmeye hazır olun, zira kendisi hızlı ve öfkeli şekilde üstünüze doğru geliyor. Muhtemelen egolar oldukça büyük ve herkesin her şey hakkında bir fikri olacak gibi. Gerilim oluşabilir ancak bu geri adım atmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Esnek ve anlayışlı olun; ama hatalı olduğunuz kanaatine de varmayın hemen.

30 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha pozitif ve keyifli olabilir, yaşamdan keyif almaya ve iç huzurunuzu korumaya odaklanabilirsiniz. İlişkilerden yana daha keyifli enerjiler hakim olacak.

30 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende seni manipüle etmeye çalışan insanlara prim vermiyorsun. Sosyal çevren ile iletişiminin kısıtlanacağı bir döneme giriş yapıyorsun. Ani değişimlere hazır değilsin. Taşınma planlarını ileri bir tarihe ertelemiş olmak moralini bozuyor. Sanata karşı ilgisi olan bir Aslan burcuysan, ilgilendiğin alanların dışına çıkmak isteyeceksin.

30 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçe kapanık bir gün yaşayabilirsiniz. Ruhsal yorgunluğunuz sizi yalnızlığa iterken daha az paylaşım yapmak isteyebilirsiniz. Hislerinizi kendinize saklamak ve muhasebenize yalnız devam etmek sorunu daha kolay çözmenizi sağlayacaktır.

30 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz konulara yönlenebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz hareketli bir gündesiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Çocuklarla vakit geçirmek size iyi gelebilir. Akşam saatlerinde keyif aldığınız insanlarla programlar yapabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Estetik ve gösteriş gerektiren herhangi bir konuda başarılı bir gün. Ayrıca planlama yapmak ve dostlarınıza yardım etmek için de uygun bir gün.

30 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı ya da işle ilgili bir şeyler yazıyorsanız, bugün yorgun hissedebilirsiniz ve bilgisayarı açmak için gereken enerjiyi toplayamayabilirsiniz.  Standartlarınıza uymayan bir şeyi yapmak içib başka bir günü beklemek çok daha iyidir. Aksi bir durum ters etki yapabilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içinde olmanıza rağmen, en son sözü kendiniz söylemek istiyor ve yoruluyorsunuz.

30 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenize karşı çok duyarlı olabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Ancak; bu duyarlılığın aşırı hassasiyete, ardından da yoğun bir alınganlığa dönüşmesini engelleme zorunluluğunuz olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

30 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için hazır hissetmiyor olabilirsiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Zihinsel sağlığınıza daha fazla önem göstermelisiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün bir arada olabileceğiniz kişilerle,ortamınızdan farklı konulara dalmak sizi biraz dinlendirecek. Yenibağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdelemeli fakat, hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

30 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 49' 35" R
Ay
Boğa
29° 47' 59" R
Merkür
Koç
22° 39' 19"
Venüs
Boğa
11° 40' 30"
Mars
Koç
06° 23' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 22"
Satürn
Balık
17° 17' 50"
Uranüs
Boğa
22° 50' 48"
Neptün
Balık
29° 09' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 13"
Lilith
Başak
24° 17' 56"
True Node
Koç
15° 17' 46"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>