Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Beklentilerin Karşılanıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün şüpheleriniz yüzünden belirsiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda aldığınız son kararlardan kaynaklanan hayal kırıklıklarını hissetmeye başlıyorsunuz. Diğer bir deyişle, yaptığınız şeyden son dakika pişman oldunuz! Bugün, bir yandan endişelerinizi yenerken diğer yandan problemlerinizle gerçekçi bir şekilde yüzleşmek için kendi iradenizi ve kontrolünüzü kullanmanız gerek. İyi şanslar! Başarabilirsiniz!

Önümüzdeki gün, profesyonel geleceğinizin yapbozunu oluşturan parçaları biraz daha bir araya getirmelisiniz. Şu anda kariyeriniz veya çalışmalarınız için seçmiş olduğunuz yol için bir coşku eksikliği yaşıyor olabilirsiniz. Bazen hepsini bırakmak ve başka bir şey başlamak için güçlü bir özlem duyuyorsunuz. Nedenler tarafından yönetilen bu gün, konuyla ilgili duygularınızı netleştirebilir.

Para mevzuları bugün ilginizi çekebilir ancak muhtemelen bunları düşünecek doğru bir yerde değilsiniz. Aklınız başka şeylerde - büyük ihtimalle projelerinizde - ancak para konularını bir düşünmeye başlarsanız, tüm gün boyunca kaygılanıp duracaksınız. Elinizden geleni yapın, eğer ihtiyacınız olursa yardım isteyin. Eğer böyle yaparsanız, günün geri kalanında keyfinize bakabilirsiniz. Ha gayret!

Bazen karar vermekte ve düşünmekte gerçekten zorlanıyorsun. Bugün evini organize etmek konusunda yeni ve ilginç fikirler üretebilirsin. Bazı mobilyaların yerini değiştirmek, daha iyi bir planlama yapmak söz konusu. Ya da bazı dekorasyon eşyalarıyla ortamını güzelleştirebilirsin. Önce tozdan ve karmaşıklıktan kurtul.Öz güveniniz sayesinde bugün kendinizi içinde bulabileceğiniz her türlü zor durumdan sıyrılacak gibi görünüyorsunuz. Herhangi tek bir mesele hakkında fazla duygusallaşmamaya çalışın ve işleri olabildiğince basit ve enerjik ele aldığınızdan emin olun. Çamura saplandığınızı fark ederseniz, orda durup yardım çığlığı atmakla yetinmeyin; kendinizi çıkarmak ve daha yüksek bir yere taşımak için inisiyatif alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla tanıştığındaki ilk tavırların tam bir #burçAdı# tavrı. Bu tavırların da ne böyle? Sanki onlara bir şey öğretmeye çalışıyor gibisin. Görünüşe göre her zaman verecek bir dersin var, evet; fakat bu da karşı taraftan İstenmediği takdirde pek de hoş karşılanmayacaktır. Başkalarının bakış açıların kabullenmek için biraz çaba sarfetmelisin.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün alınganlık ve hassasiyetler sizden veeya karşınızdaki insanlardan yana çalışabilir. Ulaşım ve seyahatlerde aksaklık ve değişimler olabilir. Yeni insanlarla irtibata geçebilir, bazı kişileri daha iyi tanıyabilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamdaki beklentilerinin karşılanması hayatını kolaylaştırıyor. Yorgunluklarına değdiğini düşündürecek olumlu haberler alabilirsin. Rutin programına ara verip bir günlüğüne kaçamak yapma planları yapacaksın. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin ailesi ile tartışmalar yaşayabilirsin.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızda bir iletişim problemi yaşanabilir. Düşüncelerinizi neden ve sonuçlarıyla birlikte ayrıntılı ve net olarak ifade ettiğinizde sizi destekleyeceklerdir. Unutmayın ki bir problemin çözümünü kolaylaştıran şey ona tamamıyla hakim olmaktan geçer.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınıza ait konular gündeminizi etkileyebilir. Güven arayışında olabilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinleyerek sizin için doğru olanı bulabilirsiniz. Gün içinde babanızla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizde aksamalar ve beklemeler olabilir, fevri çıkışlar yapmamaya özen göstermelisiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim konularında şanslı olacak ve bir şeyleri çabalarınız ile düzeltebileceksiniz. Evinizde değiştirmek istediğiniz alanlarla ilgilenmek için oldukça uygun bir gün.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında ikili ilişkilerinizde yeni fırsatlarla karşılaşabilme ve yeni bir ilişkinin hayatınıza katılma ihtimalinin yanı sıra devam eden ilişkilerde ciddi iletişim krizleri yaşayabileceğiniz için keskin konuşmalar ve sonradan pişmanlık duyacağınız diyaloglardan uzak durmanızı önermekteyim. Sorunlu ilişkilerin bitişini vurgulayan bu yeni ayyerindeki olası problemleri ve sağlık konusunda daha dikkatli olmanız gereken bir dönemi de vurgulamakta.

28 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı alışılmadık rüyaların beklenmedik yan etkileri olabilir. Bu rüyalar, kariyerinizi veya sosyal yaşamınızı ilerletmek için yaratıcı projeler veya olası yenilikçi konseptler için yeni fikirler oluşturmanıza yardımcı olabilirler. Rüyalar sizin hakkınızda çok şey söyleyebilir. Analiz edebilmek için uğraşmalısınız.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde sürekli bir genişleme söz konusu. Bugün, birçok işi bir arada yapmayı tasarlıyorsunuz. Sezgisel yeteneğinizi kişisel özelliklerinizle birleştirerek birçok başarılı çalışmanın altına imza atacaksınız. 

28 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenize, özellikle de eşiniz veya partnerinizi konumundaki kişiye karşı hissettiklerinizin ön plana çıkması mümkündür. Ancak, bu nedenle insanları idealize etmeyin ve sahiplenme güdünüze de karşı koyun.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi yalnız hissederseniz, yakın arkadaşlarınızdan destek isteyin. Finansal olarak çok kararlısınız ve hedeflerinize odaklanmış bir durumdasınız. Fiziksel sağlığınız için egzersiz yapmaya başlayın.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dolunayın ardından ev ve aileyle ilgili konular bugün gündeminizden düşmeyebilir. Geçmişinizle ilgili çok fazla konu gündeminize gelebilir, aile bireylerinize karşı sabırlı olmalısınız.

28 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 19' 27" R
Ay
İkizler
21° 28' 54" R
Merkür
Koç
24° 08' 44"
Venüs
Boğa
13° 34' 54"
Mars
Koç
07° 34' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 16"
Satürn
Balık
17° 25' 00"
Uranüs
Boğa
22° 56' 11"
Neptün
Balık
29° 11' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 12"
Lilith
Başak
24° 28' 14"
True Node
Koç
15° 09' 42"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>