Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Geçmiş Konular Gün Yüzüne Çıkıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Sürtüşmeler bazen oyun olmaktan çıkıp ciddi tartışmalara dönüiebiliyor. Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var. Karşılıklı kıskançlığınz ilişikinizi canlandırdığı kadar yıpratıyorda.

Keyif almadığınız işlerden kendinizi uzak tutmaya çalışıyorsunuz. Ama daha fazla başarı için hoşlanmadığınız işlere de yönelmeniz gerekiyor. İşi bir eğlence gibi ele almanız güzel, ama koşullarınız buna pek elverişli görünmüyor.

Bu sıralar hobilerinize epeyce para harcamanız gerekecek. Aileniz bu durumdan pek hoşnut değil. İhtiyaçlarınızdan çok zevkinize harcama huyunuz bütçenizi zorluyor.

Bugünlerde bazı iç hesaplaşmalar size yarar getirecek. Bu konuda kendi başınıza fikirler almanız daha doğru olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayın ilk gününde detaylar, hesap işleriyle uğraşırken güçlü, mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Hareketli bir gün sizi beklerken, kaygı ve kuruntulardan uzak durmalı, işlerinize odaklanmalısınız.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha pozitif ve keyifli olabilir, yaşamdan keyif almaya ve iç huzurunuzu korumaya odaklanabilirsiniz. İlişkilerden yana daha keyifli enerjiler hakim olacak.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yüzleşmen gereken konular karşına geliyor. Geçmişte bazı sebeplerden dolayı sonuçlandıramadığın konular tekrar gün yüzüne çıkıyor. Kararlarını gözden geçirmen gerekebilir. Yakın bir arkadaşın ilişkisinde yaşadığı sorunları sana anlatmak isteyebilir. Alacağı kararlarda ona destek olacaksın.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizi yaparken hareket enerjinizi kaybediyorsunuz. İşlerin gözünüzde büyümesi tamamlanmasını engelleyebilir. Kendinize dinlenme zamanları açın ve sıralama yapın. Bu sayede hem işleriniz aksamayacak hem de kafanızı toplamak için fırsat bulmuş olacaksınız.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, sağlık ve düzen konularına dikkat çekiyor. Tamamlanması beklenen işler de olabilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde, geçtiğimiz günlerde düşen enerjinizi toparlamak için çaba göstermeyi tercih edebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için uygun bir gün.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç Burcunda gerçekleşecek olan dolunay, anneniz ve yaşamınızdaki kadınlarla ilgili problem olabilecek konulara dikkat çekerken, bu süreçte geçmiş ile bağlarınız yeniden sınanarak, geçmişinize ne kadar veda edebildiğiniz ve kimlere ne derece güvendiğinizle ilgili test ediliyor olacaksınız. Yakınınızdaki birilerinin sizin güveninizi sarstığını öğrenmek sizi hayal kırıklığına uğratsa da, bunun farkına varabilmeniz güzel olacak. Bu süreçtehayatınızda kurumlar,yaptığınız kişiler ve özellikle patronlarınızla iyi geçinmeye özen gösterin. Eğer bekarsanız bu süreç ilişkilerinizde yeni başlangıçlara zemin hazırlayacak.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın dönemde önemli bir sınava girecek olabilirsiniz. İyice çalıştığınızdan eminseniz endişelenmenenizi gerektirecek bir durum yoktur. Bu noktadan sonra her şeyi akışına bırakmak en iyisi olacaktır.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içindesiniz. Ama son aşamada, en son sözü siz  söylemek istiyorsunuz, bu da sizi yoruyor. 

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, duygularınızın hareketlenmesi ve yoğunlaşması mümkündür. Yakın ilişkilerinize, özellikle de partneriniz veya eşinizle yaşadığınız ilişkiye odaklanabilirsiniz. Aşırıya kaçıp kıskançlık veya sahiplenme duygularına kapılmayın.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok tutkulu bir insansınız ve eşiniz ile baş başa vakit geçirmekten zevk alıyorsunuz. Bugün kariyeriniz ile ilgili karşınıza harika fırsatlar çıkabilir. Aile bireyleriniz ile yaşıyorsanız, tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi psikolojik olarak rahatsız eden bazı hisleriniz; adımlarınız iz bırakacak güçte olsa bile, sizi yanıltabilecek dış koşulların zeminini hazırlıyor. Yürüttüğünüz birkonusunda baskı hissettiğinizde, bütün veriminiz düşüyor.

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 15' 19" R
Ay
Boğa
21° 19' 48" R
Merkür
Koç
22° 07' 13"
Venüs
Boğa
10° 56' 53"
Mars
Koç
05° 56' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 51' 02"
Satürn
Balık
17° 15' 03"
Uranüs
Boğa
22° 48' 44"
Neptün
Balık
29° 08' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 19"
Lilith
Başak
24° 14' 00"
True Node
Koç
15° 20' 14"
Son Güncelleme : 08/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>