Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gelişimine Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 40%

Yakın arkadaşlarınız veya sevgililerinizle olan ilişkilerinizle kendinizi derin duygu ve inatçı tavırlar arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. Belki de gerçekten ne hissettiğinizi söylemeniz zordur, çünkü etrafınızdaki herkes tarafından test edilip yargılandığınızı düşünüyorsunuz. Başkalarının ne tepki vereceğini umursamadan ne hissettiğinizi söyleyin.

Bugün biraz huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz çeşitli hedefleri düşünüyor olabilirsiniz. Bunlardan bazıları kariyerinizi ilgilendiriyor olabilir. Bazıları kişisel yaşamınızı kapsayacak. Hayallerinizi anında gerçeğe dönüştüremiyor olsanız da, bu bir oyun planı yapmak için harika bir gün. Sizi doğru yola koymak için atabileceğiniz "bebek adımları" listesini yapın.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Hırsların üzerine düşünmek için güzel bir gün. Yaşamdan tam olarak ne istediğini çözümlemek, hedefler koymak ve hayallerini gerçekleştirmek konusunda hayati önem taşır. Genelde, bu hedeflere ulaşmak için yapılması gereken basittir:karar vermek ve ilk adımı atmak. Mesela, eğer hayalin ideal bir partner bulmaksa ve sen böyle bir kişiyle mevcutta birlikte değilsen, yapılacak ilk şey mevcut ilişkiyi sonlandırmaktır. Korku, kaygı ve güven eksikliği ise sana sadece hareket kısıtlaması yaratır...Bugün birisinin sizi tasvip etmeme durumuyla yüzleşmeniz gerekebilir. Bu, muhtemelen bir üst ya da bir otorite figürü olarak gördüğünüz birisinden - belki bir ebeveynden gelecek. Bu kişiyi dinlemek önemli de olsa, işinizi, kişisel yaşamınızı içeren şeyler söyleyecekler ancak hayatı nasıl yaşadığınız ve seçtiğiniz ancak sizi ilgilendirir. Bir şeyi nasıl yaparsanız yapın, birileri bir yerlerde sizi onaylamayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şeyleri yumuşatmak yerinde olacaktır. Rahatlayın ve bırakın akşam yemeğinizi başkası hazırlasın. Eğer hiçbir şey yapmayıp dinlenerek vakit geçirmek istiyorsanız buna sonuna kadar hakkınız var. Bırakın başkaları kararlarını kendileri versin. Her şeyi sizin istediğiniz şekilde yapmaları için onları yönlendirmeyin. Kontrolü biraz bırakırsanız her şey doğal akışına dönecek.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Kurduğunuz ilişki veağı büyüyebilir. Müşteriler artış gösterebilir. Kendinize güvenme ve gelişim gösterme zamanı.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde geçireceğin vakti olumlu şekilde değerlendirmek istiyorsun. İnternet üzerinden kişisel gelişim kurslarına kayıt olmayı düşünebilirsin. Son günlerde midende yaşadığın sorunlar beslenme programında değişim yapmana sebep olabilir. Doktorunun tavsiyeleri üzerine diyete başlayabilirsin.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularla ilgili zihninizde dolaşan yatırım araçlarınızı somut olarak değerlendirmek için harekete geçmeye hazırlanıyorsunuz. Hangi yöntemin sizin için daha kalıcı ve uzun vadeli olduğunun planını iyi yaptıysanız herhangi bir risk halinde de izleyeceğiniz yolu kolaylıkla bulabilirsiniz. Önemli olan net ve kararlı olmanız!

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konulara daha toleranslı yaklaşmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Tamamlanma ve olgunlaşma yaşayabilirsiniz. Gün içinde denge ve uyum arayışında olacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konuları ihmal etmemeye özen gösterin.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Stresinizi yönetmeyi iyi başarabilmeniz gereken bir gündesiniz. Duygusal açıdan karmaşık konular tekrar gündeme gelebilir.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür’ün bugün burç değiştirmesi sosyal iletişiminizi artırabilir. Arkadaşlarınızla görüşebilir, onların fikir ve görüşlerinden yararlanabilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi güvende hissetmiyorsanız, gidecek başka bir yer bulun. Kendinizi rahat hissetmediğiniz bir ortamda üretken olmayacaksınız. Ayrıca, bu durumda gergin olmak yerine rahatlarsanız, ortamdan çok daha fazla keyif alacaksınız.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelenteklifleri karşısında kafanızın karışmasını istemiyorsanız, partnerinizden yardım alabilirsiniz. Duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Bugün  planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamayı deneyin.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizle iletişim kurma ve etkileşim içine girme isteğinizde yoğun bir artış olabilir. Herhangi bir konuyu insanlarla uzun uzun konuşmak veya tartışmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Birçok meseleyi onlarla birlikte derinlemesine ele almanız da mümkündür.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek zorundaymışsınız gibi hissediyorsunuz. Bugünyerinizdeki bazı arkadaşlarınızla tartışmamaya özen gösterin. Her yerinizde pozitif enerji var ve etrafınızdaki insanları aydınlatıyorsunuz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sahiplenme duygunuz sizi olumsuz etkilerken sevdiğiniz kişi ile aranızda problemler oluşmasına sebep oluyor. Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz. Yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 21' 37"
Ay
Kova
22° 53' 45"
Merkür
Koç
17° 47' 15"
Venüs
Boğa
03° 27' 21"
Mars
Koç
01° 15' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 22"
Satürn
Balık
16° 44' 57"
Uranüs
Boğa
22° 27' 41"
Neptün
Balık
28° 58' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 15"
Lilith
Başak
23° 33' 32"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>