Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gereksiz Çıkışlarda Bulunabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün, verdiğiniz kadarını aldığınızdan emin olun. Bazen birini sevdiğinizde, ona olan inanılmaz sevginizi göstermek için sürekli vermek istiyorsunuz. Sizin için ihtiyacınız olan değerli enerjiyi harcamamaya çalışın. Ayrıca, bir insana ne veriyorsanız karşılığında da o kadar şey aldığınızdan emin olun

Bugünyerinde, stratejiden sorumlu kişi siz olmalısınız. Yalnız çalışıyorsanız kendi stratejiniz, veya başkalarıyla çalışıyorsanız takım stratejiniz için. Bugünden itibaren bir vizyon sahibi birisisiniz. Politikacıysanız, destekçilerinizi motive etmek için ilham verici bir konuşma yapabilirsiniz. Kim olursanız olun, konudan sapma eğiliminiz varsa endişelenmeyin. İnsanlar bugün size izin verecek!

Bugün patronunuzla bazı ilginç fikirleri paylaşmakta endişeli olabilirsiniz. Ne yazık ki, sizin ne söyleyeceğiniz onu pek ilgilendirmeyecek. Bu insanların önem vermediğinden değil, sadece o an kendi meselelerine odaklanıyorlar. Şirket bazı büyük değişiklikler geçirebilir ve bunların hepsini göremiyor olabilirsiniz. Sabırlı olun ve fikirlerinizi sunmak için daha uygun bir zamanı bekleyin.

İçgüdülerin mantığından daha güvenilir olabilir. Öyleyse içgüdülerini kullan. İyi bir modda olacaksın ve düşüncelerin berrak olacak. Duyguların sürekli dalgalanıyor. Başkalarıyla bu durumunu paylaşabilirsin. Bonkör, anaç yapın öne çıkacak. Psikolojik danışmanlık için biraz para yatırıp hayatına cevaplar aramak üzere içini döktürdüğün takdirde, daha güneş batmadan bir milyoner olup çıkabilirsin!Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizde bir şeyleri düzeltmekle ilgilenebilirsiniz. Mutfağınızda ya da banyonuzda bozuk bir cihaz varsa onu tamir etmek isteyebilirsiniz. Ya da bodrum veya çatı katını düzenlemek daha çok dikkatinizi çekebilir. Dağınıklığın bir kısmını temizlemek için çocuklarınızdan yardım alın. Ya da birkaç arkadaşa, evinize uğrayıp size yardım etmeleri durumunda, bira ısmarlamayı teklif edin!

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sizi rahatsız eden, kaygılandıran konularla ilgili harekete geçebilirsiniz. Sezgiler ve hisler, korku ve travma konuları ön planda olabilir. Finansal gündemler sonuçlanabilir.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hobilerinden gelir elde etmek için harekete geçiyorsun. Hobilerinden kazandıkların, gelecek için umutlarını yeşertebilir. Önümüzdeki günler için plan yapmış olsan da bugünlerde yaşadıkların planlarını değiştirmene sebep olabilir. Sinirlerinin bozulduğunu hissedebilir, çevrene gereksiz çıkışlarda bulunabilirsin.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani bir kararladeğişikliği yapabilirsiniz. Çevrenizin şaşkınlıkla karşıladığı bu durum, aslında sizin uzun süredir yaşadıklarınızın bir sonucu niteliği taşıyor. Daha fazla yıpranmamak ve hayalleriniz doğrultusunda hareket etmek için fırsatları değerlendirmeye devam etmelisiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı özenli davranmalısınız. Akşam saatleri sizin için daha rahat geçebilir.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bütçe, planlama ve finans konularında dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Maddi konularda kendinizi kısıtlanmış ya da şanssız hissedebilirsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Durumlar nihayet sizin lehinize dönüyor. Diğer insanlar olayları sizin gözlerinizden görüyor ve bu, sizin ve birlikte çalıştığınız insanların arasında çok daha büyük bir anlayış yaratmaya yardımcı oluyor. Sadece kendiniz olun ve bunun ödülleri gelecektir.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İyi bir dönemdesiniz. Sorunlarınızın kendi içinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınızbirliği rahatlamanıza neden olacak. Yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye başlamak için hazır hissetmiyorsunuz. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda arkadaşlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin. Duygularınızı sağlıklı bir şekilde işlemeyi öğrenmelisiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kararlarınızı verirken maddesel konumunuzu da gözden geçirmelisiniz. Satürn ve Güneş'in bulunduğu konum, isteklerinizdeki artışı körüklüyor. Özlemlerinizin karşılığını her zaman bulmanız mümkün değil. Başarınız artacak.

5 Mayıs 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 14' 50" R
Ay
Yay
12° 06' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 19"
Venüs
Koç
26° 58' 11"
Mars
Balık
27° 12' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 46"
Satürn
Balık
16° 16' 53"
Uranüs
Boğa
22° 09' 40"
Neptün
Balık
28° 48' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 23"
Lilith
Başak
22° 58' 30"
True Node
Koç
15° 30' 19"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>