Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Güçlüsün Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün çok yalnız mı hissediyorsunuz? Verecek çok fazla sevgisi olan tutkulu bir insansınız fakat şu anda,bunun için etrafınızda kimse olmayabilir. Ya bekarsanız ya da sevgiliniz sizden uzakta. O zaman bir tavsiye: alışverişe çıkın ve kendinizi güzelce şımartın. Sonra harika bir akşam yemeği için bir arkadaşınızla dışarı çıkın.

Bugün, özellikle ilişkilerinizin söz konusu olduğu durumlarda kesin yargılarda bulunmak için iyi bir gün değil. Bugünün atmosferinin birleşme ve uzlaşmayı vurguladığı doğrudur, ancak bu durumu lu an hayatınıza kanalize etmeye çalışmayın. Uzun vadeli kararlar vermeden önce dikkatlice ilerleyin. Eğer işte ya da kişisel yaşamınızda büyük bir “sonraki adımı” atmak üzereyseniz, bir gün daha kararınızı düşünmeye çalışın. Düşünceleriniz daha sonra netleşecek.

Şu anki gezegen haritası yeni bir dünya görüşünü benimseyeceğinizi söylüyor. Bu "Yeni Çağ" anlamına gelmiyor, daha doğrusu üzerinde düşündüğünüz fikirleriniz var. Yol gösterici insanlar tarafından verilen konferanslara katıldığınızı hayal edebilirsiniz. Elbette ki, cevapları araştırıyorsunuz fakat duyduğunuz her doğruyu da kabul etmeme konusunda dikkatli olun..

Bugün mentorlük rolünü üstlenebilirsin. Uzmanlığına danışılması gereken bir durum içerisinde olabilirsin. Bildiklerin konusunda her zaman güvenli hissetmiyor olsan da, bugün onlara inanmayı dene. Doğru kelimeler sana gelecektir. Sen doğuştan öğretmen özellikleri taşıyorsun ve öğrenme için tutkun adeta bulaşıcı. Kitlene rehberlik ve ilham sunmaktan çekinme. Spot ışıkları seni aydınlattıktan sonra gerisi kendiliğinden gelecektir.Bugün sıradışı bir arkadaş edinebilirsiniz. Gün içinde bir yabancıyla sohbet edebilirsiniz. Belki de bu insan farklı bir kültürel ya da etnik kökene sahip olabilir. Bazı net farklılıklara rağmen ikiniz özel bir bağ kurabilirsiniz. Bu arkadaşlığı bir adım daha ileri taşıyıp bu insanı daha yakından tanımaktan çekinmeyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün olayların üstesinden gelemeyebilirsiniz. Bu sebeple bugün tamamen kendinize odaklanmalısınız. Vücudunuz size ne diyor onu dinlemeye çalışın. Bu yöntem biraz tuhaf görünse de, genel halinizden biraz uzaklaşmanız için hakettiğiniz arayı size sağlayacak. Yepyeni duygular keşfedeceksiniz. Arada bir gülümsemeyi unutmayın!

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularla ilgili hızlı gelişmeler olabilir. Gün içinde planlarınızı hızlıca değiştirebilirsiniz. Ertelediğiniz işleri tamamlayıp, yarım kalan konuşmaları karara bağlayabilirsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde bulacağın eski eşyalar, sana geçmişe dair izleri anımsatabilir. Tekrar tekrar karşına gelen konularda çözüme ulaşıyorsun. Hayatında kazandığın tecrübeler daha güçlü şekilde yoluna devam etmeni sağlıyor. Ailesinden uzakta yaşayan bir Aslan burcuysan, görüntülü konuşma ile duyduğun özlemi gidermek isteyeceksin.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel sorunlar yaşamamak için spor yapmaya karar veriyorsunuz. Uzun zamandır ertelediğiniz aktivite size hem bedensel hem ruhsal olarak iyi gelecektir. Kısıtlama günlerinde hareketliliğe önem verdiğiniz kadar yeme-içme düzeninizi de kontrol altına alırsanız birçok sorunun davetiyesini de yırtmış olacaksınız.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif veren konulara ve aşk hayatınıza daha heyecanlı yaklaşabilirsiniz. Hayatın olumlu yönlerine açıksınız ve düşünmeden risk alabilirsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatın temposunda böyle durumlar normaldir, kendinize yüklenmeyin. Günü neşe, keyif ve size haz veren şeyleri yaparak geçirmeye çalışın.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı deneyimleri hiç yaşamamız olmayı diliyor olabilirsiniz. Ancak geçmişinizden pişmanlık duymak kadar acizce bir şey olamaz. Bugün olduğunuz kişinin üzerinde büyük etkisi olan anılarınızı, hatalarınızı ve güzel günlerinizi kucaklamayı öğrenmelisiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili açılımlara ihtiyacınız var. Fakat, düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme konusunda kararsızlık çekebilirsiniz. Toplumsal konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkaracaksınız. Kişisel egonuz oldukça yüksek. 

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerinizle ilgili bazı hareketlenmeler ve yoğunluk, günün ana konusunu teşkil edebilir. Bu duruma meydan veren şeylerin başında, ilişkilerde beklenmedik pürüzlerin çıkması ve bunların aşılması zorunluluğu gelebilir.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatın yorucu temposundan dolayı partnerinizi ihmal etmemeye çalışın. Bugün pahalı şeylere yatırım yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Yeme ve içme alışkanlıklarında bazı olumlu değişiklikler yapın.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. İnatçılığınız birçok sorunu beraberinde getiriyor. Sıra dışı kişiliğinizi birilerine anlatmak için zaman kaybediyorsunuz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 45' 38" R
Ay
Koç
13° 38' 52"
Merkür
Koç
20° 00' 41"
Venüs
Boğa
07° 46' 31"
Mars
Koç
03° 57' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 41"
Satürn
Balık
17° 02' 37"
Uranüs
Boğa
22° 39' 47"
Neptün
Balık
29° 04' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 54"
Lilith
Başak
23° 56' 52"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>