Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İletişimin Zayıflıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 40%

Kalbinizde biri var ve muhtemelen belirli bir ilişkinin sorumluluğunu üstlenmeniz gerektiğini hissediyorsunuz. Bu aşkın peşinden düşüncesizce ve aceleci bir şekilde koşmak yerine, daha fazla planlama yapmalısınız. Uzun vadeli bir bakış açısıyla durumu inceleyin ve ilişkinin şu anda nasıl ilerlediğine bakarak, istediğinizin bu olup olmadığına karar verin. Avantajlı bir duruma geçebilirsiniz.

Enerji seviyeleriniz biraz düşük olabilir. Vücudunuzun uyuşuk ve ağır olduğu hissine sahip olabilirsiniz. Kendinizi sıkıntılardan uzaklaştırmanın zamanı gelmiş olabilir. Spor salonuna gidin ve harika bir egzersiz yapın, o zaman kan vücudunuzda pompalanmaya başlayacak. Kalkıp hareket ederseniz kendini iyi hissedeceksiniz. Gün boyu kanepede patates gibi yatmayın. Yorgun hissediyorsanız, buyerinde çok hareketsiz olduğunuz içindir!

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Normalde enerji dolu bir insansın, ama bugün her zamankinden daha az canlı hissediyorsun. Kaygılanacak bir şey yok. Kişisel hayatın üzerine ve erkeklerle olan ilişkine dair biraz düşünmek için vakit ayırabilirsin. Ayrıca ele geçirme ve fethetme yollarına da kafa yor! Belki son zamanlarda motivasyonların değişmiş olabilir...Bugün çok fazla telefon alacaksınız. Bir yakınınız ya da komşunuz aniden uzak bir yere hatta ülke dışına taşınacağını söyleyebilir. Ya da sizden uzak yaşayan yakın bir arkadaşınız sizi ziyaret etmeye gelebilir. Hangisi olursa olsun (ikisi de mümkün) yoğun bir gün geçireceksiniz, aldığınız haberlerle hatta bazı yakışıksız dedikodularla dolu bir gün olacak. Duyduğunuz her şeye inanmayın, önce gerçekleri kontrol edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıradışı bir arkadaş edinebilirsiniz. Gün içinde bir yabancıyla sohbet edebilirsiniz. Belki de bu insan farklı bir kültürel ya da etnik kökene sahip olabilir. Bazı net farklılıklara rağmen ikiniz özel bir bağ kurabilirsiniz. Bu arkadaşlığı bir adım daha ileri taşıyıp bu insanı daha yakından tanımaktan çekinmeyin!

9 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yapılacak işlerle ve sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. Bakış açınızı değiştirmeniz gereken durumlar olabilir. İnsanlarla iletişiminizde bazı anlaşmazlıklar doğabilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde olmak çevrenle olan iletişimini zayıflatmış benziyor. Eski samimiyeti tekrar yakalamak için bugün adımlar atabilirsin. Aşk gezegeni Venüs’ün hava burcundaki hareketi bugün başlıyor. Yalnız bir Aslan burcuysan, beklemediğin bir kişiden gelecek aşk itirafı ile karşılaşabilirsin.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize karşı öfkeli bir tutumunuz olabilir. Düzenlenmesi gereken konularda davranışlarınızda abartıya kaçmanız sorunu daha da büyütüyor. Öfkenize yenilmeden önce yaşanan bu durumda sizin payınızın ne olduğunu düşünmelisiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha istekli ve yenilikçi hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Uzaklarla ilgili konular, eğitsel uğraşlar dikkatinizi çekebilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınıza çıkarcı yaklaşmak yerine gerçek duygularınızı ortaya koymanızda fayda var. Partnerinizi pişman etmek yerine hataları konuşun.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün sizin için çok olumlu bir şekilde başlıyor. Düşündüğünüzden daha fazla kontrole sahipsiniz. Düşündüğünüzden daha fazla güce sahipsiniz. Başkaları sizinle çalışmaktan mutlu ve genel olarak çevrenizdeki ortam herkes için sağlıklı.

9 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu bir beraberlik sergiliyor olabilirsiniz. Şüpheci ve baskıcı yönleriniz nüksettiği zaman, gereksiz tartışmalar çıkarıyor ve çevrenizde olumsuzluk davranışlar sergiliyorsunuz. Onlar, özveri bekliyor.

9 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında düşlerinizdeki gibi bir ilişkiye girebilirsiniz. İş hayatınızda her şey yolunda gidiyor fakat geleceğiniz için para biriktirmeye başlamalısınız. Karşınıza çıkan tüm zorluklara rağmen güçlü bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aktif bir şekilde kullandığınız zihinsel yeteneğinizle, hedefleriniz yolunda karşınıza çıkan engelleri aşacaksınız. Birlikte çalıştığınız insanlardan disiplin doğrultusunda taleplerinizin olması, onlarda tepki yaratabilir. Daha dikkatli olun.

9 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 59" R
Ay
Koç
12° 13' 07"
Merkür
Koç
19° 56' 21"
Venüs
Boğa
07° 39' 20"
Mars
Koç
03° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 19"
Satürn
Balık
17° 02' 08"
Uranüs
Boğa
22° 39' 27"
Neptün
Balık
29° 03' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 35"
Lilith
Başak
23° 56' 13"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>