Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Harcamalarını Hesaplıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 80%

Evli ya da nişanlı değilseniz, şu an sevgilinizin sizden kaçtığını görebilirsiniz. Ancak, bu sadece sizin hayal gücünüzün ürünü. İlişkilerde her zaman iniş çıkışlar yaşanır, bu yüzden endişelenmeyin. Yanlış bir şey olup olmadığına dair ciddi şüpheleriniz varsa, bunu sevgilinizle konuşun.

Bugün anlamsız tartışmalara katılmamaya çalışmalısınız. Yorgun veya rahatsız hissedebilirsiniz. Bunların acısını sevgilinizden çıkarmayın! Bu negatif enerjiyi farklı bir şekilde serbest bırakmaya çalışın. İşten sonra biraz egzersiz yapmak için kendinize zaman ayırın. Spor salonuna doğru bir gezinin tadını çıkarabilirsiniz. Ya da uzun, tempolu bir yürüyüşe çıkarsanız iyi hissedebilirsiniz. Eve geldiğinizde kafanız daha net olacak.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Beklemek konusunda iyisin ama hiçbir hedefin olmadan umutsuzca beklemek de olmaz! Eyleme geçmeden önce bir plan ya da stratejinin aklına gelmesini bekliyorsun. Bugün, planlarının meyve vermeye başlarken, yığdığın bütün o bastırılmış enerjiyi bırakacaksın; ve beklediğin olaya veya nesneye ulaşacaksın.Uzun zamandır beklediğiniz bazı mektuplar, çekler veya telefon görüşmeleri bugün size ulaşmakta gecikebilir. Gecikmeler kontrolünüzün dışında gerçekleştiği için, sinirlenmenizin hiçbir alemi yok. Yapılması gereken en iyi şey, yapacak başka bir şey bulmak ve beklediğin şeyin gerçekleşmesine izin vermek. Kaybolmadılar - gelecekler! Dayanın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biriyle barışmaya karar verebilirsiniz. Belki de bir arkadaşınızla geçinemiyorsunuz. Ya da belki de aile üyelerinden biriyle tartıştınız. Eski meselelerin ilişkilerinizi zedelemesine izin vermeyin. Bugün zeytin dalı uzatmaya daha yatkınsınız. Olumlu bir iletişim kurmaya odaklanın. Yanlışınız varsa bunu kabul edin. Geçmişe bir sünger çekin ve yeniden başlayın.

10 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ve arkadaşlık ilişkileri ön planda olabilir. Bu alanlarda eski bir konu, eski bir gündem, belirsiz bir durum kapanışa gidebilir. İlişkilerde yeni dengeler kurulabilir. Alınganlık ve hassasiyetlere dikkat etmeli.

10 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne erken başlamak istemiyorsun. Maddi açıdan bazı sıkıntılar yaşandığın bir dönem geçiriyorsun. Ailen ile iletişime geçerek bu sıkıntıların için destek talebinde bulunabilirsin. Kafanın karışık olduğu bu günlerde sevgilini ihmal etmemeyi de es geçmiyorsun. Onun sevdiği şeyleri yapmak üzere plan hazırlığındasın.

10 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız bir zaman geçiriyorsanız eğer duygularını sizlere açıklamak isteyen bir kişi ile iletişim kurabilirsiniz. Sevgiye verdiğiniz değer şans vermenizi sağlayabilir. Sadece bir ilişki içinde olma fikrini hiçbir zaman benimsemediğiniz için yalnızlığınızla da gurur duyuyorsunuz.

10 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iddialı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı olabileceğiniz uğraşlara daha çok zaman ayırabilirsiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda atacağınız adımlar hususunda da başarılı olacaksınız. Para biriktirmeye başlamak ya da istikrar gerektiren bir karar almak için uygun bir gün.

10 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla ön plana çıkarken, aileniz, kurumlar ve çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bugün, hayatınızdaki erkeklerle güç mücadelesine girmemeye ve ev alım satımı gibi bir işiniz varsa ertelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

10 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz ve arkadaşlarınız şu anda çok farklı enerji seviyelerine sahip olabilirsiniz, ancak hepiniz birbirinizi o kadar iyi tanıyorsunuz ki bu bir sorun olmamalı. Bir kişi yavaşladığında, diğerleri ona ayak uydurmalıdır.

10 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacak. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışması, geçici aşkları da gündeme getirebilir. Dostluklarınız  pekişiyor. 

10 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkiler açısından çalkantılı gündeminiz devam ediyor. Karşınızdaki kişiyle uyum ve denge en önemli önceliğiniz olabilir. Ortak işlere daha yatkın olabilirsiniz. Toparlamanız gereken konular olabilir.

10 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aradığınız partner adayını bulamadığınız için umutsuzluğa kapılmayın. İş yerinizdeki herkese sahip olduğunuz becerileri gösterin. Çevrenizdeki insanlara karşı daha nazik ve cömert olmaya çalışın. 

10 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsin dikkatini çekmek için boşuna uğraşmayın. O sizi çoktan fark etti ve sizin adım atmanızı bekliyor. İşle ilgili planlarınızın başarısızlığa uğraması sizi hayal kırıklığına uğratmasın. Başka hedeflere yönelin! Belki de sizin gibi düşünen biri ile tanışabilirsiniz. Heyecanlanmayın, sadece sabırlı olun. Önümüzdeki günler sizi müjdeli haberler bekliyor. Ani ve gereksiz harcamalardan kaçınmanız iyi olur. Hastalıktan yeni kalktınız, ama yine kendinizi sakınmıyorsunuz.

10 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 20' 22" R
Ay
Başak
15° 49' 56"
Merkür
Koç
17° 16' 44"
Venüs
Koç
18° 13' 42"
Mars
Balık
21° 43' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 43"
Satürn
Balık
15° 36' 28"
Uranüs
Boğa
21° 45' 57"
Neptün
Balık
28° 34' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 47"
Lilith
Başak
22° 11' 18"
True Node
Koç
15° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>