Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günü Kurtarıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk hayatınız şu anda bir duygu fırtınası ile sallanıyor olabilir. Aşırı öfkeliyken bir anda aşırı mutlu olabilirsiniz. Kısacası, ruh haliniz pinpon topu gibi bir duygudan diğerine atlıyor! Önümüzdeki gün, duygularınızı kontrol atlında tutmanız gerek!

Bugün, birisi üzerinde bir etki yaratmaya hevesli hissedebilirsiniz. İş yerinizde, özellikle çekici olan biri var mı? Sadece dikkatini çekmek için bile özel kolonya / parfüm veya en iyi kıyafetlerinizi giyebilirsiniz! Bu konuda başarılı olmalısınız. Çevrenizdeki diğer kişiler üzerinizde özel bir ışıma olduğunu fark edecekler, bu yüzden avantajınızı kullanın! Arkadaş edinmek ve insanları etkilemek için harika bir gün.

Bugün yaptığınız bir yatırımla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Borsaya para koyduysanız veya karşılıklı sermayeye yatırım yaptıysanız, bugün bunun bazı olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Ya da beklediğiniz bir kredi, bugün kabul alabilir. Fakat kesin olan şu ki; gün sonuna kadar kesinlikle önemli bir parasal mevzu hakkında güzel haberler alacaksınız.

Yerinden kalkıp hareketli bir şeyler yapma isteği içinde olacaksın. Çocukların varsa onları bir spor dalı öğretebilirsin – ya da onlar sana şakalar vs. öğretebilir... Alternatif olarak, arkadaş grubunla bir araya gelebilirsin ve birlikte spor yapabilirsiniz. Göksel açılar sayesinde, hem bedenin hem zihnin harika bir formda!Bugün yazmak ve konuşmak konularını içeren görevlerin hakkında içinde iyi hisler barındırıyor olmalısın. Eğer bir teklif sunacak ya da rapor yazacaksan, kendini daha ikna edici ve açık bir biçimde ifade etmelisin. Eğer önemli bir mevzuda tartışacaksan güzel konuşma yeteneğin ve yaratıcılığın seni anlamaları konusunda yardımcı olacak. Hepsinden öte, merküryen yeteneklerini kullanmaktan keyif alacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün, seni son damlasına kadar tatmin edecek! Birkaç hafta önce, hatırlarsın, temel ilgi alanın konusunda oldukça girişkendin. Tanınırlık kazandığına dair hiç şüphe yok. Başarı kayıtlarıyla desteklenmiş, yeni çabaların çok daha rahat olacak. Bugün bütün maceralar için şanslı bir gün olduğundan, iki kez düşünme. Bir fırsat yakaladığını düşünüyosan hemen değerlendir!

7 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı ve kariyerle ilgili önemli görüşmeler, önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. İleriye yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Yaşamınızda bitiş ve başlangıçlar zamanı.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne enerjik bir şekilde başlayacaksın ve her ne olursa olsun bu enerjinin düşmesini istemiyorsun. Çalışma ortamında yanlış anlaşılmalar sonucu tartışmalar meydana gelebilir.  İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, partnerin ile zaman geçirmek sana iyi gelecek. Akşamını yapmayı sevdiğin aktivitelere ayırarak, günü kurtarıyorsun.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz iletişiminizi eleştirebilir. Geçmiş konularda tekrar üzerinize gelebilirler. Hatalısınız ve acısını çıkarmak isteyenlere seviyelerini korumalarını gerektirdiklerini hatırlatmalısınız.

7 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Babanızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Aile geçmişinizle ilgili olaylar duygusal yoğunluk yaratabilir. Konuşmalar mücadele duygusunu ön plana çıkarabilir. İletişim kurmakta zorlandığınız zamanlarda sakin kalmakta fayda var. Akşam saatlerinde ihtiyaç duyduğunuz iç sesinize kavuşmuş olacaksınız. Akışta kalmaya özen gösterin.

7 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu hayatınızda kritik bir noktadır. Artık özellikleya da finans konusunda, sizin için gerçekten neyin işe yaradığını karar vermelisiniz. Hayatında krizler sizin planlarınızın uygunsuzluğunu yansıtmaktadır. Hedeflerinizi çevrenize göre ayarlayın.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

7 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bilgi paylaşırken çok dikkatli olun, özellikle kişisel nitelikteyse. Konuşmanın güvenli olup olmadığını kontrol etmek için en doğru günlerden biri.

7 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mal varlığınızı arttıracak köklü ve radikal isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız. 

7 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize karşı son derece anlayışlısınız. Yeni birarayışındaysanız, çok şanslı bir gününüzde olacaksınız ve harika haberler alacaksınız. Hissettiğiniz duyguları, karşınızdaki kişiye açık bir şekilde söylemekten çekinmeyin.

7 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son derece dikkatli ve kararlı olacağınız bir gün. Kendinize olan güveniniz yükseliyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Birlikte dost davetlerine katılabilir, eğlence yerlerine gidebilirsiniz. Ofiste hiç akla gelmeyen aksaklıkların olması sizi gergin bir yapıya sokacağı gibi yaratıcılığınızı da köreltebilir. Parasal konulara yönelik istekleriniz artıyor. Uzun süredir planladığınız alışverişi bugün gerçekleştirebilirsiniz. Hastalığınızı görmezlikten gelmeyin.

7 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 37' 23"
Ay
Kova
26° 43' 43"
Merkür
Koç
17° 55' 50"
Venüs
Boğa
03° 47' 22"
Mars
Koç
01° 28' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 10"
Satürn
Balık
16° 46' 20"
Uranüs
Boğa
22° 28' 37"
Neptün
Balık
28° 58' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 09"
Lilith
Başak
23° 35' 20"
True Node
Koç
15° 21' 07"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>