Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Meziyetlerini Koz Gibi Görüyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 10%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün çok romantik bir gün, sevgilinizle bir araya gelmeyi düşünebilirsiniz. Özel bir şeyler planlayın ve bu geceyi hatırlamanmaya değer bir gece yapın. Biraz mum, ve samimi bir atmosfer yaratacak şeyler alın. Bu gece kalbinizi ona açmalı ve sevginizi açıkça göstermelisiniz. Sevgilinizin bu büyük jeste verdiği tepki çok hoşunuza gidecek!

Size ne kadar da enerji veren bir gün! Her türlü yeni şeyi denemenin zamanı geldi. Gerçekten önemsediğiniz şeyleri yapma zamanı! Bir fikrin o işe olan ilginizi gerçekten arttırması mümkündür. Bu fikri gerçeğe dönüştürmek için her şeyinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Nereye gittiğinizi gerçekten bilmiyormuş gibi hissedebilirsiniz, ancak bu periyodun üretken atmosferine güvenebilirsiniz.

Bir uçak seyehati mi düşünüyorsunuz? Bu tarz düzenlemeler yapmak ve seyehatler için hiç de uygun bir zaman değil. Rezervasyonunuz gözden kaçabilir, uçuşunuzla ilgili çok fazla gecikmeler olabilir, valiziniz kaybolabilir. Eğer bugün yolculuk yapmanız gerekiyorsa, yanınıza bir sürü okuma materyali alın ve onay numaralarını aldığınızdan emin olun. En azından bu şekilde hazırlıklı olursunuz!

Senin için güzel bir gün olacak. Aile yaşamında, çocukların torunların, kardeşlerin... sana bol enerji verecek. Onlarla ilgilenmek bugün sana düşüyor! Şimdi ailenle ilgili çeşitli planlamaları yapmak sende! Bu görevin seni zorlayacağını söyleyemeyiz. Hiç organizatör olmayı düşündün mü?Başkalarından hediye almaya açık olun. Bazen diğerlerine yardım etmekle o kadar meşgulsünüz ki insanların size yardım etmesine izin vermiyorsunuz. Bir arkadaşınız size öğle yemeği ısmarlamak isteyebilir. Bırakın yapsın! Ya da eşiniz size küçük bir hediye verebilir. Kısık sesle: 'Bana bunu almana gerek yoktu.' demeyin hemen. Onun yerine, gülümseyin ve teşekkür edin. Bırakın bir sefer de diğer insanlar size özel bir şeyler sunsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün entelektüel ve ifade etme yetenekleriniz gezegen etkileri nedeniyle daha güçlü olabilir. Örneğin; bir süredir aklınızda olan bir projeyi muhtemel birarkadaşına sunmak üzere düşüncelerinizi düzenlemek, ticaretle uğraşmak ya da yazmak için mükemmel bir zaman olacak. Özel hayatınıza gelince, son günlerde meydana gelen olayları ve bunların kısmen yanlış anlaşılmış belli yönlerini gözden geçirmeniz için fena bir gün sayılmaz...

4 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda hızlı kararlar alabilirsiniz. Harcamalar, satın alımlar ve kazançlar gündeminizde olabilir. İlişkiler ve aşk hayatında ise uzun vadeli etkiler bırakacak değişimler başlıyor.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusunda bir takım çıkmazda olduğunu düşünen bir Aslan burcuysan, kendine güvenmeye başlıyorsun. Sahip olduğun meziyetlerini koz olarak kullanmak isteyebilirsin. Ailende bir takım sorunlar yaşıyorsun. Yapıcı olmakta zorlansa da karşı tarafın attığı adıma olgun bir şekilde cevap verebilirsin.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değerinizi sorgulamayı bırakmalısınız. Kimseden onay almanıza gerek yok. Kendinize güvenmelisiniz. Kararlı olun ve ilerleyin. Birilerinin manipülatör davranışları sizleri sorgulamaya götürmemelidir.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Çalışmalarınızda başkalarından destek alabilirsiniz. Parasal birikimleriniz hakkında karar vermek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Öğlen saatlerinde paylaşım içinde olmaktan keyif alacağınız kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Heyecan duyacağınız biriyle tanışabilirsiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şimdi size daha çok disiplin ve yapılanma gerekiyor. Gerçekten neyin önemli olduğuna karar verin ve onu sağlamak için çalışın. Sorumluluklarınız artıyor. Bilinçli olarak gerekli değişiklikler yapıyorsunuz, kontrölünüz altına alsanız daha az değişiklik yapmak zorunda kalacaksınız. Bu dönem bir dönüm noktasıdır. Hayatınızı düzene sokun.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün herhangi bir yasal belgeyi imzalamak için kaleminizi elinize almadan önce, her şeye çok yakından bakın. Acele etmeyin ve acelenin büyük bir israfa yol açabileceğini unutmayın. Bugünkü eylemlerinizin uzun vadeli etkileri olabilir.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçli karar vermek için beklemeyi tercih ediyorsunuz. Öz değeri olan duygulardan yana olmanız çoğu kez yanlış anlaşılmanıza neden oluyor. Girişimci yönlerinizi ortaya koyabilecek çalışmalar içinde bulunmayı arzuluyorsunuz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli. Duygusal bağlamda da pırıltılı günlerin başlangıcı.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş ve para konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İmkanlarınızı artırmak, sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek üzerinde durabilirsiniz. Harcamalarda bütçenizi kontrol altında tutmayı unutmayın.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok duygusal olduğunuz bir gündesiniz. Mümkün olduğu kadar insanlardan uzak durmaya çalışın. Aksi takdirde ciddi duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz. Evinizde olmasa bile tek başınıza bir şeyler yapmak sizin için daha iyi olacaktır. Eski kitaplarla yeniden arkadaşlık kurmak sizin için güzel olabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda ufak bir fikir çatışması yaşanabilir. Soğukkanlı olmaya çalışın. Maddi anlamda verimli bir dönemdesiniz. Gelirlerinizde bir artış var.

4 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 40' 37"
Ay
Kova
27° 31' 01"
Merkür
Koç
17° 57' 38"
Venüs
Boğa
03° 51' 28"
Mars
Koç
01° 30' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 57"
Satürn
Balık
16° 46' 38"
Uranüs
Boğa
22° 28' 48"
Neptün
Balık
28° 58' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 21"
Lilith
Başak
23° 35' 42"
True Node
Koç
15° 21' 11"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>