Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Eğitimine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2021, Salı

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün iyi haberler alabilirsiniz. Belki de beklenmedik bir fırsatla ilgili ailenizden bir telefon gelebilir. Ya da sevgiliniz, ilişkinizde büyük bir değişiklik yapmayı önerebilir. Bu değişiklikleri sizin için bir tehlikeli olarak görmeyin. Güçlü enerjiler şu anda sizi koruyor ve başarılı olmanıza yardımcı oluyor.

Belli bir durum hakkında düşünme şeklinizi değiştirmeye çalışan kuvvetli bir güç olabilir. Gerçeklerin nereden geldiğinin bilincinde olun. Birisi size sadece gizli bilgileri veriyor olabilir, böylece genel planlarına uygun bir şekilde hareket edeceksiniz. Diğerleri sizin için en iyi şeyi aramıyor olabilir, bu nedenle bunu yapanın siz olması önemlidir. İşin kendinize ait olan kısmını sorgulamadan körlemesine atlamayın.

Son zamanlarda sizi meşgul eden para konusundaki endişelerinizin asılsız olduğunu anladınız. Bu size gerçekten bir rahatlatmış olmalı. fakat ilk bakışta bunu anlamak zor olabiliyor. Beyniniz hala bunu kabullenme aşamasında. İstediğiniz zaman istediğiniz kadar yazışmalarınızın ve banka hesaplarınızın üstünden geçin. Cevap yine aynı olacak: Her şey göründüğünden çok daha iyi gidiyor.

Hassas ve duyarlı olduğun günlerden biri daha. Aslan oldukça ketum bir burçtur. Karmaşık ve zorlayıcı duygular yaşadığında bile bunları kendine saklamayı tercih edersin. Meditasyon yapmak isteyebileceğin bir gün. Ya da doğaya çıkıp bir yürüyüş yapabilirsin. Seni hissettirecek şeyler yap. Stresli olayların içinden biraz da olsa sıyrılabilirsen, çok daha iyi hissedeceksin.Sizi hararetli bir biçimde haksız olduğunuza ikna etmeye çalışanlar olabilir. Biriyle belli bir konuda hemfikir olmadığınız için kendinizi aşağı görme tuzağına düşmeyin. Bugün yaratıcı yönünüze odaklanırsanız sanatsal yeteneğinizi ve entelektüel zekanızı birleştirerek yolunuzdaki tüm engelleri patlatacak bir dinamit oluşturabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarından hediye almaya açık olun. Bazen diğerlerine yardım etmekle o kadar meşgulsünüz ki insanların size yardım etmesine izin vermiyorsunuz. Bir arkadaşınız size öğle yemeği ısmarlamak isteyebilir. Bırakın yapsın! Ya da eşiniz size küçük bir hediye verebilir. Kısık sesle: 'Bana bunu almana gerek yoktu.' demeyin hemen. Onun yerine, gülümseyin ve teşekkür edin. Bırakın bir sefer de diğer insanlar size özel bir şeyler sunsun.

5 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim eksikliği ilişkilerde uzlaşma sorunlarına neden olabilir. Kendinizi daha iyi ifade etme, karşınızdakilere tam anlamıyla kulak verme zamanı. Gün içinde planlarınızda değişiklikler olabilir.

5 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir iletişim trafiği seni bekliyor. Eğitimine çeşitli sebeplerden dolayı ara vermiş bir Aslan burcuysan, devam etmek için yeni adımlar atacaksın. Yakın arkadaşının tavsiyelerini dinlemeyi tercih edebilirsin. Sağlığının üzerine daha çok titremen gerektiğini fark edebilirsin.

5 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içinde yaşanan bazı tatsız olayları kapatmak için bir adım geri çekilmek isteyebilirsiniz. Özverinizle ilişkilerinizi iyileştirmeniz mümkün.  

5 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Genel olarak iyimser bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Öğrenmeye açıksınız. Yanlış anlaşılmalardan doğan bazı gerilimler yaşanabilir. Sakinliğinizi korumanızda fayda var. Ticari konularla ilgili yapacağınız yazışmalara özen göstermelisiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili konular gündeminize gelirken, iletişimin bol olduğu hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İddialı bir konuşma ve kendinizi ifade etme şekliniz olabilir.

5 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

5 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok açık konuşamazsınız ama bu sizin hatanız değil. Sadece iletişim tarzınızı günün tuhaf enerjisine göre ayarlamakta zorlanıyorsunuz, bu yüzden rahatlayın ve başkalarının konuşmasına izin verin.

5 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınız sabit olduğu zaman çevrenizle ilgili olaylara çekimser davranıyorsunuz. Yollarla ilgili kazançlar gündeme gelebilir. Kuşkucu yönlerinizi törpülemelisiniz, çevrenize dikkatlice şans vermenin tam zamanı.

5 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

5 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girebilmek istiyorsanız, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeye başlamalısınız. Finansal olarak rahatlayacağınız günler çok yakında gelecek. İyimserliğiniz ve motivasyonunuz yüksek olacak.

5 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize mesafeli davranmanız aranızın açılmasına neden olabilir. Öncelikle iyi iletişim kurmaya çalışın. İş yerinde projelerinizi geliştirmek için elinize fırsat geçebilir. Önünüze konan programları kabul ederseniz gerçekten çok farklı fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bugün sizin için her şey harika gidiyor. Hiç ummadığınız bir şekilde gelirleriniz artabilir. Geçmişte yaptığınız yatırımlarınız değerlenecek. Metabolizma hızınız bu aralar yavaş, kilo problemi yaşamanız olası.

5 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 16' 46"
Ay
Kova
21° 43' 13"
Merkür
Koç
17° 44' 41"
Venüs
Boğa
03° 21' 11"
Mars
Koç
01° 11' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 12"
Satürn
Balık
16° 44' 31"
Uranüs
Boğa
22° 27' 23"
Neptün
Balık
28° 57' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 58"
Lilith
Başak
23° 32' 59"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>