Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dikkatin Dağılıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 80%

Kalbinizi açın ve çevrenizdeki insanlara yani, sizi seven ve destek verenlere teşekkür edin. Bugün çok fazla eleştiri ve yargılama yapabilirsiniz. Şu an, bu tavrı bir kenara koyup şükretme zamanı. Kendinizi ve başkalarını, sizi çevreleyen sıkı çalışma, özveri ve sevgiyi yansıtan ödüllere boğun. Bugün kutlama ve coşku günü, bu yüzden sevginizi daha fazla ifade edin.

Yeni bir anlaşma yapabilir ve bir sınava girebilirsiniz veya bugün yeni bir şeyler söz konusu olabilir. Bütün olarak bakıldığında, bugün çok şey vaat ediyor. Hasat aşamasının başlamasıyla beraber, son üç hafta içindeki tüm kariyer girişimleriniz meyvelerini vermeye başlayacak. Son olarak, başarınızın temellerini güçlendirebilirsiniz.

Şimdiye kadar hayatınızda yansıttığınız gibi, onları o an fark etmeseniz de sizi oldukça etkileyen belli başlı insanlar olduğu aşikar. Olayları analiz etmede çok iyisiniz ve çocukluğunuz ve gençliğinizdeki belli olayları düşündükçe Hayatınızı değiştirmenize neden olan çok önemli anları belirleyebilirsiniz. Bu sessiz nostaljik günün tadını çıkarın.

Düşüncelerin çılgın ve saldırgan olabilir; ama her şeyin kısa süre içinde yerli yerine oturacağını göreceksin. Zihnin çok daha berrak olacak; fakat yine de duygularının başına bela açtığına tanık olabilirsin. Hedeflerin konusunda sabırlı ol. Sırf yapılacaklar listen dolup taşıyor diye hepsini bir güne sığdırmak zorunda değilsin.Biriyle barışmaya karar verebilirsiniz. Belki de bir arkadaşınızla geçinemiyorsunuz. Ya da belki de aile üyelerinden biriyle tartıştınız. Eski meselelerin ilişkilerinizi zedelemesine izin vermeyin. Bugün zeytin dalı uzatmaya daha yatkınsınız. Olumlu bir iletişim kurmaya odaklanın. Yanlışınız varsa bunu kabul edin. Geçmişe bir sünger çekin ve yeniden başlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınıza ufak hayvanlar dahil olabilir. Bizzat bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz ya da bir arkadaşınızın kedisi ya da köpeği yavrulayabilir. Bir hayvanat bahçesini ziyaret edip bebek aslanları ya da maymunları izleyip keyif alma ihtimaliniz de var. Hayvanların hislerine ortak olmak sizi şaşırtmasın. Bugün oldukça eğlenceli bir gün olacak.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatlerinde enerjiniz değişken ve dağınık olabilir. Net bir duygu, net bir düşünce içerisinde olabilir; daha net tavırlar sergileyebilirsiniz. Gün batımı ve akşam saatleri sevdiklerinizle keyifli paylaşımlar içinde olma zamanı.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerine kardeşlerinle tartışarak başlayabilirsin. Üzerindeki nedenini bilmediğin dalgınlığın sebebi, bugünün çift ruhlu olmasından kaynaklanıyor. Konsantrasyon eksikliği gün içerisinde hatalar yapmana sebep olabilir. Gerginliğini istemeden başkalarına yansıtarak kalp kırabilirsin. Daha yapıcı olmaya gayret etmelisin.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öfkeli olabileceğiniz bir gün olabilir. Çevrenize, ailenize agresif hareketler sergilememeye odaklanmalısınız. Sorunlarınızı karşınızdaki kişilerden çıkarma isteğiniz sizleri yalnızlaştırabilir. Sevginizi kendi elinizle itmeyin.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararsız kaldığınız ya da yardıma ihtiyacınız olan konularda insanlara danışmaktan çekinmeyin. Verdiğiniz bazı aşırı tepkilerden dolayı sonrasında pişman olabilirsiniz

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz önemli bir işin tam ortasındayken teknoloji sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Tüm önemli dosyalarınızı yedeklendiğinizden emin olun.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son günlerde duygusal gerilimlere neden olacak olayları ortadan kaldırmalısınız. Kısa bir tatil yaparak enerjinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinize fırsat yaratmalısınız. Duygularınızla ilgili  yoğunluğunuza, ‘dur’ diyemiyorsunuz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun arayışlar sonucunda kendinize uygun bir partner adayı buldunuz. İş hayatınız hakkında bazı değişiklikler yapmak isteyeceksiniz. Gergin ortamlardan uzaklaşmaya çalışın ve rahatlatıcı aktivitelere yönelin.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz boşsa aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bir partneriniz varsa onunla ileriye dönük yapacağınız konuşmalar ikinizin de moralini yükseltecek. Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Parasal konulara yönelik harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Hesapta olmayan ödemeler ve harcama gerektiren konular çıkabilir.

9 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 14' 45"
Ay
Kova
21° 13' 52"
Merkür
Koç
17° 43' 37"
Venüs
Boğa
03° 18' 37"
Mars
Koç
01° 10' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 43"
Satürn
Balık
16° 44' 20"
Uranüs
Boğa
22° 27' 16"
Neptün
Balık
28° 57' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 51"
Lilith
Başak
23° 32' 45"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>