Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Önünü Daha İyi Görüyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün biri sizi çok etkilemiş olabilir. Sevdiğiniz bir kişi sizinle özel bir şey paylaşabilir. O kişiye karşı eşsiz bir yakınlık hissi hissedebilir, ruh eşiniz olduğunu anlayabilirsiniz. Ruh eşleri bize bir şeyler öğretmek ve bize ilham vermek için hayatımıza gelirler. Bizi daha derinden bakmaya teşvik ederler. Ruhsal yönünüz artabilir, bu yüzden eğer isterseniz zamanınızı meditasyon yaparak veya dua ederek geçirebilirsiniz.

Bugün fiziksel olmak için harika bir gün. Eğer normalde bütün gün ofiste sıkışıp kalıyorsanız, biraz egzersiz yapmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Güzel bir egzersiz için spor salonuna gitmekten keyif alacaksınız. Ya da akşam uzun, tempolu bir yürüyüşe çıkarak keyiflenebilirsiniz. Vücudunuzla bağ kurmak ve onun mesajlarını dinlemek için kendinize zaman ayırın. Ofisten çıkamayacak olursanız, basit yoga hareketlerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Bugün özellikle yaratıcı ve sanatsal hissedebilirsiniz. Yaratıcı becerilerinizi kullanarak biraz para kazanma fırsat yakalayabilirsiniz bu sizi heyecanlandırabilir. Bugün ne yapmaya karar verirseniz verin, hızlıca ve güzel bir şekilde yapabilirsiniz ve etrafınızdakiler de mutlu olacak gibi görünüyor. Eğer bir kredi başvurusu yapmanız gerekiyorsa, o gün bugün. Fakat, biraz gecikme yaşayabilirsiniz.

Biraz fazla hassas ve gerginsin. Gezegenler seni huzursuzluğa sürüklüyor. Pozitif davranışlar benimsemek için ne gerekiyorsa yap. Meditasyon sana iyi gelebilir. Uzun bir yürüyüşe de çıkabilirsin. Modunu yükseltecek şeylerle ve insanlarla kendini çevrele. Ayrıca ilham verici müzikler de seni kendine getirebilir.Ne olursa olsun, tek bir felsefeye ve bakış açısına bağlı kalmanın şimdi sırası değil.Hangi yoldan gitmek gerektiğine karar veremiyor olman sebebiyle rahatsız hissedebilirsin, fakat bu sorgulamalar sana iyi gelecektir. Elindeki fenerle olayı araştırmaya devam et bakalım, ancak bu şekilde tekrar sağlam bir umut kazanabilirsin! Sadece senin için ısmarlanmış, hepsinden güzel bir umut olacak bu!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birine felsefi tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Derin düşüncelerin insanısınız ve bazen başkalarının göremediği örüntülerin farkına varabiliyorsunuz. Bir arkadaşınız bir zorlukla baş etmeye çalışıyor olabilir ve siz de ona durumla ilgili faydalı görüşler bildirebilirsiniz. Bu durumun sizin hayatınızdaki bir dönemle benzer özellikler gösteriyor olabilir. Yardımı dokunacağını düşündüğünüz kişisel deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birkaç kişi bugün bir dizi projeyle görüşmeye gelebilir. Bazıları güvenilir gibi görünebilir, bazıları olmayabilir. Ancak bugün, içgüdüleriniz son derece uyumludur ve gerçekten tanımadığınız insanları boyutlandırmada normalden daha iyi olacaksınız. Bu yetenekten en iyi şekilde yararlanın ve mantığın önüne geçmesine izin vermeyin. Kalbininizin sesini dinleyin.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinde bulunduğun ve çıkmakta zorlanacağını düşündüğün durumlar varsa, bu sorunları ardında bırakmak için net kararlar almak isteyebilirsin. Ailesinden ayrı yaşayan bir Aslan burcuysan, yakın bir akrabanızı sağlık durumu ailenle bir araya gelmeni sağlıyor. Hizmet sektöründe çalışan bir Aslan burcuysan, sakinliğini korumadığın müddetçe bir müşteri ile sorun yaşayabilirsin. İplerin kopma noktasına gelmemesi için soğukkanlılığını korumalısın. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, bugün hayatının aşkını bulacağın bir gün olabilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden olgun profildeki kişilerin size gösterdikleri yeni yöntemler belki sizleri bugün biraz düşündürebilir. Onları dinlemek ve yollarından gitmek size iyi gelecektir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayacağınız zamanlar var. Bu konuda yeni haberler alabilirsiniz. Gün içinde bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yenilik getirebilirsiniz. Çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda bir şeyleri yanlış anlamadığınızdan emin olmalısınız. İkili ilişkiler konusunda düşünceli tutumunuzu korumanız gerektiğini hep hatırlamalısınız.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Başak burcunda ilerlerken gündeminizde para ve maddi konular olabilir. Duygusal harcama ve alışverişlere dikkat etmelisiniz. Hesaplı, idareli ve bütçenize göre kontrollü olmalısınız.

10 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinde bulunduğunuz bir arkadaş grubuyla beraber çok güzel işlere imza atacaksınız. Bunlar başka insanlara yardım etmeyi hedefleyen projelerle ilgili olacak. Diğer insanlara yardım etmek sizi çok iyi hissettirecek.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün burcunuzda gerçekleşen Dolunay'ın ardından, Ay'ın Başak burcuna girişi ile finansal konularınız ön plana çıkıyor.Maddi konularda önemli kararlar almak için önümüzdeki birkaç günü değerlendirebilirsiniz. Gelir gider hesabı yapabilir, bütçenizi planlayabilirsiniz. Öz değer duygunuzu besleyecek aktivitelerde bulunabilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para ile konular günün odak noktasında bulunacaklardır. Bütçenizde çeşitli değişiklikler yapabilir, gelir beklentilerinizi tekrar gözden geçirebilir, bazı harcamalardan vazgeçebilirsiniz. Alacağınız bu kararları daha faydalı hale getirmek konusunda işinin ehli bir kişi ile de biraraya gelmeniz mümkündür.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeç burçları zorlu bir dönemden geçiyorlar ve haftaya da bu dönemin etkisi ile biraz daha negatif başlıyorlar. Geleceği görmekte zorlanıyorsunuz. Birçok konu karanlıkta kaldı. Hem aksiyon almak istiyor hem de kendinizi gereksiz yere frenliyorsunuz. İş yoğunluğunuzdan zaman bulabilirseniz veya günlük rutinlerinizde belki söylediklerimi düşünürsünüz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık. Herkesin hayata başka pencerelerden baktığını arada bir de olsa, unutabiliyorsunuz. Arkadaşlık konularındaki tutarlılığınız size sonsuz krediler sağlıyor. Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken bazı detaylarla karşılaşabilirsiniz. Bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyebilirsiniz

10 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 08' 17"
Ay
Kova
19° 40' 02"
Merkür
Koç
17° 40' 14"
Venüs
Boğa
03° 10' 24"
Mars
Koç
01° 05' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 09"
Satürn
Balık
16° 43' 46"
Uranüs
Boğa
22° 26' 53"
Neptün
Balık
28° 57' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 29"
Lilith
Başak
23° 32' 00"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>