Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Duyguların Sana Yön Veriyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün, etrafınızdaki atmosfer oldukça ağır. Kaygısız doğanız, günlük yaşamın gerçekleriyle doğrudan yüzleşiyor (Faturalar, hesaplar, ev işleri, vb.). Kendinize bir program yapmayı ve her gün biraz çalışmayı deneyin, böylece haftanın sonunda sizi bekleyen işler dağ gibi birikmiş olmayacak. Küçük bir organizasyon size çok iyi gelecek.

Para problemleri tırmanıyor gibi görünebilir ve şu an onlarla başa çıkmanın bir yolunu bulmak için baskı altında kalabilirsiniz. Ancak bu durum geçicidir. Tüm evrak işlerini bir kenara koyun. Eğer biraz daha az stresli hissedene kadar bir gün daha beklerseniz, durumu daha iyi ele alabilir ve bütçenizi biraz daha sarsmamaya çalışabilirsiniz. Dayanın!

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Kendini başkalarına nasıl sunuyorsun? Bugün kendine sorman gereken soru budur. Son dönemlerde girdiğin sosyal ortamları düşün. Çok mu fazla konuştun? Yoksa konuşmadın mı? Eğer konuşmadan önce düşünürsen, hem enerji hem nefes tasarrufu yapmış olursun. Kimse üçkağıtçıları sevmez. Olduğun kişi ol, insanların senden olmanı beklediği kişi değil.Bugün birine felsefi tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Derin düşüncelerin insanısınız ve bazen başkalarının göremediği örüntülerin farkına varabiliyorsunuz. Bir arkadaşınız bir zorlukla baş etmeye çalışıyor olabilir ve siz de ona durumla ilgili faydalı görüşler bildirebilirsiniz. Bu durumun sizin hayatınızdaki bir dönemle benzer özellikler gösteriyor olabilir. Yardımı dokunacağını düşündüğünüz kişisel deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişim iyidir, ama aniden geldiğinde korkutucu olabilir. Bugün hissettiğiniz şey budur, çünkü maiyetinizdeki bir kişi herhangi bir uyarı olmaksızın büyük bir değişikliği açıklayacak. Ok yaydan fırlamadan önce ufak bir uyarı yapmak bir nezaket kuralı değil midir? Haberlere nasıl tepki vereceğinizden emin değilsiniz ve sizi nasıl etkilediğine dair bir fikriniz yok. Artık yapabileceğiniz tek şey beklemek. Ama panik olmamaya çalışın. Sonunda, bu değişikliklerin sizin de dahil olmak üzere herkese fayda sağlayacağını göreceksiniz!

9 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hem moraliniz, hem de kendinize olan güveniniz yükseliyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek daha sıcak ve yoğun olacak. İş hayatınızda bugünlerde birtakım zorlanmalar söz konusu. Bununla alakalı birtakım kararlarınızı çabuklaştırma yönünde ısrarlar görebilirsiniz. Kendinize duyduğunuz aşırı güven, her işe el atmanızı gerektirmiyor. Bu, size ilişki sorunları yaşatabilir. Yakın bir dostunuzun maddi problemlerini, sıkıntılarını öğrenmek sizi çok üzecek. Muhakkak yardımcı olmalısınız.

9 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde girdiğin konuşmalarda yanlış anlaşılıp kendini yanlış anlattığın durumlarlar karşı karşıya gelebilirsin. İşinden memnun olmayan bir Aslan burcuysan, belli sebepler ve sorumluluklarını düşünüp işe devam etmen gerektiğini bugün daha çok düşünüyorsun. Duygularının sana hakimiyet sağladığı bir gündesin. Gayrimenkul almak gibi bir niyetin varsa, acele etmemen sonradan pişman olmaman için en mantıklı hamle olacaktır. Evli bir Aslan burcuysan, bugünü çocuklarına ayırabilir, onlarla vakit geçirmenin huzurunu hissediyorsun

9 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda beklenmedik bazı sorunlar ortaya çıkabilir ama bu sorunu çok pratik bir şekilde de çözümleyebileceksiniz. Yaşadığınız durumları, olguları ve deneyimleri çoğaltıp bunlardan ders alın ve aldığınız bu dersler doğrultusunda hareket edin.

9 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda dolunay gerçekleşiyor. Sizi şahsen ilgilendiren bir konuya odaklanabilirsiniz. Sağlık konusu da hassas olabilir. Ortaklı işleri de düşünmek gerek.

9 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir şeylerin hızlı yaşanıyor olması sizi hata yapmaya meyilli bir insan haline getirebilir. Temkinli hareket etmek sizi bir takım pişmanlıklardan koruyacaktır.

9 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanıza takılan minik bir şeyi abartmaktan vazgeçtiğiniz anda gününüzün daha güzel geçmeye başladığını fark edeceksiniz. Detaylarda boğulmamanız gerektiğini öğreniyorsunuz.

9 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün burcunuzda seyahat etmekte olan Ay ile Kova burcunda seyahat eden Güneş arasında bir Dolunay meydana geliyor. İlişkilerinizle ilgili konular önümüzdeki günlerde ön planda olacaktır.Özgüveninizin ve bağımsız hareket etme isteğinizin artacağı bu dönemde ilişkilerde dengeyi kurmak kolay olmayabilir. İlişkilerinizde kopmalar meydana gelebilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanların sahip oldukları fikirlere göre duygularınızı yeniden düzenlemeye kalkabilir, bilinçli olarak bazı önyargılar oluşturmaya çalışabilirsiniz. Sonuç olarak, hareketlerinizi de başkalarına göre değiştirmiş olacaksınız. Yapmanız gereken, sadece kendiniz olmaya devam etmektir.

9 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dün size başkalarını da önemseyin dedim diye, kendinizi düşünmekten de vazgeçmeyin sevgili Aslan burçları. Ayrıca kimsenin sizin özgüveninizi yaralamasına izin vermeyin. Sizin ne kadar harika insanlar olduğunuzu bilmesi gerekenler zaten biliyor. Neşenizi kaybetmeyin. Hayat güzellikleri ile geri gelecek. Biraz daha sabır.

9 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; burcunda gerçekleşecek dolunay ile ikili ilişkilerinde ve yaşamına dair önemli konularda karar almanı gerektiren gelişmeler yaşanabilir. Ortaklık ve evliliğini kendi isteklerin doğrultusunda yönlendirmek ve düzenleme yapmak isteyebilirsin. Aşırı bir özgüven ve cesaretle harekete geçebilir, iyimserlikle riskler üstlenebilirsin.

9 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 03' 15" R
Ay
Balık
03° 03' 22"
Merkür
Koç
18° 10' 34"
Venüs
Boğa
04° 20' 13"
Mars
Koç
01° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 25"
Satürn
Balık
16° 48' 37"
Uranüs
Boğa
22° 30' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 39"
Lilith
Başak
23° 38' 17"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>