Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Farklı Alanlara Yöneliyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Tüm sınırları lehinize çevirebileceksiniz ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Her şey daha da iyiye gidebilir.

Olur olmadık tepkiler ortaya koymaktan kaçınmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Başarıya odaklanmanız gereken bir gün.

Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirme altına almanız gerekiyor. Odaklanma açısından ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayattan bir şeylerle istemekle o istek için çalışmak arasında bazı çizgiler olabilir. Bugün çizginin diğer tarafına geçmeye çalışmalısınız. Yoğun ve hareketli bir gün yerine planlarınıza, fikirlerinize zaman ayıracağınız bir gün olması için çaba gösterin.

11 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, kendinizi ifade etmek ve yaratıcılığınızı paylaşmak için harika bir gün. Sanatsal projelerde yer almak, yazı yazmak veya müzikle ilgilenmek sizin için keyifli olabilir. İç dünyanızı dışa vurmanın farklı yollarını keşfetmek sizi tatmin edebilir.

11 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi yönden yaşadığınız problemleri artık noktalamak istiyorsunuz. Bunun için farklı bir alana yönelmek isteyebilirsiniz. İlişkisi olan Aslan burcuysanız, sosyal çevreniz yüzünden partnerinizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sorunları çözmek için daha net ve yapıcı konuşmalar yapacaksınız. İlişkinizdeki pürüzleri halledip yolunuza devam etmek istiyorsunuz.

11 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgüveniniz ne kadar sağlam olsa da bazen yenildiğiniz ya da istediğiniz gibi sonuçlanmayan durumlar karşısında pes edebilirsiniz. Bunu bir vazgeçiş alışkanlığına dönüştürmemelisiniz. Ekonomik konularda sıkışıklıklar yaşamamak için kontrollü harcamalar yapmanızda fayda var.

11 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Hayatınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizle ilgili etrafınızdaki insanlar tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizle ilgili dalgın olabilirsiniz.

11 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, sosyal hayatınızdaki tepkilerinizi kontrol etmeniz çok zor olabilir. Görüşleriniz açısından farklılık yaşadığınız kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmanız gerekiyor. Doğru ve gerekli olduğuna inandığınız adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Olumsuzlukları ortadan kaldırmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

11 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı şeylerin daha rahat yoluna girmeye başladığını görmek seni çok ama çok memnun edebilir. Gerek maddi konularda, gerek sosyal konularda kendini daha rahat bir zeminde bulabilirsin. Yeni kararlar almak için de iyi bir gün olabilir o yüzden.

11 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bir ilişkiyle ilgili yeni iç görü, bağışlama veya anlayışı destekliyor sevgili Aslan. Kişisel sorunların ortadan kaldırılması özellikle rahatlatıcı ve faydalı olabilir. Bir kariyer fırsatı, mali destek veya başarınıza katkıda bulunan biriyle şans eseri bir görüşme şimdi beklenmedik bir şekilde gerçekleşebilir. Kendi değerinize karşı taze, olumlu ve kendinden emin bir tavrınız var, bu da şansı kendinize çekmenize yardımcı oluyor. Kendinizi eski ve modası geçmiş şeylerden ayırıyor olabilirsiniz, bu da size keşfetmeniz ve denemeniz için daha fazla hareket alanı sağlar.

11 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayların iç yüzünü çok çabuk çözdüğünüz için, karşı taraf için korkutucu olabiliyorsunuz. Uğraşı verdiğiniz konularla ilgili, hak ettiğiniz değerlere ulaşamadığınız zaman, çok üzülüyorsunuz. Sezgileriniz size yardım edecek.

11 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

11 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Anılarda kaldığın sürece gelecek yaşantında blokajlar oluşur. Geçmişi şifalandır, gelecek mutluluk fırsatlarını kaçırma. Öncelikle kendine sonra başkalarına önem ver.

11 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çevrenize karşı kapalı ve duygusal bir tavır sergiliyorsunuz. Olayları çok fazla büyütebilir ve kafanızın daha karışmasına neden olabilirsiniz. tutmalısınız. Dürüstlük kavramını fazla abartıyorsunuz. Kabuğunuzdan sıyrılmalısınız.

11 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 04' 55" R
Ay
Oğlak
20° 27' 55"
Merkür
Koç
16° 45' 54"
Venüs
Boğa
00° 33' 50"
Mars
Balık
29° 27' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 29"
Satürn
Balık
16° 32' 39"
Uranüs
Boğa
22° 19' 37"
Neptün
Balık
28° 53' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 20"
Lilith
Başak
23° 17' 55"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 30/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>