Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ön Yargılı Olmamalısınız Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Birlikteliğinizden yana yaşanabilecek tüm sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmayı başaracaksınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün.

Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve ne yapmanız gerekiyorsa onu yapmalısınız. Enerjiniz bir hayli yoğun ve bu da sorunların geride kalabileceği anlamına gelmekte. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi anlamda her şeyin istediğiniz gibi şekillenme ihtimali var. Hedeflediklerinize ulaşma şansınız bir hayli fazla. Aksaklıkların önüne geçebileceğiniz bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal bir gün olabilir, yoğun bir iletişim trafiğine girebilirsiniz. Çok fazla insanla fikir vebirliğine girmeye çalışmak, bunları sonuçlandırmak sizin için önemli bir motivasyon olabilir. Son sözü söyleme gayretinde bulunmamaya çalışın; bu hem size daha iyi anlama şansı verecek hem de hayatınızdaki diğer potansiyelleri görmenizi sağlayacaktır.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün finansal konularla ilgilenmek ve maddi açıdan güvence sağlamak için iyi bir zaman. Planlı harcamalar yapmak ve geleceğe yönelik yatırımlar düşünmek önemli olacak.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızın yaptığı yanlışları fark ediyorsunuz. Bu durumdan kurtulmak için sizden destek almak zorunda kalacaklar. Yeni tanıştığınız insanlara karşı ön yargılı tavırlar sergiliyorsunuz. Bu nedenle iletişim kurarken kopukluklar yaşayabilirsiniz. Alışveriş fikri kafanızda olmasa bile kardeşinizin telefonuyla kendinizi yeni kıyafetler alıyorken bulabilirsiniz.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mantıklı olan ve ihtiyacınız olan arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Bunu netleştirmek için süreç kadar sonucu da düşünmeniz önemli olacaktır. İkili ilişkilerinizde sizi memnun edecek, ileriye taşıyacak ve karşılıklı olarak iyi hissetmeyi sağlayacak olan ne ise onu görmekten kaçmamalısınız.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızdaki sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelecektir. Öğle saatlerinde geleceğinizle ilgili ümitsizliğe düşebilirsiniz. Olayları net görmekte zorlanacağınız zamanlar var. İş hayatınızda alacağınız destekler var. Akşam saatlerinde zihniniz daha akıcı hale gelebilir.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bazı sorumlulukların da size fazla geldiğini hissetseniz de yine de içinizdeki başarı inancı enerjinizi yükseltecek.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlardan biraz uzaklaşmayı düşünebilirsin. Kendi başına kalmak senin için daha önemli olabilir çünkü. Zihnini boşaltıp kendi sağlığına odaklanmayı daha fazla tercih edebilirsin.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün zaman zaman hoş bir şekilde motive olabilir ve yönlendirilebilirsiniz. Para ile ilişkinizi geliştirmek için bazı stratejiler planlayabilir veya kaynaklarınızı daha verimli kullanmak için harika fikirlere ulaşabilirsiniz. Bugün kariyeriniz hakkında güçlü duygular uyandırabilir. Gün ilerledikçe, ruh halinizi veya hedeflerinizi engelleyenveya parayla ilgili bazı gerginlikler olabilir. Çok fazla stres biriktirebileceğiniz için, aşırı düşünmeye veya sorumluluk duygunuzu aşırı uçlara götürmeye dikkat edin. Kendinizi zorlamak, bakış açınıza zarar verebilir.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamın her adımında bir yerlere, bir konuya kendi çabanızın hakim olmasını istiyor; emek vermeden bir şeylere sahip olmayı arzu etmiyorsunuz. Size ispatlanmayan fikirlerle gelerek iddialarda bulunmaları, canınızı sıkıyor.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendine inan. Kalbini dinle. Seni ne eğlendiriyorsa onu yap. Harika bir şey yaratmak için harekete geçmelisin.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Amaçlarınızın saptırılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün ikili ilişkilerinizde tüm enerjinizi kaşı tarafa göre yönlendirmek istiyorsunuz. Güven duygunuzun gelişmesini bekliyorsunuz. İniş ve çıkışlarınızı dengeleyeceğiniz bir gündesiniz.

9 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 39' 43" R
Ay
Koç
27° 19' 46" R
Merkür
Koç
20° 43' 45"
Venüs
Boğa
08° 55' 17"
Mars
Koç
04° 40' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 48"
Satürn
Balık
17° 07' 09"
Uranüs
Boğa
22° 43' 01"
Neptün
Balık
29° 05' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 57"
Lilith
Başak
24° 03' 03"
True Node
Koç
15° 24' 20"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>