Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dış Görüşünüzde Değişiklik Yapıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Gün ilerledikçe, ruh halinizi yoğun ve duygusal bir konumdan daha samimi bir arkadaşlığa dönüştürmeyi düşüneceksiniz. İnsanların tartışmaya daha açık olduğu günün ilerleyen saatlerinde onlarla iletişime geçin. Onları korkutmak yerine cesaretlendiren dostane, uysal bir tavır takının. Eğlenin ve her şeyi akışına bırakın.

Bugün bir politikacı gibi düşünmek için uygun bir gün. Belki sosyal bir etkinliğe katılacaksınız ve önemli bir hamleyle sektörün tanınmış insanlarının arasına karışabilirsiniz. Ellerini sıkar ve kendinizi insanlara tanıtırsanız iyi olur. Bu network oluşturma yeteneğiniz yakında sizi herkesin aklında ön plana taşıyacaktır. Çok geçmeden, kariyerinizi geliştirmenize yardımcı olacak birçok heyecan verici teklifle karşılaşabilirsiniz.

Bugün sohbet ve yolculuk sizin ana meseleleriniz. Bir uçak yolculuğu yapabilir ve yanınızda oturan etkileyici adamın ilgisini çekebilirsiniz. İkiniz de çok fazla ortak özelliği var ve birbiriniz hakkında daha fazla keşfettikçe zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Yolculuğun sonunda, birbirinizin telefon numaralarını alabilirsiniz. Aranızdaki kimya inkar edilemeyecek cinsten. Bu etkileşime göre davranıp davranmamanız da size kalmış.

Bugün karışıklıktan kurtulmak için uygun bir gün. Evin köşelerine eşya yığınları birikmişse, eski kıyafetler, gazeteler, dergiler gibi, bugün bunlardan kurtulma fırsatın var. Dosyaları, kayıtları ayıklamak için de uygun bir gün. Tamamlanma ve başarı hissi yaşayacaksın; tabi eğer evindeki ıvız zıvırlardan kurtulup kendine ekstra alan yaratabilirsen.Bugün zihninizdeki örümcek ağlarından kurtulmanın tam zamanı. Muhtemelen geçtiğimiz birkaç gündür son sürat gidiyordunuz. An itibariyla biraz rahatlamaya ve gevşemeye ihtiyaç duyacaksınız. Çok fazla işe koşturarak kendinizi zorlamayın. Öğleden sonra tembel bir şekerleme yapın. Açık havada oturup temiz havayı içinize çekin. Yerinizde durmayı başarabilirseniz, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tam olarak eylemlerinize dalmışsınız. Tutkularınızı ortaya çıkıyor, ancak akıllı kararlar almak için çok öznelsiniz.

4 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Gözler üzerinizde olacak ve fark edilmek isteyeceksiniz. İş hayatında başarılı olabileceğiniz bir gün.

4 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küçük ev kazaları gündeminizde. Kaygan zeminlere, kesici aletlere dikkat etmenizde fayda var. Bugün yoğun telefon görüşmeleriyle baş başa kalıyorsunuz. Hiç beklemediğiniz kişilerden gelecek telefonlara şaşkınlıkla cevap vereceksiniz. Uzun zamandır saçınızla ilgili değişiklik yapmak istiyorsunuz. Saçınızla ilgili marjinal kararlar alacaksınız ve çevrenizdeki kişilerin yeni saç stiliniz karşısında ağızlar açık kalacak.

4 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı ortamı ve hedefi paylaştığınız kişilerin sizin tarafınıza gölge düşürmeye çalıştığını gördüğünüzde sessizliğinizi bozmalısınız. İyi niyet ve mutlu olma çabası konusunda siz doğru olanı yaptığınıza inanıyorsanız çevrenizi de bu doğruya davet etmelisiniz. İkili ilişkilerde şeffaflık ön planda olabilir.

4 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerin getirdiği duygusal bağlara ayrı bir önem vermeniz gerek. Eşin duygusal durumuna karşı hassas yaklaşmak yakınlığınızı başka bir noktaya taşıyabilir. Ancak finansal açıdan sizi bağlayan ve sorumluluk getiren temaları önlemci karşılamanız lazım. Alacaklarınızı tahsil etmekte zorluklar söz konusu. Kaynaklarınızı riske atacak büyük adımlardan kaçınılmalı.

4 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir yerlere yetişmek hususunda başarılı olamayabilirsiniz.Yine de bilmeniz gereken sakince düşünüp kararlı planlama yapabilmek için zaman harcamanız gerektiği.

4 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni şeylere başlamak için gereken cesareti toplayabilirsin. Hayatında değişiklik yapmak için uzun zamandır beklediğin fırsatı bulmak, ileriye doğru adım atmanı da kolaylaştıracak ayrıca. Sevdiklerin de senin kadar sevinecek en az.

4 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün her şeyi fazla düşünmek yerine sezgilerinize daha fazla dikkat ediyorsunuz. Nitekim duygularınızla sezgilerinizi ayırt edemediğiniz noktada, özellikle ilişki konularında, bu durum sizi rotanızdan saptırabilir. Para veya değerli eşya ödünç vermemek en iyisi olabilir. Belki de başkalarının desteğini alma veya ilerlemek için yeterli maddiyat sağlama sorunları nedeniyle, hedeflerinize ulaşma konusunda biraz cesaretiniz kırılabilir. Bu, kesin sonuca vardığınız bir gün olmak zorunda değil. Bu yüzden her şeyin bitmesini bekleyin ancak şimdi yapabileceğiniz en iyi şey, günü boşa harcamaktan kaçınmak ve enerjinizi dikkat etmeniz gerektiğini bildiğiniz şeylere harcamak olacaktır. İhtiyaçlarınız ve isteklerinizle yeniden bağlantı kurmak için zamana ihtiyacınız varsa, buna değer.

4 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istediğiniz gelişmenin, arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak gerçekleşmesi, motivasyonunuzu olumlu etkiliyor. Bugünlerde sınırlı hareket ettiğiniz zaman, kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz.

4 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

4 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın zamanda dahil olacağınız bir durum, çok farklı bir şekilde karşınıza çıkabilir. Karşınıza çıkan bu fırsat, tahmin ettiğinizden çok daha iyi olabilir. Bu yüzden umutsuzluğu bir kenara bırakıp bir an önce çalışmaya başlamalısınız.

4 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çeşitli nedenlerden dolayı bilinçaltınızın sizi yönlendirmesine izin veriyor ve yaşamı her konuda sorguluyorsunuz. İçsel sesinizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmasından dolayı, bilgi dağarcığınızı entelektüel düzeyde arttırabilirsiniz.

4 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 14' 19" R
Ay
Oğlak
08° 49' 54"
Merkür
Koç
16° 29' 22"
Venüs
Koç
29° 29' 39"
Mars
Balık
28° 46' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 20"
Satürn
Balık
16° 28' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 23"
Lilith
Başak
23° 12' 08"
True Node
Koç
15° 23' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>