Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Bütün Şartları Zorluyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile kafana yatmayan konularda konuşmak seni yoracak. Ancak aranızda daha net bir iletişim olması, bazı konularda birbirinize daha açık olmanız size çok daha iyi gelecek.

Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

İyi niyet ve sakin bir tavır birçok sıkıntıyı çözmende sana faydalı olacak. Parasal açıdan seni yoran ve üzen mevuzları çözmek için sakin kalmalı ve dikkatli davranmalısın. Niyetini bozmadan, kalp kırmadan hareket etmek sana daha iyi sonuçlar getirebilir.

Tembelliği bir alışkanlık haline getirmiş olabilirsin. Egzersiz ve hareket konularında sürekli bir bahanenin arkasına sığınıyor olabilirsin. Bugün bu algıyı yıkma ve daha fazla hareket etme günü. Kendine iyi bir egzersiz programı seçmen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların sözlerine çok fazla takılmamalısın bugün. Kendi işine odaklanmak ve olaylara kendi bakış açından yaklaşmak sana daha iyi gelebilir. Bazı insanların, bir şeyleri senden daha iyi bildiği yanılgısına kapılmamalısın bugün.

30 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde bağımsızlık taraftarısın, ama bugün birisiyle takım oluşturmak isteyebilirsin. Yardım istemek her zaman sana göre değil. Genellikle işleri kendi kendine çözmeye çalışıyorsun. Fakat şu anda, ekstra çaba gerektiren bir durumda olabilirsin. Sana asistanlık edebilecek bir arkadaş bul. İşbirliğinden karşılıklı olarak olumlu etkileneceksin ve projen akıp gidecek.

30 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ailesini görmeyen bir Aslan burcuysan onları özleyebilirsin. Bir sürpriz yaparak, onların yanına gitmek niyetindesin. Akşam dışarı çıkmak üzere aynanın karşısında hazırlanırken kilo aldığını fark edeceksin. Diyetisyen desteği almak için arkadaşlarına fikirlerini sorabilirsin. Bu süreçte beslenmene dikkat ediyorsun.

30 Temmuz 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizin en iyi hali olma misyonunuzu geliştirmek isteyebilirsiniz. Motivasyonunuz bazı eksiklerle düşmek yerine bunların fırsat olacağını düşünerek yükselebilir. Geleceğinizde olmasını istediğiniz her şeyin önce ve tam şu an elinizde olduğunu fark edin.

30 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjinizi doğru yönde kullanmaya çalışmalısınız. Bugünlerde zaman alan işler ve uğraşlar yüzünden kendinizi yıpranmış hissedebilirsiniz.

30 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Aslan burcu, planların çok iyi işliyor. Profesyonel ve finansal başarı elde ediyorsun. Kaynakları bilgece kullanarak başarılı ve sağlam adımlar atacaksın.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşına çıkacak fırsatlar seni heyecanlandırabilir bugün. Sonunda bir şeylerin yoluna girdiğini görmek neşeni yerine getirebilir. Tek bir kaynağa bağlı kalarak mutluluk aramamanın faydasını görebilirsin.

30 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sözleriniz şu anda bir dünya fark yaratabilir. Yakınınızdaki biri kendini ifade etmekte güçlük çekebilir ancak sizin hakkınızda hissettikleri saygılıdır, sizi taklit ederler veya sizden tavsiye isterler. Tarzınızı çalmaya çalışan bir taklitçiyle karşı karşıya olduğunuzu hissediyorsanız, unutmayın: taklit, övgünün en samimi biçimidir ve hiç kimse benzersiz değildir! İlhamınızın tohumlarından kendi tarzlarını geliştirmelerine izin vermeye çalışın. Bunun bir savaş mı yoksa barış mı olacağı sizin bunu nasıl yorumladığınıza ve ne tepki verdiğinize bağlı.

30 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel yoğunluk yaşadığınızı bildiğiniz halde, sorumluluk almaya devam ediyorsunuz. İş potansiyelinizin mükemmel olduğunu görüyor ve son günlerde gereğinden fazla kendinize yükleniyorsunuz. Hata yapma olasılığınız yüksek.

30 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

30 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, tatil, hobileriniz ön plana çıkabilir. Ayrıca aşk, güzellik konularında şans sizinle olacak. Yakın çevreniz tarafından destekleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

30 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşünüyorsunuz. Bugün duygusal bazlı çalışmalar içinde olacak ve yaratıcılığınızı çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz.

30 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 49' 24" R
Ay
Koç
29° 46' 35" R
Merkür
Koç
20° 51' 48"
Venüs
Boğa
09° 07' 36"
Mars
Koç
04° 48' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 09"
Satürn
Balık
17° 07' 58"
Uranüs
Boğa
22° 43' 36"
Neptün
Balık
29° 05' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 30"
Lilith
Başak
24° 04' 10"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>