Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kararsız Kalabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile rahat ve huzurlu bir ortamda keyifli aktivitelere odaklanmak hem sana hem de ona iyi gelecek. Birlikte gülebilmeniz sizin için önemli olabilir. Bugün birbirinize vakit ayırmalısınız.

Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Bir şeylere heveslenmek bir şey, bu hevesleri gerçekleştirmek farklı bir şeydir. Bugün bu ikisinin arasındaki farkı görmek isteyebilirsin. Hayalleri bırakıp adımlar atmalısın artık.

Günlük bir rutin oluşturmak iyi bir planlama ister. Bugün daha sağlıklı kararlar alarak yeni bir planlama yapabilirsin. Gerek yeme içme, gerek egzersiz gerekse uyku düzeni olsun bugün kapsamlı bir plan yapman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşına birden fazla güzel fırsat çıkabilir. Farklı konulara odaklanmak veya karşına çıkan seçeneklerden en çok hoşuna gideni seçmek gibi bir lüksün olacak. Bu güzel enerjiyi iyi değerlendirmelisin.

28 Temmuz 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugünve kariyer konularında önemli adımlar atabilirsiniz. Kendinizi gösterme ve liderlik rolü üstlenme şansınız olabilir. Hedeflerinize odaklanabilirsiniz.

28 Temmuz 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zaman önce duygusal anlamda karar veremediğin ancak aklının hep bir köşesinde olan birini sosyal medyadan kontrol edebilirsin. Yakın arkadaşlarına bu konuyu danışıyorsun fakat kararsız kalabilirsin. Mesleki alanında kazanımların artabilir. Artan tecrübelerine bağlı olarak sosyal statün yükselebilir.

28 Temmuz 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konularda dikkatli olsanız da bazen aklınızın yoğunluğuyla gözünüzden kaçan durumlar olabilir. Buna karşı bir hırs geliştirmek ya da geriye düştüğünüzü düşünmek yerine sakin kalmayı, durulmayı tercih etmelisiniz. Gerçekten geriye bile düşseniz bunun ayaklanmak, bunu daha iyi yapmak için bir fırsat olarak görmelisiniz.

28 Temmuz 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk ve eğlence konularında zirve yaptığınız bir gündesiniz. Aşkı bulabilir veya ilişkinizde dönüm noktası olacak bir mutluluk yaşayabilirsiniz. Ayaklarınız yerden kesilebilir. Ayrıca bazı özel hediyeler de alabilirsiniz. Gün içinde eğlence fırsatları da fazlasıyla çok olacak. Arkadaşlarla birlikte dışarıya çıkabilirsiniz. Paranızı da su gibi harcamanız oldukça mümkün gözüküyor

28 Temmuz 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkaları ile iletişim kurarken mümkün olduğunca güler yüzlü ve olumlu bir tutum sergilemeye çalışın. Aşırı risk almaktan kaçınmanız gereken bir gün.

28 Temmuz 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olaylara duygusal tepki vermemeye özen göstermelisin bugün. Yaşadıklarının seni duygusal olarak yormasına izin vermemek tamamen bir tercih meselesi olabilir. Kendini seni kötü etkileyecek olaylardan uzaklaştırmak kendine yapabileceğin en iyi şey olabilir.

28 Temmuz 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, mali durumunuzu en azından zihinsel olarak daha iyi kontrol altına almak için mükemmeldir. Para konusunda endişelenme eğilimi varancak işleri halletmek için umut verici bir dönemdesiniz.Yeni bilgilerive para girişimlerine uygulamak güçlü bir şekilde sonuç verebilir. Aynı zamanda doğal yeteneklerle çalışma ve onları pratikte kullanma zamanı. Bu döngü sırasında konuşmalarınızda hızlı bir şekilde konuya veya sonuca varma eğilimindesiniz. Bununla birlikte, bazı şeylerde aşırıya kaçmadığınızı kontrol etmeniz en iyisidir. Diğerleri bugün istediğinizi yapmanıza kolayca izin vermiyor ve bu sinir bozucu olabilirancak muhtemelen aslında değerini geç anlayacağınız bir durumdur. Yavaşlamak oldukça yararınıza olabilir.

28 Temmuz 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünce bazında kalacak olan konular için, çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bugünde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Motivasyonunuz çok daha güçleniyor.

28 Temmuz 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

28 Temmuz 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları gündeminize gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Temmuz 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Harcamada sınır tanımıyorsunuz. Bugün, planladığınız işler için yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek uğruna borçlanabilirsiniz. Çevrenize iyi niyetle yaklaşmanız, her zaman olumlu sonuç vermiyor.

28 Temmuz 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 17' 31" R
Ay
Koç
21° 42' 56" R
Merkür
Koç
20° 25' 42"
Venüs
Boğa
08° 27' 04"
Mars
Koç
04° 22' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 25"
Satürn
Balık
17° 05' 18"
Uranüs
Boğa
22° 41' 42"
Neptün
Balık
29° 05' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 42"
Lilith
Başak
24° 00' 31"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 06/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>