Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dış Görünümüne Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiyle birbirinize ne kadar değer verirseniz verin, bugün kendi kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz. Bazı şeyleri tek başınıza yapmak istemek normal olabilir. O yüzden bugünü kendine ayırman daha iyi gelecek.

Dediğim dedik davranışların birçok yetkilide görülebildiğini bilmeniz gerekiyor. Sabırlı olabilirseniz, ondan çok şeyler de öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz var.

Bugün parasal konularda daha farklı fikirler üretmek ve emeklerinin karşılığını almak için daha dikkatli hareket etmen gerekecek. Karşına maddi konularda güzel sonuçlar elde etmek için güzel fırsatlar çıkabilir.

Bugün yorgun hissedebilirsin kendini. Bu yorgunluğu üstünden atmak için sıcak bir duş alıp erkenden yatağa girmek sana daha iyi gelebilir. Uyku düzenine dikkat etmek vücudundaki yorgunlukları daha rahat atlatabilmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnandığın şeyleri savunmak ve kendi fikirlerini ifade etmek için geri durmamalısın bugün. Kendini istediğin gibi rahat bir şekilde ifade edebilmelisin. Bugün kelimelerle aran çok iyi olacak. Bu güzel yeteneği seni sıkan mevzular için kullanarak çözüm üretebilirsin.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün kendinizi enerjik ve aktif hissedebilirsiniz. Başkaları üzerinde olumlu bir etki bırakabilir ve liderlik yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Giyimine daha çok dikkat etmeye başlayabilirsin. Stil konusuna önem vermek sana ayrı bir çekicilik katabilir. Yalnız bir Aslan burcuysan birinin senden etkilendiği kulağına geliyor. Bu konuda düşüncelerinin ne olduğunu kendine açıklayamıyor olabilirsin. Sanat ile yakından ilgileniyorsun. Bu konuda ciddi atılımlarda ve girişimlerde bulunabilirsin.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkilerinize, dostluklarınıza dair düşünceleriniz yoğunlaşabilir. Kırıldığınız durumların tekrarlanması halinde takınacağınız tavrı belirlemek isteyebilirsiniz. Ancak bunu fevri ve duygusal bir etki altında yaptığınızda hak etmeyen kişilere de olumsuz bir izlenim bırakabileceğinizi unutmayın.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle daha uyumlu ve akıcı bir ilişki kurabilirsiniz. Bu tutumunuzu yaratıcı alanlara ve sevdiklerinize aktarmaya çalışın.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Aslan burcu, planların çok iyi işliyor. Profesyonel ve finansal başarı elde ediyorsun. Kaynakları bilgece kullanarak başarılı ve sağlam adımlar atacaksın.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün şansının arttığını veya bir şeylerin sonunda yoluna girdiğini görebilirsin. Uzun zamandır uğraştığın işlerin istediğin şekilde gitmeye başlaması seni sevindirecek hatta bugün. Gelecek ile ilgili daha farklı planlar yapma şansı da bulabilirsin. Keyfine göre hareket etme fırsatın olacak.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihinsel kaygılarınızın üstesinden gelmeniz şu anda mümkün. Hayatınıza devam etmek ve olmanız gereken kişi olmak için yaptığınız her şeye rağmen bir süredir sizinle olan bazı endişeler sizi geride tutabilir. Kendi zihniniz en sert eleştirmeniniz olduğunda, onun iğneleyici sözlerini görmezden gelmek zordur ama kendinize güvenmeniz gereken çok şey var! İç sesinizi değiştirmeye çalışın. Tüm problemlerini tek çözmek zorunda olduğunuzu düşünmeyin. Başkalarıyla konuşmak, daha önce sizi şaşırtan bir duruma ışık tutmaya yardımcı olabilir. İhtiyacınız olan alanlarda başkalarının yardımını alın. Yardım istemekten utanmayın.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün desteğe ihtiyacınız var. Ailenizle aranızda duygusal ilişkiler çok önemli. Planladığınız uzun vadeli bir eşyayı satın alma yoluna gidebilirsiniz. Maddi sorunlarınızı dengeleyerek, istediğiniz değişimi yapabilirsiniz.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir. Çalışma hayatınızda şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın ilişkilerinizin önem kazandığı, mantıklı ve akıllıca kararlar alacağınız bir gün. Bugün kardeşlerle ilgili projeler gündemde olacak. Onların sorunlarına kökten çözümler bulabilmeniz için gerekli donelere sahip olmanız gerekiyor.

29 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 41' 39" R
Ay
Koç
27° 49' 08" R
Merkür
Koç
20° 45' 21"
Venüs
Boğa
08° 57' 45"
Mars
Koç
04° 41' 60"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 17"
Satürn
Balık
17° 07' 19"
Uranüs
Boğa
22° 43' 08"
Neptün
Balık
29° 05' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 04"
Lilith
Başak
24° 03' 17"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 06/05/2024 21:08

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>